skip to Main Content

Numele meu este Ramona Țintea. Îmi doresc să te ajut să-ți schimbi viața la 180 de grade. În bine!

Sunt terapeut în terapii complementare, acreditat OPMCA, cu specializarea în nutriţie şi stil de viaţă sănătos. În prezent, sunt studentă în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmaceutică,  specializarea Nutriţie şi Dietetică   şi membră a Asociaţiei Dieteticienilor din România.

Am obţinut specializări în nutriţie generală şi nutritie sportivă, la institutul BodyMind Institute din SUA,   cât şi certificarea de specialist în naturopatie si detoxifiere, la clinica celebrului doctor în naturopatie Robert Morse, din SUA.

Ceea ce predau în cadrul Şcolii de Slăbit sunt principii pentru un stil sănătos de viaţă, ce cuprind atât latura nutriţională, cât şi latura emoţională.  Recomandările pe care le ofer nu înlocuiesc recomandările cadrelor medicale, ci completează în mod armonios indicaţiile acestora.

Nutriţia este o combinaţie minunată între tehnic şi uman. Îţi trebuie tehnicul pentru a înţelege şi sintetiza informaţiile, şi umanul pentru a ajunge la sufletul omului pe care vrei să-l ajuţi.

Am creat acest site şi proiectul “Școala de Slăbit” pentru că iubesc tot ce înseamnă sănătate şi nutriţie şi iubesc să lucrez cu oamenii. Este ceea ce mă împlinește ca om şi excelez în asta. Pasiunea pentru ceea ce fac este cea care mi-a oferit instinctul de a construi poduri către oameni, pentru a-i educa și a-i ajuta să-și schimbe viețile.

Am lucrat cu sute de omeni și am văzut cum au înflorit, cum au revenit la viață, cum s-au eliberat de mituri, de frici și bineînțeles, de kilograme. Oamenii vin în programele pe care le desfășor ca să slăbească, dar primesc mult mai mult. Pe lângă kilogramele date jos, scapă de oboseala cronică, de constipație, de probleme de sănătate la care ei nu se uitau pentru ca vedeau doar atât: slăbitul. Partea cea mai interesantă este să văd fiecare om cum își schimbă viața și întinerește. La trup, dar mai ales la suflet!

Am lucrat cu toate tipurile de oameni: de la carnivori înrăiţi, la vegani şi raw-vegani, la atleţi care vor să-si imbunătăţească rezistenţa, la doctori cărora nu le e ruşine să afle şi alte lucruri, la mămici care cred că s-au blocat definitiv cu silueta, la femei în menopauză care “ştiu” că e greu să mai slăbești la acea vârstă, la bărbaţi care nu mai scapă de burtă, la oameni cu oboseală cronică şi tot felul de alte provocări sociale sau fizice.

Marea provocare, cu fiecare om în parte, şi pe care eu mi-am asumat să o rezolv, este să îi şi educ, nu doar să îi ajut cu slăbitul. Pentru că din lipsă de înţelegere şi organizare au ajuns să aibă problemele pe care le aveau. Pentru că nici nu ştiau ce nu ştiau.
Pentru că piaţa şi internetul abundă de informaţii despre nutriţie, slăbit şi menţinere. Si sunt majoritatea atât de contradictorii, atât de greșite sau incomplete, atât de superficial documentate, încât nu e de mirare că oamenii ajung la mine cu un bagaj haotic de cunostinţe.

Scriu articole pe blog, desfășor programe online și offline și trimit un newsletter săptămânal, toate pentru a face lumină în lucruri.
Pentru că dacă eşti informat, eşti un om puternic. Eşti un om care poate să-şi schime viaţa.

Iar eu cred cu tărie că fiecare om poate şi merită să trăiască mai frumos şi mai fericit.

Și da, sănătatea şi silueta sunt o parte importantă a acestei ecuaţii.

Te invit să ne conectăm:

Slăbește Simplu și Autentic

Primești GRATUIT pe e-mail, cursul de 10 zile ”Slăbește Simplu și Autentic”, imediat ce te abonezi.

Powered by ConvertKit
Back To Top