Skip to content

Sute de oameni sunt recunoscători pentru rezultatele lor!

Din 2014, sute de oameni au urmat programul de slăbit și reenergizare al acestei școli și nu se așteptau sa primească mult mai mult de atât. Oamenii vin în program cu gândul de a da jos 10,20 sau 40 de kilograme și sunt uimiți și fericiți să descopere că, o dată cu kilogramele, se rezolvă și alte probleme: constipația sau oboseala cronică dispar, mintea este mai clară. Li se formează discernământul alimentar și simt că se face lumină în viața lor. Dintr-o dată, ei înțeleg cum funcționeaza lucrurile și învață cum să aibă grijă de ei și de familiile lor.

Primesc zilnic emailuri de mulțumire, de la oameni care simt că au reînflorit, de la femei care poartă din nou mărimea S la haine, de la bărbați multumiti că tricoul lor nu mai are burtă, de la doctori care nu credeau că lucrurile pot fi atât de simple și eficiente, de la persoane dependente de dulciuri, care sunt uimite că au scapat de aceasta problema.

Speranța mea este că vei avea încredere să descoperi și tu câte lucruri minunate poate face corpul tau, atunci când îi dai ce-i trebuie.

Te invit să faci cunoștință cu câțiva absolvenți ai Școlii de Slăbit și cu poveștile lor de succes:

BEFORE / AFTER

Alina I

”Am intrat în acest program că să slăbesc, dar mai mult să scap de oboseală și dureri insuportabile de cap. Am ascultat toate lecțiile de pe YouTube a Ramonei, dar am tot amânat să mă înscriu în acest program, mă tot gândeam oare ce poate fi nou. Mărturiile celor care au trecut prin program totuși m-au făcut să iau această decizie. 

Am descoperit o altă lume aici, o lume nu a caloriilor sau alte regimuri stricte sau nu știu ce formulă. Mi-a plăcut așa de mult fiecare lecție. Nu e numai despre slăbit. Ci în primul rând e despre sănătate, despre poftă de viață, despre cum să te iubești și să abunzi de energie. Atât Ramona cât și grupul privat de pe Facebook mi-au fost alături oridecate ori am avut întrebări sau nelămuriri. Și ce mi se pare și mai extraordinar că rămân în acest grup pentru totdeauna. 

Recomand din toată inima acest program pentru oricine vrea să slăbească, sau să cunoască tot ce înseamnă sănătate.”

Angela B

”Am intrat în acest program cu speranța îmbunătățirii stării de sănătate, în primul rând. Am obținut în schimb și apartenența într-un grup solid și unit, am obținut o direcție nouă de viață, disciplină, m-am împrietenit din nou cu sportul, am și slăbit.
În urma acestui program m-am cunoscut mai bine pe mine. Am învățat despre mine că nu mi-am permis să fiu om, cu greșeli, cu răbdare limitată, cu urcușuri și coborâșuri. Am învățat că dependența de cafea era doar în capul meu. Într-un cuvânt, un curcubeu de informații.
Am fost surprinsă să descopăr că într-un program de slăbit este abordat și mentalul, emoțiile în slăbit. Ceva unic.
În acest program am găsit suport în fiecare moment mai dificil, din partea echipei și a spiridușilor, dar în special al dieteticienei care m-a avut în grijă pe durata programului, Anca. Am doar cuvinte de laudă la adresa tuturor. Chiar nu ești lăsat singur în această călătorie deloc ușoară.”

BEFORE / AFTER

BEFORE / AFTER

Aurelia G

”Tot programul din Școala de Slăbit m-a convins că trebuie să fac schimbări în stilul meu de viață.

Cineva întreba pe grupul privat: până când ”rămânem” la ceea ce am învățat și am aplicat în programul online?

Eu răspund la această întrebare: tot restul vieții mele.

Sper că suntem cât mai mulți cei care am decis ca după terminarea programului și după ce am ajuns la un echilibru în viața noastră, să rămânem la același stil de viață și să nu ne întoarcem de unde am plecat.” – Aurelia G.

Carmen R.

”Am intrat în programul “Școala de Slăbit “ dintr-un singur motiv:

Chiar dacă se numește Școala de Slăbit, în acest program se pune accentul pe sănătate, armonie între trup și suflet, alimentație (nu dietă) sănătoasă și o relație deosebită între participanții la acest program și cei care îl organizează.

Nu este un drum ușor dar nici imposibil; nu ești niciodată singur și ai numai de învățat. Este o școală a vieții, un mod de a vedea mâncarea ca pe un aliat al organismului și nu ca pe ceva dăunător.

