Skip to content

Slăbește până la 15 kilograme în 3 luni, fără diete restrictive
sau numărat calorii

Programul de 90 de zile te ajută să obții silueta pe care ți-o dorești, în timp ce îți schimbi în bine sănătatea, energia și gândirea, fără meniuri fixe și numărat calorii.

Slăbește 15 kilograme în 3 luni fără diete restrictive
sau numărat calorii.

Programul de 90 de zile te ajută să obții silueta pe care ți-o dorești, în timp ce îți schimbi în bine sănătatea, energia și gândirea, fără meniuri fixe și numărat calorii.

Slăbește 15 kilograme în 3 luni
fără diete restrictive
sau numărat calorii

Programul de 90 de zile te ajută să obții silueta pe care ți-o dorești, în timp ce îți schimbi în bine sănătatea, energia și gândirea, fără meniuri fixe și numărat calorii.

Cât de veche este istoria ta cu slăbitul?

De câte ori ai încercat să slăbeşti, prin diverse metode, doar ca să te întorci de unde ai plecat?

Îți e ușor să te ții de o dietă în timpul zilei, dar atunci când vine seara, trișezi și mănânci ”pe lângă” de multe ori?

Cum te simţi când te uiţi în oglindă şi vezi că încă nu ai obţinut silueta pe care ți-o dorești şi hainele nu stau pe tine așa cum vrei?

Știi că ai nevoie să-ți schimbi obiceiurile vechi, vezi cum ”la alții funcționează”, dar pentru tine nu reușești să găsești soluția și te simți pierdut?

Ai încercat să te apuci de sport, dar pierzi repede motivația, pentru că ajungi la finalul zilei obosit și lipsit de motivație?

Este dificil să tot încerci să te schimbi, să te disciplinezi, să te îngrijeşti mai bine, doar ca să te întorci la un moment dat, de unde ai plecat.

Câtă energie îţi consumă să te tot gândeşti la această problemă, pe care tot încerci să o rezolvi?

Dacă simţi stres doar când te gândeşti că iar trebuie să o iei de la capăt cu slăbitul, situaţia ta este situaţia multor oameni.

Slăbitul este atât de greu pentru că îţi cere să schimbi acel lucrul care te ajută foarte mult să treci prin viață: plăcerea, relaxarea şi confortul emoţional pe care îl găseşti, zi după zi, în mâncare.

Chiar şi când sănătatea scârţâie şi chiar ar fi nevoie de disciplină alimentară, mulţi oameni preferă să îndure, să ia pastile, doar să nu fie nevoiţi să renunțe la lucrul de care sunt foarte ataşaţi emoţional: mâncarea bună.

Aceasta este marea provocare a slăbitului, faptul că slăbitul este o provocare psihică, nu fizică.

Programul de 90 de zile te ajută să obții silueta pe care ți-o dorești, în timp ce îți schimbi în bine sănătatea, energia și gândirea. Este construit pentru a te ajuta să te schimbi, începând cu gândirea ta, educația ta și energia ta, pentru a avea efecte durabile asupra corpului și sănătății tale.

Slăbitul pare simplu în teorie.

Știi tu: “Mănâncă mai puţin şi fă mişcare mai multă”.

Lucrurile sunt mai greu de transpus în realitate, până nu alegi calea care să îţi uşureze cel mai mult drumul şi care să te ajute să depăşeşti obstacolele ce sigur îţi vor ieşi în cale – poftele alimentare, oboseala, stările emoţionale, comoditatea când vine vorba de mişcare şi alte aspecte care ţin de natura ta de om.

Programul de 90 de zile te ajută

Să ai progres săptămânal în slăbit (kilograme şi talie) fără să suferi de foame.

Să scapi de meniuri fixe, de numărat calorii, de cântărit alimentele.

Să poţi jongla cu alimentele şi să ai rezultatele dorite, fără să elimini total răsfăţurile alimentare.

Să capeţi o energie foarte bună din prima săptămână, pentru că de energie depind nu doar slăbitul, ci tot ce faci pe plan personal sau profesional.

Să îţi îmbunătăţeşti semnificativ sănătatea. Majoritatea problemelor de sănătate pot fi rezolvate sau masiv îmbunătăţite, cu o alimentaţie corectă şi adaptată pentru acest scop.

Să împaci programul tău, timpul tău, preferinţele tale, ritmul tău, cu ceea ce este nevoie să faci pentru a te schimba aşa cum îţi doreşti.

Să îţi formezi o educaţie alimentară corectă, să ştii cum să te îngrijeşti pe termen lung. Multe probleme de siluetă, sănătate, oboseală, vin dintr-o neînţelegere a modului în care funcţionează organismul uman şi ce are el nevoie pentru a fi bine. Această educaţie o vei putea duce în plan familial, pentru a-i putea ajuta şi pe cei dragi să îşi îmbunătăţească, la rândul lor, situaţia.

Să te mobilizezi în fiecare zi, pentru a putea face acele schimbări necesare transformării tale.

