Skip to content

”Am ținut cam toate dietele de care am auzit…” – Povești de succes

Mai avem o singură zi până la lansarea Programului Slăbește în 90 de zile din 25 Noiembrie 2015!

Ieri ți-am promis că astăzi o să-ți ofer inspirație, prin câteva povești de succes de la absolvenții Programului Slăbește în 90 de zile. O să te las pur și simplu să le citești, iar apoi o să îți spun care vor fi posibilitățile de înscriere în program, începând cu 25 Noiembrie 2015.


”Îmi aduc aminte când am auzit prima oară de Școala de Slăbit. Prima reacție a fost că nu am ce să învăț aici și că știu deja foarte bine lucrurile predate în program. Apoi m-a apucat o curiozitate, mânată de dorința de a slăbi și de a învăța, mai ales că mă săturasem de rețete și produse pentru slăbit. 

Când am auzit ce am de făcut, mi s-a părut greu și mă gândeam cum voi reuși să urmez instrucțiunile, când alimentația mea era bazată 80% pe brânzeturi. Am continuat cu ideea că voi învăța ceva despre corpul meu și despre ce trebuie să faci pentru a mânca sănătos. 

Cele 90 de zile s-au transformat într-o călătorie, înconjurată de oameni noi. Acum, Școala de Slăbit înseamnă pentru mine: sănătate, cunoaștere de sine, fericire, energie, optimism și bineînțeles oameni minunați. Am scăpat de probleme de sănătate și analizele mele au revenit la normal. 

Tot ce pot spune este: Mulțumesc, Școala de Slăbit și Ramona pentru toate cele oferite.”

Laura Cristea – 44 ani, BucureștiAlex_kelerman_avatar ”Am avut o călătorie fantastică cu kilogramele, în viața mea de până acum. Am ținut multe diete, am vizitat nutriționiști, am citit mult și am încercat să înțeleg cum pot să scap o dată pentru totdeauna de kilogramele în plus. Am trecut printr-un yo-yo continuu. Am slăbit câte 15-20 de kilograme, apoi le-am pus la loc. Ajunsesem la capătul soluțiilor…

Un prieten drag mi-a recomandat Școala de Slăbit, după ce mă apucasem din nou să dau jos cele 20 de kilograme pe care le aveam în plus. Nu am ezitat nicio secundă și m-am înscris în Programul Slăbește în 90 de zile.

Pe parcursul programului, am slăbit 20 de kilograme, am învățat în sfârșit cum funcționează corpul meu și am calibrat toată alimentația mea, astfel încât să mă bucur de Energie maximă, pe tot parcursul zilei. Ca alergător amator, performanțele mele s-au îmbunătățit considerabil și am învățat cum să mă hrănesc special pentru perioadele de antrenamente și concursuri.

Recomand Programul Slăbește în 90 de zile celor care își doresc trei lucruri: să piardă kilogramele în plus sau să le câștige pe cele pe care și le doresc, să învețe cum funcționează corpul lor cu adevărat și să își ducă Energia pe cele mai înalte culmi”

Alexandru K. Kelerman – 21 ani, București”Mi-am dorit o schimbare de foarte mulți ani, în privința kilogramelor cu care m-am luptat de tânără. Am ținut cam toate curele de slăbire de care am auzit de-a lungul anilor, cumulate cu alte pastile de slăbit. Slăbeam la început câteva kilograme și după stagnam sau mă îngrașam dublu. 

Am intrat în Școala de Slăbit cu încredere, hotărâtă să obțin rezultatele dorite. Mi s-au schimbat obiceiurile și am învățat efectiv să mănânc. Mie mi s-a potrivit foarte bine acest program, fiind foarte fericită că pot mânca fără număr caloriile. M-am bucurat de susținere și din partea Școlii de Slăbit, cât și din partea participanților din grupul privat. 

Am dat jos 12 kilograme și vreau să mai dau jos încă 4, iar de acum știu să mă descurc singură. Acest program este total diferit față de regimurile cu care m-am confruntat.