Simplitatea, naturalețea și dragostea față de trupul nostru sunt câteva teme din acest program. Un program care merită abordat și urmărit o viață întreagă.
Am intrat în acest program ca să îmi fac un cadou pentru împlinirea vârstei de 50 de ani și m-am ales cu 15 kilograme mai puțin pe cântar și un bagaj de cunoștințe care nu au preț, deoarece sănătatea este singura bogăție care nu poate fi obținută cu bani.

Mulțumesc din suflet Ramona Țintea și întregii echipe și o îmbrățișare tuturor spiridușilor care se află pe același drum spre o viața cu sănătate și multe fructe” – Carmen R.

BEFORE / AFTER

BEFORE / AFTER

Catalina D.

”Un cuvânt prea mic pentru câtă recunoștință simt …

Am citit toate articolele de pe site-ul SDS și o lună de zile mi-am pus întrebarea: “De ce să intru în program?” De ce? De ce, când totul e scris acolo?

Am intrat că am simțit că mai e ceva: detalii care fac diferența.

Am intrat în SDS cu gândul să slăbesc. Am încheiat cele 90 de zile și am primit la pachet sănătate, energie și slăbit.

De ce e pe ultimul loc? Pentru că am învățat că este o consecință și așa a fost! Am slăbit 12 kilograme. Am întâlnit o familie de spiridușe frumoase și am întâlnit-o pe Ramona.
Ramona, îți mulțumesc că exiști, că ne împărtășești cunoștințele tale, că ne îndrumi. O să-mi lipsească mail-urile zilnice, lecțiile și încurajările din grup și nu în ultimul rând cuvintele tale frumoase din jurnalul alimentar.

Sunt recunoscătoare pentru tot ce am învățat!

MULȚUMESC!” – Cătălina D.

Cornelia D

Mă gândesc de câteva zile să împart cu voi bucuria mea şi pozele before şi after! Sper să ajute şi să motiveze! Eu cred că dacă eu pot, toata lumea poate! Sunt 35 kg pierdute şi deja îmi cresc aripi!

Am ajuns la “must-ul” meu de 62 kg! O să respect în continuare regulile sds, pentru mine a devenit un stil de viaţă, şi dacă se mai topeşte ceva grasime e perfect şi dacă nu e tot perfect!

Am energie de la 6 dimineaţa până la 11 seara ceea ce nu credeam că o să se întâmple vreodată! ( o auzeam pe Ramona când spunea că oboseala e un lucru nenatural). Deci se poate! Drumul nu e uşor dar merită tot efortul!

BEFORE / AFTER

BEFORE / AFTER

D.C.

Am încercat multe cure și programe de slăbit, unele nu au dat rezultate, iar altele au dat ceva rezultate, dar nu de lungă durată.

În Școala de Slăbit am reușit sa slăbesc 19 kg în 3 luni si nu numai atât. Cu ajutorul video-urilor cu informații despre cum funcționează corpul nostru cel mai bine, cu monitorizarea coach-ului și suportul pe grupul de pe Facebook, am învățat să fiu propria mea nutriționistă și cum să îmi mențin sănătatea. Am căpătat foarte multă energie, dorm și mă odihnesc mai bine și cel mai important, mă simt foarte bine în corpul meu. Am învățat să am grijă de el prin alimentație, sport și atitudine pe termen lung, o schimbare de stil de viață, nu numai o cură de slăbire oarecare.

Recomand călduros și din toată inima programul online de 90 de zile din Școala de Slăbit tuturor, pentru a slăbi, pentru a avea mai multă energie și pentru a învăța cum să întreținem și să îmbunătățim sănătatea noastră atat pe termen scurt, cât și pe termen lung.

O echipă profesionistă, cu voie buna, pregătită și cu tot suportul necesar în aceasta călătorie și schimbare a mentalității despre vitalitatea corpului și a sufletului; încă o data, recomand acest program 100% cu multă bucurie și recunoștință.

D.G.

“Trăiam cu impresia că știu destule despre nutriție, despre cum și când trebuie să mă hrănesc. Cântarul, însă, spunea cu totul și cu totul exact contrariul.

Luam în greutate pe zi ce trecea, iar starea de rău și lipsa de energie erau tot mai prezente în viața mea.

Cu ceva ani în urmă, când am auzit prima oară despre Școala de Slăbit, nu i-am dat nici o importanță și totul a trecut pe lângă mine că un lucru normal, banal. Când aproape am atins 100 kg, am căutat în subconștientul meu informațiile despre Școala de Slăbit, căreia eu i-aș spune Școala Mâncatului Sănătos.