Te ajutăm să nu mai fi singur în această transformare. Este greu să le rezolvi pe toate bine, de unul singur. Vei fi susţinut şi ajutat la fiecare pas.

Care sunt paşii pe care îi urmezi când te înscrii în programul de 90 de zile?

1. Primele 3 zile sunt dedicate evaluării tale iniţiale şi pregătirii. Te cunoaştem, aflăm ce ai tu nevoie să rezolvi, cum obişnuiai tu să mănânci, care sunt problemele de sănătate şi care este situaţia ta per total – programul tău de lucru, timpul pe care îl ai la dispoziţie, preferinţele tale.

2. Urmează o discuţie iniţială cu unul din dieteticienii din echipa Şcoala de Slăbit, care se va ocupa de tine pe tot parcursul programului şi care va particulariza totul în funcție de nevoile tale, sănătatea ta şi circumstanţele tale.

3. După ce ai primit planul de lucru, începi jurnalul alimentar, pe care îl vei ţine pe toată perioada programului. Prin acest jurnal, dieteticianul tău urmăreşte progresul şi modul în care evoluezi şi te simţi. Pe baza jurnalului, se va adapta programul pentru tine – ritm, recomandări alimentare, în funcţie de cum te prezinţi.

4. Săptămânal, te vei întâlni cu dieteticianul care te are în grijă. Cu ajutorul său vei depăși obstacolele care apar în slăbit, vei primi soluţii concrete pentru orice ai nevoie să rezolvi şi vei monitoriza progresul tău săptămânal, atât în remodelarea siluetei, cât şi în starea ta de sănătate. Ghidajul şi colaborarea cu dieteticianul tău le vei putea prelungi oricât ai nevoie, după primele 90 de zile, pentru a atinge greutatea dorită de tine.

5. În paralel cu procesul asistat de slăbit, vei primi acces permanent la comunitatea privată și la toate materialele din program. Poţi parcurge toate aceste informaţii în ritmul tău şi poţi veni oricând să interacţionezi cu cei din comunitate. De asemena, poți să pui întrebări echipei de dieteticieni care este zilnic prezentă în grupul nostru privat.

Până la finalul programului, vei obține…

Un progres de 10-15 kg date jos în aceste 90 de zile, cu posibilitatea de continuare a procesului de slăbit, ghidat de nutriţionist.

Scăderea circumferinţei taliei cu minim 10-20cm şi minim 10cm la şolduri, pentru că vei arde multă grăsime, care este voluminoasă şi inestetică.

Îţi vei îmbunătăţi semnificativ sănătatea, începând cu o energie care te ţine întreaga zi şi continuând cu aspectele pe care le-ai stabilit cu dieteticianul şi pe care le-aţi monitorizat de-a lungul celor 90 de zile.

Un ten luminos şi un aspect mai tânăr per total, pentru că vei curăţa, hidrata şi regenera întreg organismul, odată cu procesul de slăbit, iar asta se vede.

Corectarea pe termen lung a comportamentului tău alimentar, prin formarea unei înţelegeri profunde a ceea ce înseamnă să ai grijă de tine şi de corpul tău.

O rutină alimentară uşor de aplicat, fără să ţii evidenţa caloriilor, pe care o poţi ţine pe termen lung, fără să fii nevoit să faci sacrificii mari alimentare. Vei putea împăca răsfăţurile alimentare cu disciplina alimentară, astfel încât să îţi menții silueta fără să faci foamea şi fără restricţii la nesfârşit.

Validat de peste 2.500 de absolvenți care au slăbit, în medie, 1kg pe săptămână.

Dana Pintilie, -30KG

Cu Școala de Slăbit am înțeles cum să mănânc și am reușit să îmi fac un mod de viață sănătos, iar în primele 3 luni am slăbit 14 kilograme. Apoi am continuat până la aproape 30kg date jos!

Florina Melinte, -18KG

Este uimitor ce forță să mergi mai departe prinzi atunci când înțelegi în mod real cum se desfășoară procesele în corpul tău. Programul de 90 de zile a reușit să mă schimbe total.

Daniel Baciu, -40KG*

Ce să pun pe primul loc? Faptul că am pierdut 40 de kilograme? Faptul că sănătatea mea e acum echivalentă cu cea de la 20 de ani? Sau faptul că încrederea în mine mă face să trăiesc niște clipe minunate?

*În decurs de 1 an de zile

Cornelia Detesan, -35KG

Eu cred că dacă eu pot, toata lumea poate! Sunt 35 kg pierdute şi deja îmi cresc aripi! Am energie de la 6 dimineaţa până la 11 seara ceea ce nu credeam că o să se întâmple vreodată!

Alina Ileanca, -8KG

Am descoperit o altă lume aici, fără numărat calorii sau alte regimuri stricte sau nu știu ce formulă. Nu e numai despre slăbit. Ci în primul rând e despre sănătate, despre poftă de viață, despre cum să te iubești și să abunzi de energie.

