skip to Main Content

Sute de oameni sunt recunoscători pentru rezultatele lor!

Din 2014, sute de oameni au urmat programul de slăbit și reenergizare al acestei școli și nu se așteptau sa primească mult mai mult de atât. Oamenii vin în program cu gândul de a da jos 10,20 sau 40 de kilograme și sunt uimiți și fericiți să descopere că, o dată cu kilogramele, se rezolvă și alte probleme: constipația sau oboseala cronică dispar, mintea este mai clară. Li se formează discernământul alimentar și simt că se face lumină în viața lor. Dintr-o dată, ei înțeleg cum funcționeaza lucrurile și învață cum să aibă grijă de ei și de familiile lor.

Primesc zilnic emailuri de mulțumire, de la oameni care simt că au reînflorit, de la femei care poartă din nou mărimea S la haine, de la bărbați multumiti că tricoul lor nu mai are burtă, de la doctori care nu credeau că lucrurile pot fi atât de simple și eficiente, de la persoane dependente de dulciuri, care sunt uimite că au scapat de aceasta problema.

Speranța mea este că vei avea încredere să descoperi și tu câte lucruri minunate poate face corpul tau, atunci când îi dai ce-i trebuie.

Te invit să faci cunoștință cu câțiva absolvenți ai Școlii de Slăbit și cu poveștile lor de succes:

Alexandru K. Kelerman – 21 ani, București

Alex_kelerman_avatar ”Am avut o călătorie fantastică cu kilogramele, în viața mea de până acum. Am ținut multe diete, am vizitat nutriționiști, am citit mult și am încercat să înțeleg cum pot să scap o dată pentru totdeauna de kilogramele în plus. Am trecut printr-un yo-yo continuu. Am slăbit câte 15-20 de kilograme, apoi le-am pus la loc. Ajunsesem la capătul soluțiilor…

Un prieten drag mi-a recomandat Școala de Slăbit, după ce mă apucasem din nou să dau jos cele 20 de kilograme pe care le aveam în plus. Nu am ezitat nicio secundă și m-am înscris în Programul Slăbește în 90 de zile.

Pe parcursul programului, am slăbit 20 de kilograme, am învățat în sfârșit cum funcționează corpul meu și am calibrat toată alimentația mea, astfel încât să mă bucur de Energie maximă, pe tot parcursul zilei. Ca alergător amator, performanțele mele s-au îmbunătățit considerabil și am învățat cum să mă hrănesc special pentru perioadele de antrenamente și concursuri.

Recomand Programul Slăbește în 90 de zile celor care își doresc trei lucruri: să piardă kilogramele în plus sau să le câștige pe cele pe care și le doresc, să învețe cum funcționează corpul lor cu adevărat și să își ducă Energia pe cele mai înalte culmi”

Alexandru K. Kelerman – 21 ani, București

BEFORE / AFTER

Laura Cristea – 44 ani, București

”Îmi aduc aminte când am auzit prima oară de Școala de Slăbit. Prima reacție a fost că nu am ce să învăț aici și că știu deja foarte bine lucrurile predate în program. Apoi m-a apucat o curiozitate, mânată de dorința de a slăbi și de a învăța, mai ales că mă săturasem de rețete și produse pentru slăbit. 

Când am auzit ce am de făcut, mi s-a părut greu și mă gândeam cum voi reuși să urmez instrucțiunile, când alimentația mea era bazată 80% pe brânzeturi. Am continuat cu ideea că voi învăța ceva despre corpul meu și despre ce trebuie să faci pentru a mânca sănătos.

Cele 90 de zile s-au transformat într-o călătorie, înconjurată de oameni noi. Acum, Școala de Slăbit înseamnă pentru mine: sănătate, cunoaștere de sine, fericire, energie, optimism și bineînțeles oameni minunați. Am scăpat de probleme de sănătate și analizele mele au revenit la normal.

Tot ce pot spune este: Mulțumesc, Școala de Slăbit și Ramona pentru toate cele oferite.”

Laura Cristea – 44 ani, București

BEFORE / AFTER

Elena Călinescu – 23 ani, București

”Înainte să încep programul din Școala de Slăbit, îmi doream să slăbesc 6-7 kilograme, fără să-mi pun în pericol sănătatea. 

Odată cu kilogramele în minus, Școala de Slăbit mi-a arătat cum să scap de oboseală, am devenit mai energică și plină de viață, iar cel mai mult m-a bucurat că am reușit să-mi măresc puterea de concentrare. Mi-a prins foarte bine faptul că primeam răspunsuri la orice întrebare și suport moral. 

Programul Școlii de Slăbit este diferit față de celelalte programe în multe aspecte, cel mai important este că înveți ce este sănătos și ușor de asimilat pentru corpul tău, demitizând idei generale despre alimentație, care nu au suport chimic sau biologic și mai ales că primești sprijin de la ceilalți membri ai școlii, pentru a continua zi de zi provocarea, care în final a ajuns aproape la stadiul de rutină pentru mine. ”

Elena Călinescu – 23 ani, București

BEFORE / AFTER

Timea Rusz – 28 ani, Anglia

Timea”Ceea ce mi-am propus pentru programul de slăbit, am îndeplinit, ba chiar am depășit (am slăbit 17 kilograme). Școala de Slăbit nu este numai un program prin care pierzi câteva kilograme și gata. Este o ideologie care te ajută să-ți schimbi mentalitatea în ceea ce privește mâncatul, sportul și sufletul. Programul te învață să găsești un echilibru între aceste trei componente. 