Scopul pentru care am venit în SDS a fost acela de a-mi îmbunătăți starea de sănătate și implicit să scap de kilogramele în plus . Pe măsură ce parcurgi sesiunile video, întâlnirile cu dieteticienele, întâlnirile video ale grupului, realizezi cât de puține lucruri știi despre nutriție, despre felul în care trebuie să ai grijă de corpul tău. În această călătorie am slăbit 20kg.

Acum mă bucur de energie și vitalitate maximă pe tot parcursul zilei. A dispărut oboseală cronică, mi-am schimbat viziunea despre alimentație , am reușit să mă organizez mai bine în privința meselor, să înțeleg cum influențează fiecare aliment starea mea de spirit și de sănătate. Mă simt un om complet nou.
șadar, încurajez pe toată lumea interesată în primul rând de sănătate să experimenteze forță incredibilă de reconstrucție a organismului, să experimenteze cum este să îți crești energia și să învețe felul în care funcționează organismul, prin Programul online de 90 de zile din Școala de Slăbit.

Cu fiecare zi petrecută în acest program simți că progresezi, nu există faza de platou. Am fost susținut de către profesioniștii dieteticieni ai SDS zi de zi și ajutat pas cu pas în atingerea obiectivelor setate. Școala de Slăbit deschide o lume nouă către sănătate și te ajută să te simți plin de viață.

Lucrurile pe care le înveți în programul de 90 de zile sunt neprețuite!” – D.G.

BEFORE / AFTER

BEFORE / AFTER

Daniel B

”Mă numesc Daniel Baciu, am 53 de ani și prima mea interacțiune cu Școala de Slăbit a avut loc în cursul lunii Noiembrie 2020.

Uitându-mă în urmă, stau și mă gândesc care din beneficiile acestei interacțiuni s-o pun pe primul loc; faptul că am pierdut 40 de kilograme? Faptul că sănătatea mea e acum echivalentă cu cea de la 20 de ani? Sau faptul că încrederea în mine mă face să trăiesc niște clipe minunate?

Un lucru e cert: întâlnirea cu Școala de Slăbit este cel mai bun lucru care putea să mi se întâmple.” – Daniel B.

Daniela P

”Mamă a doi năzdrăvani, mereu mai pufoșică 🙂 Am încercat multe diete, unele cu rezultate, altele fără, dar adevărul e că mă plictiseam mereu să cântăresc mâncarea. Când am descoperit Școala de Slăbit, s-a schimbat tot. Ador fructele, ador salate, le mâncam și înainte doar că nu în modul corect. Cu Școala de Slăbit am înțeles cum să mănânc și am reușit să îmi fac un mod de viață sănătos, iar în primele 3 luni am slăbit 14 kilograme, drumul meu continuând până la forma mea de acum.. Mulțumesc Ramona pentru sprijin și pentru disponibilitate!” – Dana P.

BEFORE / AFTER

BEFORE / AFTER

Daniela S

”Nu îmi vine să cred îmi îndeplinesc în sfârșit un vis, care părea greu de realizat. Și a fost ușor. Spun ușor, deoarece de la vârsta de 8 ani până la 38 de ani, m-am luptat cu kilogramele prin multe tratamente și diete.

Experiența mea cu Școala de Slăbit a fost minunată. Căutând informații despre mâncatul emoțional pe YouTube, am găsit-o pe Ramona și emisiuniile care mi-au mers direct la suflet. Am început în fiecare zi să aplic ceea ce spunea și binențeles că rezultatele au început să apară.
După o lună, mi-am dorit mai mult, așa că am cumpărat Programul de 90 de zile, din dorința de a face lucrurile cât mai bine. Când am început programul, aveam 94 de kg și acum, 6 luni mai târziu am 72 de kg. Deci, am pierdut 22 kg. Este un rezultat fantastic.

Nu este greu să slăbești cu programul Școlii de Slăbit și susținerea Ramonei. Și mai pot spune că DA, slăbitul este o „provocare psihică, nu fizică”. Aceste cuvinte le-am repetat în momentele mai dificile. Așa am reușit să-mi surprind gândurile care mă împiedicau să ajung la visul meu.” – Daniela S.

Elena D.

”M-am înscris la Școala de slăbit pentru a mă disciplina alimentar și pentru a învăța să fiu constantă în ceea ce fac, să duc un lucru, odată început, până la capăt.⁠

Am descoperit „o lume nouă”, iar fiecare informație iți ajunge la inimă, de la cum să te alimentezi corect, cât trebuie, cum trebuie, până la sport și disciplină. Partea care mi-a plăcut a fost motivația primită.⁠

Recomand acest program cu toată inima!”