Nicoleta Jitaru

Mulțumesc pentru 3 luni pline de informațîi care m-au scos din zona de confort și m-au adus într-o lume mai bună, a alimentației corecte, a sănătății, a energiei, a sportului, a inițiativei, a schimbării în bine!

Sebastian Bene, -19KG

Deși am avut în trecut intenția de slăbi, am avut efectul yo-yo tot timpul, iar în acest program am găsit ce am căutat de multă vreme. Am mâncat fără sa măsor caloriile, fără diete stricte, fără liste cu ce să mănânci și cât.

Natalia Negru, -24KG

Am slăbit 24 kg în 4 luni fără sport, pentru că nu mi-a permis sănătatea. Mă simt mai bine decât m-am simțit cu 10 ani în urmă, când eram mai tânără!

Loredana C., -12KG

Sunt foarte fericită că am ales acest program după zeci de diete în care mentalitatea mea era aceeași, mă abțineam de la dulciuri și clacam mai repede decât aș fi dorit. Nu mă gândeam acum 3 luni că acest program îmi va schimba atât de mult viață.

La ce rezultate te poți aștepta tu?

Fiecare om este diferit, dar există câteva trăsături comune şi rezultate comune ale celor care au trecut prin Programul de 90 de zile.

Media de slăbit în cele 3 luni de program este de 10-15kg la femei și 15-20 de kg la bărbaţi (bărbaţii slăbesc mai uşor decât femeile). O medie de 1 kg pe săptămână, în funcţie de organism şi de cum se poate implica fiecare om.

Talia se subţiază cu minim 10cm (media este de 1-2 cm săptămânal). La nivelul burţii există, de obicei, foarte multă inflamaţie. Prin programul de 90 de zile, odată cu reducerea inflamației, se duc vizibil şi rapid centimetri din talie.

Aspectul tenului se îmbunătăţeşte notabil, iar imperfecţiunile pielii se diminuează vizibil. Poţi verifica tu însuţi asta, pe măsură ce parcurgi programul. Cât de sănătos este organismul se vede începând cu chipul

Oboseala cronică devine de domeniul trecutului. Mămici cu copilași mici, persoane cu program foarte aglomerat, cu program variat (ture de noapte, navete lungi) au parte de o revitalizare şi o reenergizare profundă, ceea ce le face viaţa mai uşoară.

Tranzitul intestinal, insomniile şi mahmureala de dimineaţă, analizele medicale, balonările, migrenele, toate se îmbunătăţesc până la rezolvarea completă, atunci când sunt respectate recomandările primite săptămânal.

Problemele de sănătate se diminuează, unele până la rezolvare – vindecarea problemelor digestive, gastrite, colon iritabil, reflux, stabilizarea glicemiei, scăderea sănătoasă a hipertensiunii arteriale, rărirea sau chiar eliminarea crizelor biliare. Toate prin combinaţia de dietoterapie şi fitoterapie de care ai parte în program.

Ce este inclus în Programul de 90 de zile?

24 de module educaţionale, cumulând peste 50 de ore video de educaţie valoroasă, despre alimentaţie, sănătate şi cum să gândeşti şi să te poziţionezi pentru a avea succes în ce ţi-ai propus.

Accesul permanent în comunitatea privată a Şcolii de Slăbit, unde poţi interacţiona cu ceilalţi participanţi ai programului şi cu echipa de dieteticieni, care este prezentă şi îţi oferă susţinere zilnică. În plus, ai acces la experți în domenii conexe pentru sănătate și la psihologul Școlii de Slăbit, care oferă săptămânal suport şi informaţii pentru depăşirea blocajelor emoţionale şi armonizarea comportamentului alimentar.

Posibilitatea de a participa la alte programe ale Şcolii de Slăbit, de eliminare a mâncatului pe fond emoţional sau de detoxifiere a organismului, la preţuri speciale oferite exclusiv membrilor comunităţii. Unele din aceste programe sunt accesibile doar celor care au parcurs Programul de 90 de zile.

Emailuri zilnice de educaţie şi motivaţie, care te vor ajuta să rămâi implicat pe toată durata programului şi care îţi vor forma, pas cu pas, educaţia corectă despre nutriţie şi sănătate.

Accesul la dieteticianul tău dedicat, din echipa noastră, care te va ghida şi ajuta la fiecare pas, pentru a obţine ceea ce îţi doreşti. Ești monitorizat săptămânal prin intermediul jurnalului tău alimentar, pe care primești feedback specific de la dieteticianul tău.

Continua expunere la informaţii noi şi utile, din domenii care te ajută să ai un stil de viaţă calitativ: domeniul nutriţiei, sănătăţii, psihologie, detoxifiere şi regenerare, setare mentală.

Programul de 90 de zile vs. nutriționist clasic

Ce ai de câștigat dacă parcurgi programul de 90 de zile versus alte abordări clasice, cu vizite la cabinet sau meniuri fixe? Ce beneficii ai tu prin această abordare modernă, online?