Cristina Petcu – 48 ani, BucureștiTimea”Ceea ce mi-am propus pentru programul de slăbit, am îndeplinit, ba chiar am depășit (am slăbit 17 kilograme). Programul Slăbește în 90 de zile nu este numai un program prin care pierzi câteva kilograme și gata. Este o ideologie care te ajută să-ți schimbi mentalitatea în ceea ce privește mâncatul, sportul și sufletul. Programul te învață să găsești un echilibru între aceste trei componente. 

Spre deosebire de restul curelor de slăbit pe care eu le-am făcut, programul Școala de Slăbit, implicit Ramona, te susține și este mereu lângă tine. E ca un profesor la care poți să fugi oricând pentru că știi că e lângă tine și îți vrea doar binele. După părerea mea, este programul cel mai complex  de a ajuta să-și schimbe viața.

Timea Rusz – 28 ani, AngliaAdrian_vulcan_avatar

”M-am înscris în Programul Slăbește în 90 de zile din două motive. Voiam să scap de kilogramele suplimentare și să-mi îmbunătățesc sănătatea. Am reușit să punctez la toate capitolele.

Am slăbit 20 de kilograme în prima etapă (povestea continuă), am scăpat de riscul tahicardiei, am un tonus ridicat și sunt plin de energie. Dacă înainte mă simțeam îmbătrânit, cam de 50 de ani, acum mă simt din nou ca la 18-20 ani. Mi-am îmbunătățit absolut toate aspectele legate de sănătate, motiv pentru care, pentru mine Școala de Slăbit înseamnă o veritabilă Școală de Sănătate. 

Am fost susținut zi de zi și ajutat pas cu pas să îmi ating scopul. Instructorii Școlii au fost alături de mine de fiecare dată când am avut nevoie, cu sfaturi și informații valoroase.

Recomand Programul Slăbește în 90 de zile tuturor celor care vor să slăbească în mod natural și sanatos.”

Adrian Vulcan – 32 ani, AngliaAncuta_dobos_avatar

M-am înscris în Programul Slăbește în 90 de zile din dorința de a învăța cât mai multe lucruri despre alimentație și pentru că eram conștientă de faptul că mă hrănesc într-un mod haotic. Speram ca în urma programului să am o alimentație mai echilibrată și să adopt un stil de viață mai sanatos, însa m-am ales cu mult mai mult.

Nu doar că am reușit să mă organizez mai bine în privința meselor, ci am reușit să înțeleg cum influențează fiecare aliment starea mea de spirit și sănătatea corpului meu. Cel mai important lucru este că am reușit să fac aceste schimbări fără „durere”, doar îmbunătățind stilul meu vechi, în fiecare zi câte puțin.

Programul Slăbește în 90 de zile a însemnat deschiderea unei lumi de care nu eram foarte conștientă inainte – poate pentru că societatea nu este direct interesată de promovarea acestui stil de viață – de aceea consider că lucrurile care se învață aici sunt de o valoare mult mai mare decât suma pe care o investești.

Programul a fost un motiv în plus de câștig în ceea ce mă privește, întrucât în urma lui mi-am dezvoltat pasiunea pentru gătit. Am descoperit că se pot face tot felul de rețete, care pe langă că un gust bun, sunt și hrănitoare, sățioase, gustoase și arată într-un mare fel. Aștept cu nerăbdare programe și informații noi.”

Ancuța-Diana Doboș – 23 ani, București


Pachetele de acces în Programul Slăbește în 90 de zile

Toate pachetele de mai jos au un preț promoțional de lansare. Acest preț va fi valabil doar în perioada 25 Noiembrie 2015 – 3 Decembrie 2015. După această perioadă, prețurile vor urca permanent și nu vor mai fi niciodată așa jos.

Monthly Pack (3 luni, plată lunară): 650 RON 450 RON* 

 • 18 Sesiuni Video, peste 27 ore de informații valoroase
 • Emailuri zilnice și săptămânale
 • Jurnal alimentar propriu, monitorizat săptămânal
 • Grup pe Facebook

*dacă achiziționezi acest pachet, vei plăti 450 RON la înscriere, apoi câte 450 RON pentru următoarele 2 luni de program.