BEFORE / AFTER

BEFORE / AFTER

Florina M

”Faceți cunoștință cu mine, cea care de ani de zile se chinuie prin toate metodele să slăbească, la fel că și voi. Școala de Slăbit le-a pus capac la toate, pentru prima dată am reușit, în sfârșit!

Am simțit că am reușit chiar de prin a două lună, când am văzut cum mă schimbăm pe zi ce trece tot mai mult, și nu numai fizic. Educația pe care am primit-o în acest program este uimitoare, totul are o logică în nutriție și natură, iar odată ce am înțeles asta cu ajutorul sesiunilor, am prins drag și mai tare de acest program.

Este uimitor ce forță să mergi mai departe prinzi atunci când înțelegi în mod real cum se desfășoară procesele în corpul tău. Iar asta m-a făcut să mă simt învingătoare. Că să nu mai vorbesc de cât de energică ajungeam seara și mă minunăm de câte lucruri am făcut în acea zi.

Am ajuns să mă privesc altfel după o lungă perioadă de critici dure, veșnic nemulțumită.
Vreau să vă mulțumesc din tot sufletul meu, nu există cuvinte să îmi exprim bucuria și respectul ce îl am pentru voi. SDS a reușit să mă schimbe total. Am ajuns la un minus de 18 kg.

Este cea mai bună investiție pe care am făcut-o pentru sănătatea mea și a familiei mele.” – Florina M.

Loredana C

”Sunt foarte fericită că am ales acest program după zeci de diete în care mentalitatea mea era aceeași, mă abțineam de la dulciuri și clacam mai repede decât aș fi dorit. Nu mă gândeam acum 3 luni că acest program îmi va schimba atât de mult viață.”

BEFORE / AFTER

Lucia U

„Am intrat în program pentru a slăbi idealul de 10 kg pentru mine la vremea respectivă, dorindu-mi ca acest proces să se întâmple într-un mod cât mai natural și cât mai sănătos.

Sincer, nu mă așteptăm ca Echipa Școlii de Slăbit să susțină într-un mod atât de organizat tot acest proces. Am apreciat mailurile zilnice care transmit informații valoroase într-un ton plăcut, prin comparații cu situații amuzante pe care să le poți reține și să le poți pune în practică mai ușor, grupul de sprijn și un pilon important – suportul persoanei care te are în grijă.
În cele 3 luni de program am traversat și perioade mai puțin reușite, în care tipuri de alimente nu erau consumate la intervale corecte sau la ore potrivite, însă în feedback-ul pe care l-am primit nu am simțit niciodată că sunt certată, ci din contră, că sunt mereu înțeleasă, chiar dacă eu simțeam o nemulțumire față de cum am acționat.

Învățarea s-a produs într-un mod relativ relaxat și m-a ajutat să ajung la greutatea dorită inițial. Testul suprem este cu siguranță menținerea greutății actuale, ceea ce nu ar trebuie să fie complicat dacă multe obiceiuri nebenefice deja le-am înlăturat sau rărit și cel mai important, mi-am învins convingerile limitative legate de silueta și alimentație, ”eu nu pot să slăbesc, eu nu pot fără să mănânc dulce…”

Din punctul meu de vedere, este un program ușor adaptabil, ideal pentru cei care doresc să slăbească, să își rezolve unele probleme de sănătate, să se armonizeze cu ei înșiși și să exploateze la maxim ceea ce au și cu ceea ce au.

Dar pentru toate acestea este nevoie de voință în primul rând și apoi, de disciplină! Suportul este nelimitat din partea echipei, dar nimeni nu poate lua decizii și face lucrurile în locul nostru” – Lucia U.

BEFORE / AFTER

BEFORE / AFTER

Marian G

Am intrat în acest program ca să slăbesc. Ce am primit? 29 kg pierdute sănătate, rezistență, energie, educație în alimentație. La început am ezitat să mă înscriu, cu gândul că ”iar voi avea un eşec”, dar totuşi mi-am asumat şi m-am înscris.

Am descoperit că trebuie acordată mai multă atenție trupului şi sufletului, mai multă atenție mie însămi. Detoxul prin care am trecut a fost o experiență ”wow”. Toate lecțiile video, întâlnirile săptămânale cu dieteticianul, e-mail-urile zilnice, m-au ajutat să reuşesc. Simțeam că cineva mă privește din umbră, că cineva îmi ghidează paşii către victorie. Acel ”cineva” este minunata echipă SDS, căreia îi mulțumesc pentru suportul şi atenția acordate.