Să slăbeşti şi să îţi rezolvi problemele de greutate şi sănătate nu este despre reguli şi recomandări. Nu degeaba există expresia “Teoria ca teoria, dar practica îţi dă de furcă.“

Este despre capacitatea de a acţiona zilnic. Este despre energia pe care o ai de consumat pentru a fi implicat şi a face ceea ce este necesar pentru obiectivul tău, din ziua 1 până la final. Este despre a putea să depăşeşti obstacolele care vor apărea sau momentele în care ”te împiedici şi cazi”.

Pentru că nu eşti robot, eşti un om care trebuie să se împartă zilnic între ce are de făcut acasă şi ce are de făcut la muncă. Iar noi înţelegem asta. Mai ales când timpul tău este limitat şi energia ta poate îți spune: “Nu mai pot să fac şi asta, am nevoie de o pauză”.

În acel moment, toată teoria şi toate recomandările pe care le-ai primit într-o formă sau alta, îşi pierd valoarea, dacă tu nu mai poţi să faci acele lucruri pe care le cer slăbitul şi însănătoşirea.

Aici intervenim noi.

Noi înţelegem că ai nevoie să fii motivat şi ajutat, fizic şi psihic, ca să rămâi în joc în fiecare zi.

Este important şi valoros să nu fi singur, să nu mai încerci slăbitul la nimereală.

Slăbitul sănătos este o ştiinţă precisă, iar punerea lui în practică este o artă.

Noi am creat pentru tine acel mediu care îţi maximizează şansele de reuşită şi care ţine cont de tine ca om, de nevoile tale şi de punctele tale forte sau slabe.

Nu perfecţiunea te va duce la destinaţie, nu super stricteţea, ci adaptabilitatea drumului la realitatea ta, cu cine te aduni ca să reuşeşti şi modul în care tu te schimbi, ca mentalitate, în tot acest timp.

Echipa ta de experți, gata să te ghideze

În Şcoala de Slăbit suntem o echipă multidisciplinară. Echipa este formată din nutriţionişti-dieteticieni, absolvenţi ai Facultăţii de Nutriţie şi Dietetică, plus un psiholog, pentru a putea crea şi oferi cel mai potrivit mediu pentru transformarea ta fizică şi psihică.

Încă un ”program de slăbit” care îmi promite silueta dorită?

Te cred că probabil îţi spui în acest moment “încă un program de slăbit”, “altul care îşi face reclamă şi îmi promite marea cu sarea”. Şi ai toate motivele să gândeşti aşa.

Una din dezamăgirile peste care şi eu am avut de trecut a fost să accept că lumea nutriţiei este plină de oferte superficiale. Oferte care promit rezultate rapide (cu preţul sănătăţii uneori), oferte în care suportul primit este sporadic, limitat sau poate chiar inexistent, oferte în care primeşti meniuri alimentare şi mai departe rămâne să te descurci singur sau, mai rău, oferte în care omului i se promit rezultate indiferent de alimentaţie, aproape cu tortul de ciocolată pe masă, doar-doar să se înscrie în program.

Permite-mi să îţi expun principalele diferenţe între programul online de 90 de zile şi celelalte programe cu care te-ai mai întâlnit:

Diferenţa 1: Slăbitul şi însănătoşirea merg mână în mână în program

Indiferent că scopul tău iniţial este slăbitul, noi vom ţine în fiecare moment cont de starea sănătăţii tale şi vom adapta totul pentru a rezolva ambele aspecte.

Diferenţa 2: Primeşti educaţie, nu doar indicaţii

  • Este important şi valoros să îţi formezi o educaţie în materie de alimentaţie, sănătate şi îngrijire personală, pentru tot restul vieţii. Coloana vertebrală a programului online de 90 de zile este educaţia profundă şi continuă la care eşti expus şi pe care ţi-o însuşeşti în ritmul tău.
  • Educaţia pe care o primeşti în acest program nu o vei găsi pe Internet. Internetul este un haos pentru cine nu stăpâneşte bine lumea nutriţiei. În programul online de 90 de zile, informaţiile sunt corect adunate, filtrate, organizate şi totul este formulat cu grijă, pentru a fi pe înţelesul tău.

Diferenţa 3: Eşti susţinut în fiecare moment

Dacă în alte programe primeşti indicaţii, iar mai departe trebuie să te descurci singur, în programul online de 90 de zile ai acces nelimitat la comunitatea privată a Şcolii de Slăbit.

Echipa de dieteticieni este alături de tine zilnic, gata să te ajute, să te ridice, să îţi răspundă la întrebări.

Da, chiar şi de Paşte, chiar şi de Crăciun. Ți-am spus că avem şi un psiholog în Şcoala de Slăbit?

Diferenţa 4: Programul se adaptează la tine şi la ritmul tău

Indiferent de timpul tău, energia, programul tău de lucru, ritmul tău, tot programul se adaptează şi se modifică după tine, pentru a ne asigura că tu vei putea să parcurgi paşii necesari transformării tale.