Primești acces la programul standard de 3 luni, pe care îl parcurgi pas cu pas, în ritmul tău. Primești emailuri zilnice și săptămânale, ai acces la Grupul pe Facebook și beneficiezi de monitorizare săptămânală, prin intermediul jurnalului alimentar.

(Prețul de 450 RON / lună este valabil doar în perioada de lansare, între 25 Noiembrie 2015 și 3 Decembrie 2015, după care va urca permanent la 650 RON / lună)

Full Pack (3 luni): 1950 RON 1350 RON 

 • 18 Sesiuni Video, peste 27 ore de informații valoroase
 • Emailuri zilnice și săptămânale
 • Jurnal alimentar propriu, monitorizat săptămânal
 • Grup pe Facebook
 • 1 oră de coaching 1-la-1, stabilită de comun acord (în valoare de 350 RON)

Primești acces la programul standard de 3 luni, pe care îl parcurgi pas cu pas, în ritmul tău. Primești emailuri zilnice și săptămânale, ai acces la Grupul pe Facebook și beneficiezi de monitorizare săptămânală, prin intermediul jurnalului alimentar.

Pe lângă toate acestea, primești o oră de coaching 1-la-1, care te va ajuta să obții mai multă claritate și vei primi soluții la provocările tale specifice.

(Prețul de 1350 RON este valabil doar în perioada de lansare, între 25 Noiembrie 2015 și 3 Decembrie 2015, după care va urca permanent la 1950 RON)

Master Pack (3 luni): 3000 RON 2400 RON 

 • 18 Sesiuni Video, peste 27 ore de informații valoroase
 • Emailuri zilnice și săptămânale
 • Jurnal alimentar propriu, monitorizat săptămânal
 • Grup pe Facebook
 • 3 ore de coaching 1-la-1, stabilite de comun acord (în valoare de 1050 RON)

Valoarea cea mai mare a acestui program este în aplicarea informațiilor pe care le înveți în cele 3 luni. Orele de coaching te vor ghida pe parcursul programului și îți voi oferi soluții specifice pentru provocările cu care te confrunți. 

Îți recomand acest pachet dacă îți dorești să fii responsabil și să obții mai multă claritate pentru aplicarea informațiilor din Programul Șlăbește în 90 de zile.

(Prețul de 2400 RON este valabil doar în perioada de lansare, între 25 Noiembrie 2015 și 3 Decembrie 2015, după care va urca permanent la 3000 RON)

BONUS: Dacă achiziționezi orice pachet în primele 48h de la lansare, primești GRATUIT înregistrarea de la evenimentul din București

Pe 25 Noiembrie 2015, cu ocazia lansării Programului Slăbește în 90 de zile, organizez un eveniment la București, despre care poți afla mai multe aici. În cadrul evenimentului, timp de o oră și 30 de minute, voi susține seminarul ”5 Metode prin care să-ți crești Energia”. Evenimentul va fi filmat profesionist și va fi disponibil în viitor, doar contra cost. 


Dacă te înscrii în primele 48h de la lansare, în intervalul 25 Noiembrie – 27 Noiembrie 2015, primești înregistrarea seminarului GRATUIT, imediat ce va fi disponibilă. E o ocazie perfectă să te bucuri de informațiile pe care le voi oferi doar la eveniment, chiar dacă nu poți să ajungi la eveniment, de oriunde ai fi.


Înscrierile în Programul Slăbește în 90 de zile se deschid pe 25 Noiembrie 2015, la ora 8:00 AM

Mâine este ziua ultimului articol din această serie de 30 de articole și va fi o zi dedicată răspunsurilor la cele mai frecvente întrebări, pe care le-am primit de la tine și de la ceilalți cititori.

 

Slăbește Simplu și Autentic

Primești GRATUIT pe e-mail, cursul de 10 zile ”Slăbește Simplu și Autentic”, imediat ce te abonezi.

Powered by ConvertKit
Back To Top