Spre deosebire de restul curelor de slăbit pe care eu le-am făcut, programul Școala de Slăbit, implicit Ramona, te susține și este mereu lângă tine. E ca un profesor la care poți să fugi oricând pentru că știi că e lângă tine și îți vrea doar binele. După părerea mea, este programul cel mai complex  de a ajuta să-și schimbe viața.

Timea Rusz – 28 ani, Anglia

BEFORE / AFTER

Adrian Vulcan – 32 ani, Anglia

Adrian_vulcan_avatar

”M-am înscris în Programul Slăbește în 90 de zile din două motive. Voiam să scap de kilogramele suplimentare și să-mi îmbunătățesc sănătatea. Am reușit să punctez la toate capitolele.

Am slăbit 20 de kilograme în prima etapă (povestea continuă), am scăpat de riscul tahicardiei, am un tonus ridicat și sunt plin de energie. Dacă înainte mă simțeam îmbătrânit, cam de 50 de ani, acum mă simt din nou ca la 18-20 ani. Mi-am îmbunătățit absolut toate aspectele legate de sănătate, motiv pentru care, pentru mine Școala de Slăbit înseamnă o veritabilă Școală de Sănătate. 

Am fost susținut zi de zi și ajutat pas cu pas să îmi ating scopul. Instructorii Școlii au fost alături de mine de fiecare dată când am avut nevoie, cu sfaturi și informații valoroase.

Recomand Programul Slăbește în 90 de zile tuturor celor care vor să slăbească în mod natural și sanatos.”

Adrian Vulcan – 32 ani, Anglia

BEFORE / AFTER

Cristina Petcu – 48 ani, București

”Mi-am dorit o schimbare de foarte mulți ani, în privința kilogramelor cu care m-am luptat de tânără. Am ținut cam toate de slăbire de care am auzit de-a lungul anilor, cumulate cu alte pastile de slăbit. Slăbeam la început câteva kilograme și după stagnam sau mă îngrașam dublu. 

Am intrat în Școala de Slăbit cu încredere, hotărâtă să obțin rezultatele dorite. Mi s-au schimbat obiceiurile și am învățat efectiv să mănânc. Mie mi s-a potrivit foarte bine acest program, fiind foarte fericită că pot mânca fără număr caloriile. M-am bucurat de susținere și din partea Școlii de Slăbit, cât și din partea participanților din grupul privat. 

Am dat jos 12 kilograme și vreau să mai dau jos încă 4, iar de acum știu să mă descurc singură. Acest program este total diferit față de regimurile cu care m-am confruntat.

Cristina Petcu – 48 ani, București

BEFORE / AFTER

Ancuța-Diana Doboș – 23 ani, București

Ancuta_dobos_avatar

M-am înscris în Programul Slăbește în 90 de zile din dorința de a învăța cât mai multe lucruri despre alimentație și pentru că eram conștientă de faptul că mă hrănesc într-un mod haotic. Speram ca în urma programului să am o alimentație mai echilibrată și să adopt un stil de viață mai sanatos, însa m-am ales cu mult mai mult. 

Nu doar că am reușit să mă organizez mai bine în privința meselor, ci am reușit să înțeleg cum influențează fiecare aliment starea mea de spirit și sănătatea corpului meu. Cel mai important lucru este că am reușit să fac aceste schimbări fără „durere”, doar îmbunătățind stilul meu vechi, în fiecare zi câte puțin. 

Programul Slăbește în 90 de zile a însemnat deschiderea unei lumi de care nu eram foarte conștientă inainte – poate pentru că societatea nu este direct interesată de promovarea acestui stil de viață – de aceea consider că lucrurile care se învață aici sunt de o valoare mult mai mare decât suma pe care o investești.

Programul a fost un motiv în plus de câștig în ceea ce mă privește, întrucât în urma lui mi-am dezvoltat pasiunea pentru gătit. Am descoperit că se pot face tot felul de rețete, care pe langă că un gust bun, sunt și hrănitoare, sățioase, gustoase și arată într-un mare fel. Aștept cu nerăbdare programe și informații noi.”

Ancuța-Diana Doboș – 23 ani, București

Fondatoarea comunității iChooseVegi.com

Cristi Matea – 36 ani, București

BEFORE / AFTER

Dr. Ramona Ghișe – 45 ani, Arad

”La 45 de ani, ai senzația că totul se pune pe tine. Înainte să descopăr Programul Slăbește în 90 de zile, consideram că alimentația mea este sănătoasă, dar tot luam în greutate și nu mă simțeam bine în pielea mea.

Am descoperit programul accidental, printr-un search pe Google. Fiind de profesie medic, am realizat că informațiile descoperite au o logică. Nu era vorba de ceaiuri, pastile sau regimuri de tot felul. Era vorba exact despre ce-mi doream eu: Energie.

Am intrat în Programul Slăbește în 90 de zile, iar la scurt timp am început să văd rezultate: s-au scurs kilogramele în plus, încap în hainele mult iubite și debordez de energie!  Pot să spun că mă simt alt om, am alt stil alimentar, mi s-au schimbat gusturile și mănânc alimente hrănitoare. 

Diferența față de orice alt program de slăbit este că Instructorii Școlii de Slăbit sunt mereu acolo lângă tine, oricând ai nevoie de ei.”

Dr. Ramona Ghișe – 45 ani, Arad

Slăbește Simplu și Autentic

Primești GRATUIT pe e-mail, cursul de 10 zile ”Slăbește Simplu și Autentic”, imediat ce te abonezi.

Powered by ConvertKit
Back To Top