Diferenţa 5: Rămâi cu accesul permanent la o comunitate care te ridică

Dacă în alte oferte, în general suportul se termină odată ce ai terminat acel program, în Şcoala de Slăbit rămâi cu accesul la comunitate şi la echipa de experţi, permanent.

Asta înseamnă că şi peste 2 ani sau oricând ai nevoie, noi suntem aici pentru tine, dacă ai întrebări, dacă ai nevoie de susținere sau de ghidaj. Toţi participanţii la programul online de 90 de zile pot confirma acest lucru.

Alege pachetul potrivit pentru tine

Poți plăti în 3 rate lunare sau poți alege plata integrală pentru angajament maxim și un preț mai avantajos!

Pachetul Starter

570 RON / lună

Timp de 3 luni

Total în rate: 1710 RON

Evaluare inițială și plan complet de recomandări, adaptate la situația ta (prin email sau chat, în valoare de 200 RON).

Acces la cursul nostru complet de educație nutrițională: 24 module de educație despre nutriție, sport și sănătate.

Emailuri zilnice care te ajută să te organizezi, să îți faci cumpărăturile săptămânale și să rămâi motivat pe perioada programului.

Accesul permanent la comunitatea privată a Școlii de Slăbit. (valoare: 99 RON / lună)

Rețete rapide și gustoase, care te vor ajuta să mănânci corect pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Acces pe viață la toate materialele.

Fără acces la propriul dietetician, care să te monitorizeze săptămânal pe parcursul programului.

Vreau să plătesc în 3 rate →

Vreau să plătesc integral – 10% discount (1.539 RON)

Popular

Pachetul Premium

1120 RON / lună

Timp de 3 luni

Total în rate: 3.360 RON

Evaluare inițială de 30 minute (video call) și plan complet de recomandări, adaptate la situația ta, de la dieteticianul tău. (valoare 300 RON)

 Monitorizare 1:1 cu propriul dietetician (săptămânal), care te ajută prin jurnalul alimentar să îți atingi obiectivele. (valoare 450 RON / lună)

Acces la cursul nostru complet de educație nutrițională: 24 module de educație despre nutriție, sport și sănătate.

Emailuri zilnice care te ajută să te organizezi, să îți faci cumpărăturile săptămânale și să rămâi motivat pe perioada programului.

Accesul permanent la comunitatea privată a Școlii de Slăbit. (valoare: 99 RON / lună)

Rețete rapide și gustoase, care te vor ajuta să mănânci corect pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Acces pe viață la toate materialele.

Vreau să plătesc în 3 rate →

Vreau să plătesc integral – 10% discount (3.024 RON)

Pachetul Elite

1470 RON / lună

Timp de 3 luni

Total în rate: 4.410 RON

Evaluare inițială de 30 minute (video call) și plan complet de recomandări, adaptate la situația ta, de la dieteticianul tău. (valoare 300 RON)

 Monitorizare 1:1 cu propriul dietetician (săptămânal), care te ajută prin jurnalul alimentar să îți atingi obiectivele. (valoare 450 RON / lună)

 Coaching 1:1 cu dieteticianul tău (3 sesiuni video, câte una pe lună), care te ajută să adresezi în profunzime, 100% personalizat, orice provocare. (valoare 350 RON / lună)

Acces la cursul nostru complet de educație nutrițională: 24 module de educație despre nutriție, sport și sănătate.

Emailuri zilnice care te ajută să te organizezi, să îți faci cumpărăturile săptămânale și să rămâi motivat pe perioada programului.

Accesul permanent la comunitatea privată a Școlii de Slăbit. (valoare: 99 RON / lună)

Rețete rapide și gustoase, care te vor ajuta să mănânci corect pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Acces pe viață la toate materialele.

Vreau să plătesc în 3 rate →

Vreau să plătesc integral – 10% discount (3.969 RON)

Garanția satisfacției 100%

Credem cu tărie în calitatea și eficiența Programului de 90 de zile. Nu numai că te va ajuta să slăbești, ci îți va oferi cunoștințe care îți vor folosi toată viața și te va ajuta să-ți formezi discernământul alimentar. Nu vei mai avea nevoie de alți nutriționiști.

Dacă intri în program, aplici informațiile, te uiți la materialele video, intri în comunitatea privată și nu ești mulțumit de experiența ta, contactează-ne în decurs de 30 de zile de la înscriere și îți returnăm banii.

În cazul în care te-ai înscris la variantele Premium sau Elite, va fi reținut costul monitorizării și/sau sesiunii de coaching 1-1 cu dieteticianul tău.

Pentru cine este acest program?

Ai oricât de multe kilograme de dat jos

Programul online de 90 de zile este prin excelenţă un program de dat jos grăsimea şi remodelat corpul.

În funcţie de numărul de kilograme pe care îl ai de dat jos, programul poate fi prelungit oricât de mult este necesar, până ajungi la destinaţia dorită.

Programul se va adapta în funcţie de ritmul pe care ţi-l poţi asuma, în fiecare etapă.

Te confrunți cu oboseală cronică și nu reușești să te mai mobilizezi

Programul ridică în termen de 1 săptămână energia corpului, iar tu vei avea din ce în ce mai multă putere pentru a parcurge acest drum.

Somnul tău va fi mai odihnitor şi vei avea energie de dimineaţa până seara, pentru a-ţi uşor să te implici şi să obţii rezultatele dorite.

În funcţie de nivelul tău de energie, cerinţele şi recomandările din program se vor modifica. Ne vom asigura că tu vei putea să ţii pasul cu tot ce ai de făcut.

Nu vrei neaparat să slăbești, dar îți dorești sănătate și educație

Deşi rezultatele în slăbit sunt cele mai vizibile, programul se poate adapta şi pentru aceia care nu doresc să slăbească, ci doar doar însănătoşire sau educaţie alimentară corectă.

Dacă ai un interes deosebit pentru educaţia în materie de alimentaţie şi sănătate, programul este plin de informaţii valoroase, iar în plus ai acces la echipa de experţi la care poţi apela 7 zile din 7, pentru a-ţi explica, detalia, răspunde la orice ai nevoie să înţelegi.

Programul se adaptează 100% pe cerinţele şi nevoile fiecăruia, deci poate fi urmat de orice persoană care ştie ce vrea, fizic sau educaţional.

Ai programul foarte aglomerat

Ritmul de parcurgere a programului este ales de tine în fiecare moment.

Ai acces permanent la resursele din program, astfel încât să nu simţi presiunea timpului în a parcurge informaţiile oferite.

Recomandările primite vor ţine cont de timpul tău şi de programul tău de lucru, pentru a putea să le împaci pe toate şi să ai rezultate în același timp.

Te confrunți cu probleme de sănătate cronice sau acute

Programul online de 90 de zile este în egală măsură un program de însănătoşire, nu exclusiv un program de slăbit.

Indiferent că vorbim de gastrită, colon iritabil, diabet, hipertensiune, migrene cronice, constipaţie sau hemoroizi, afecţiuni tiroidiene, probleme imunitare, alergice, programul online de 90 de zile pune pe primul loc îmbunătăţirea sănătăţii.

Vei putea urmări îmbunătăţirea şi chiar rezolvarea problemelor de sănătate cu care vii în program, atât prin analize, cât şi prin simptomele care se vor îmbunătăţi progresiv.

Vei primi tratamente fitoterapeutice, disponibile în zona în care te afli, care să completeze şi să potenţeze programul de însănătoşire prin care vei trece împreună cu noi.

Ești însărcinată sau ești proaspătă mămică și alăptezi

Deşi slăbitul este delicat în perioada alăptării şi practic nerecomandat în perioada sarcinii, programul online de 90 de zile se poate transforma într-un program de ghidaj pentru viitoarele mămici sau mămicile care alăptează.

Informaţiile primite se vor adapta în funcţie de nevoile fiecărei femei, astfel încât să fie transmise cele mai utile şi valoroase informaţii, necesare etapei în care se află fiecare.

Alimentaţia în sarcină şi alăptare necesită o educaţie aparte, care poate fi oferită în cadrul programului online de 90 de zile, atât în cadrul întâlnirilor săptămânale cu dieteticianul dedicat, cât şi prin intermediul comunităţii private, unde pot fi adresate întrebări experţilor din echipa Şcolii, pe orice subiect.

Pentru cine NU este acest program?

Indiferent cât de bine intenţionaţi, bine pregătiţi şi prezenţi suntem noi pentru fiecare dintre oamenii cu care lucrăm, există anumiţi oameni cărora nu li se potriveşte acest program.

Oare eşti şi tu unul din ei? Considerăm că acest program nu este pentru tine dacă:

Vrei să se întâmple totul peste noapte (vezi dietele în care ţi se promit 5 kg date jos săptămânal). Noi vom pune mai presus sănătatea ta decât slăbitul, de aceea ne vom asigura că ritmul tău de slăbit le respectă pe amândouă.

Ai vrea produse de slăbit, care să înlocuiască mesele sau orice pastilă, ceai de slăbit, care să te scape de grija slăbitului. Slăbitul sănătos şi însănătoşirea se fac lucrând cu farfuria, nu cu produse de substituţie.

Vrei doar reţete cu ce să mănânci şi nu te interesează să şi înveţi, în acelaşi timp, despre ce înseamnă să îţi îngrijeşti corpul şi sănătatea (nu doar pe a ta, dar şi pe a copiilor şi a celor dragi în general)

Trăieşti cu impresia că cel mai greu este să plăteşti programul şi că apoi rezultatele sunt garantate. Nu. Cel mai greu este să te schimbi în program. Va trebui să depui efort, dar grija noastră este să te ajutăm să poţi face acel efort, din ce în ce mai bine.

FAQ

Programul începe imediat după ce mă înscriu?

Da. Imediat ce comanda ta este validată, începi programul.

În ce constă jurnalul alimentar?

Jurnalul alimentar online este oglinda ta şi a evoluţiei tale. Acolo notezi tot ce mănânci, când, cât, ce mişcare faci, ce măsurători săptămânale ai și ai şi un grafic vizual pentru a vedea cum evoluezi. Acolo trebuie sa îţi faci autoanaliza în funcţie de lucrurile pe care le înveţi în program, acolo îţi fac şi eu analiza, te corectez, te ajut, te sfătuiesc.

Practic, jurnalul este modul prin care eu te monitorizez cu tot ceea ce faci în fiecare zi şi este şi modul în care tu îţi formezi discernământul propriu.

Va trebui să urmez nişte reţete fixe, am meniu fix?

Nu, scopul este să îţi uşurăm viaţa, nu să o complicăm. Da, ai de urmat anumite reguli stricte de combinaţii, ore, pauzele dintre mese şi ordinea în care mănânci. Dar scopul nu este să te încorsetăm în reţete stricte, pentru că vrem să te ajutăm să fii stăpân pe picioarele tale toată viaţa. Ai reţete pe care le poţi folosi, pentru toate mesele, dar vei avea libertate de mişcare să îţi alegi ce îţi place, după regulile stabilite în program.

Acolo unde este nevoie de particularizare atentă, cum este cazul diverselor afecţiuni fizice, adaptăm după caz.

Este un program doar cu fructe şi legume? Eu mănânc carne multă. Pot urma programul?

Am lucrat cu carnivori, vegani, raw-vegani. Nu contează ce preferinţe alimentare ai, pentru că îţi vei duce alimentaţia la un alt nivel. Dacă eşti carnivor, vei învăţa să combini, să separi alimentele, deci vei rafina foarte mult lucrurile și le vei înţelege. 

Dacă eşti vegetarian sau vegan/raw-vegan, se aplică acelaşi lucru. Vei înţelege cum să duci totul la un alt nivel în stilul tău de viaţă. 

Sunt din altă ţară. Pot urma programul?

Da, indiferent de locaţia ta, poţi urma liniştit acest program. Există deja persoane din Canada, Elveţia, SUA, Anglia, Germania, etc, care urmează programul din confortul casei lor.

Ai internet? Atunci ai program de slăbit.

Ce se întâmplă dacă eu mai am de slăbit după cele 3 luni de program ?

Ne dorim să rămânem alături de tine până la ultimul gram pe care îl ai de dat jos. Scopul celor 3 luni de program este să te învăţăm să nu mai ai nevoie de noi. Sună contra-productiv, dar scopul nostru este să te ajutăm să te descurci toată viaţa, nu doar cât eşti în program. Însă, dacă îţi place că stăm cu ochii pe tine încontinuu şi nu rămâi singur când mai ai încă 10, 15 sau chiar 20 de kilograme de dat jos, atunci poţi opta pentru prelungirea programului oricât timp ai tu nevoie, cu toate elementele incluse.

Am un program foarte încărcat. Nu ştiu dacă reuşesc să ţin pasul. Pot urma programul în ritmul meu?

Da. Accesul la resurse, ritmul în care introduci modificările în alimentaţie, programul tău de sport, le poţi adapta pe toate la ritmul tău. Noi avem răbdare cu tine, indiferent ce ritm îţi alegi. Dar va trebui să ai și tu răbdare cu tine.

Dacă am cumpărat un pachet Starter sau Premium şi vreau să cumpăr ore de coaching în plus, se poate?

Bineînţeles, indiferent ce nevoie ai, poţi să achiziționezi următorul nivel (plătind doar diferența) sau poți cumpăra şedinţe de coaching 1-la-1.

Dacă sunt nevoit sa întrerup programul, îl pot relua?

Da, în orice moment ai nevoie sa întrerupi, îl poţi relua de unde l-ai lăsat.

Alege pachetul potrivit pentru tine

Poți plăti în 3 rate lunare sau poți alege plata integrală pentru angajament maxim și un preț mai avantajos!

Pachetul Starter

570 RON / lună

Timp de 3 luni

Total în rate: 1.710 RON

Evaluare inițială și plan complet de recomandări, adaptate la situația ta (prin email sau chat, în valoare de 200 RON).

Acces la cursul nostru complet de educație nutrițională: 24 module de educație despre nutriție, sport și sănătate.

Emailuri zilnice care te ajută să te organizezi, să îți faci cumpărăturile săptămânale și să rămâi motivat pe perioada programului.

Accesul permanent la comunitatea privată a Școlii de Slăbit. (valoare: 99 RON / lună)

Rețete rapide și gustoase, care te vor ajuta să mănânci corect pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Acces pe viață la toate materialele.

Fără acces la propriul dietetician, care să te monitorizeze săptămânal pe parcursul programului.

Vreau să plătesc în 3 rate →

Vreau să plătesc integral – 10% discount (1.539 RON)

Popular

Pachetul Premium

1120 RON / lună

Timp de 3 luni

Total în rate: 3.360 RON

Evaluare inițială de 30 minute (video call) și plan complet de recomandări, adaptate la situația ta, de la dieteticianul tău. (valoare 300 RON)

 Monitorizare 1:1 cu propriul dietetician (săptămânal), care te ajută prin jurnalul alimentar să îți atingi obiectivele. (valoare 450 RON / lună)

Acces la cursul nostru complet de educație nutrițională: 24 module de educație despre nutriție, sport și sănătate.

Emailuri zilnice care te ajută să te organizezi, să îți faci cumpărăturile săptămânale și să rămâi motivat pe perioada programului.

Accesul permanent la comunitatea privată a Școlii de Slăbit. (valoare: 99 RON / lună)

Rețete rapide și gustoase, care te vor ajuta să mănânci corect pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Acces pe viață la toate materialele.

Vreau să plătesc în 3 rate →

Vreau să plătesc integral – 10% discount (3.024 RON)

Pachetul Elite

1470 RON / lună

Timp de 3 luni

Total în rate: 4.410 RON

Evaluare inițială de 30 minute (video call) și plan complet de recomandări, adaptate la situația ta, de la dieteticianul tău. (valoare 300 RON)

 Monitorizare 1:1 cu propriul dietetician (săptămânal), care te ajută prin jurnalul alimentar să îți atingi obiectivele. (valoare 450 RON / lună)

 Coaching 1:1 cu dieteticianul tău (3 sesiuni video, câte una pe lună), care te ajută să adresezi în profunzime, 100% personalizat, orice provocare. (valoare 350 RON / lună)

Acces la cursul nostru complet de educație nutrițională: 24 module de educație despre nutriție, sport și sănătate.

Emailuri zilnice care te ajută să te organizezi, să îți faci cumpărăturile săptămânale și să rămâi motivat pe perioada programului.

Accesul permanent la comunitatea privată a Școlii de Slăbit. (valoare: 99 RON / lună)

Rețete rapide și gustoase, care te vor ajuta să mănânci corect pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Acces pe viață la toate materialele.

Vreau să plătesc în 3 rate →

Vreau să plătesc integral – 10% discount (3.969 RON)

O notă finală de la Ramona

SDS-Ramona-Final-Note-2

Ce simt nevoia să îţi mai transmit, din poziţia de fondator al Şcolii de Slăbit şi de dietetician care a lucrat cu mii de oameni în cei peste 7 ani de când funcţionăm?

Aş vrea să îţi spun: Corpul tău poate!

Corpul tău se poate transforma oricât de mult ai nevoie! Ai nevoie doar de timp și de muncă.

Am văzut oameni care s-au transformat la orice vârsta şi îmi amintesc cu drag de cazul unei profesoare ajunsă la pensie, care a plecat de la peste 100 kg şi mobilitate foarte redusă, abia urca scările. A ajuns la un nivel de tinereţe biologică despre care nu mai credea că e posibilă și s-a stabilizat la 62 kg, după multe luni de zile de lucru. A reușit să ajungă inclusiv la alergat peste jumătate de oră, de câteva ori pe săptămână.

Am văzut oameni care au scăpat de probleme de sănătate pe care le purtau de ani de zile: colon iritabil, migrene cronice, insomnii de nerezolvat, glicemii greu de stăpânit. Au avut încredere că corpul lor poate fi regenerat într-o foarte mare măsură, dacă au răbdare şi se lasă ajutaţi până la capăt.

Aş vrea să îţi spun că limitele în care crezi sunt justificate de trecutul tău, dar ele există doar în mintea ta. Forţa lor este dată de credinţa ta în ele. Iar dacă te laşi ajutat şi ghidat așa cum trebuie, tu poţi depăși acele bariere mentale, te poţi schimba şi poţi ajunge la acel nivel pe care ţi-l doreşti, dar nu ştii cum să ajungi acolo. Ştim noi.

Aş vrea să îţi spun că nu există “corpul meu nu mai poate slăbi sau nu mai răspunde la slăbit”.

Este o imposibilitate biologică. Există frâne, există ritmuri mai lente de slăbit, dar nu există “corp blocat la o greutate avansată”.

Chiar şi la menopauză, chiar şi cu afecţiuni tiroidiene, chiar şi după zeci de cure de slăbire, corpul tău mereu va dori să se repare și să se regenereze. Iar greutatea în plus este un dezechilibru pe care corpul mereu va dori să îl rezolve. Mai ales în aceste situaţii, corpul merită şi trebuie ajutat, dar numai punând sănătatea pe primul plan.

Şi aş mai vrea să îţi spun un lucru, onest şi cu asumare: ne pasă.

Ne pasă de fiecare om cu care lucrăm şi dovedim asta în tot ce facem. Ne pasă de sănătatea ta, de binele tău, de echilibrul tău. Nu am fost şi nu vom fi niciodată “doar un alt program de slăbit”.

Ne vedem în program!

Ramona

💌 Ai nevoie de ajutor? Scrie-ne un email

Dacă ai orice întrebări despre program sau ai nevoie de ajutor cu orice altceva, suntem la un email distanță. Scrie-ne pe [email protected] și îți răspundem în cel mai scurt timp.

Back To Top