Recomand cu mult drag acest program de 90 de zile tuturor celor care au avut eșecuri în alte experiențe similare și nu numai!

Mariana E

”Sunt Mariana, doctoriță de profesie, am 56 de ani, am prediabet și sunt gurmandă.

Greutatea mea a început să o ia la vale, așa că la cei 165cm ai mei, cântăream 90.6kg.

Am hotărât să mă înscriu în Programul de 90 de zile – pachetul Master, îmi trebuia un profi-trainer care să alerge în această cursă cu mine. Nicoleta Poștaru mi-a deschis ochii, mintea și sufletul, a ”alergat” cot la cot cu mine, m-a ”ridicat” când am ”căzut”, mi-a ”pansat rănile” când am ”sângerat.”

Rezultatele la sfârșitul celor 3 luni:
– Glicemia a scăzut, deși am mâncat atâtea fructe
– Funcția renală s-a îmbunătățit substanțial
– Greutatea este acum 79.0 kg, 12 kg mai puțin
– Incontinența urinară aproape nu mai există

Comunitatea de pe Facebook îmi rămâne prezentă toată viața și asta îmi dă siguranță că nu rămân singură.” – Mariana E.

BEFORE / AFTER

BEFORE / AFTER

Natalia Negru

”Am slăbit 24 kg în 4 luni fără sport, pentru că nu mi-a permis sănătatea. Mai am de dat jos încă 15 kg pentru a ajunge la greutatea dorită, însă voi da voie corpului sa slăbească în ritmul său.

Mulțumesc echipei Școala de Slăbit și grupului pentru susținere, pentru sfaturi și nu în ultimul rând îmi mulțumesc mie pentru disciplină și perseverență. Mă simt mai bine decât m-am simțit cu 10 ani în urmă, când eram mai tânăra.” – Natalia N.

Paul V.

”Am început cu scepticism un drum care m-a învățat ce înseamnă cu adevărat stilul de viață sănătos , pierderea în greutate constantă dar corectă, cu rezultate vizibile fizice și mai ales în graficul analizelor de sânge.

Mulțumesc echipei Școala de Slăbit și Ramonei Țintea pentru felul în care m- ați asistat spre a pierde din greutatea corporală de la 125 kg la 101 kg! Și continuăm împreună până la capăt.” – Paul V.

BEFORE / AFTER

BEFORE / AFTER

Ramona M.

„Am aflat de Școala de Slăbit cu doi ani înainte de a intra în program, urmăream cu plăcere clipurile despre nutriție ale Ramonei și îmi promiteam că într-o zi voi face și eu pasul de a mă alătura spiridușilor.

La început am încercat să urmez regulile fără niciun fel de îndrumare sau susținere, însă motivația nu m-a ajutat deloc. Mi-am dat seama că pentru a mă angaja cu adevărat în această schimbare, trebuie să întru în programul de slăbit, iar asta a fost cea mai bună decizie.

Sfaturile, susținerea și îndrumarea pe care am primit-o în Școala de Slăbit, atât din partea echipei de nutriționiști cât și a membrilor comunității, este cea care face diferența între „a știi ce ai de făcut” și „a face ce știi”. Bineînțeles că este o provocare, mai ales atunci când te hotărăști să faci o schimbare pentru totdeauna și urmează să îți creezi obiceiuri noi iar pe cele proaste să le „rescrii”, dar avantajele încep să apară imediat.

După cele 3 luni de program, am câștigat mai multă energie, mai multă încredere în mine, mai multă poftă de viață și echilibru. Iar de pierdut, am pierdut kilograme (11 kg mai exact), disconfort, oboseală, anxietate și obiceiuri alimentare proaste. Mă bucur de independența pe care am dobândit-o în urma informațiilor acumulate în acest program de 90 de zile și încrederea cu care merg mai departe.

Cred că acest program li se potrivește tuturor.

Înveți să lucrezi cu tine și să-ți dobori fricile, să te accepți dar totuși să știi că la sfârșitul zilei ai mai făcut un pas înainte.” –Ramona M.

Sebastian B.

”Încep prin a mulțumii echipei Școlii de Slăbit pentru susținere și pentru tot ce am învățat în acest program. Deși am avut în trecut intenția de slăbi, am avut efectul yo-yo tot timpul, iar în acest program am găsit ce am căutat de multă vreme. Am mâncat fără sa măsor caloriile, fără diete stricte, fără liste cu ce să mănânci și cât. Recunosc că am voință și ambiție și nu mi-a fost greu sa renunț la lactate, alcool, chipsuri (care erau slăbiciunea mea) și alte obiceiuri.

Recomand cu încredere acest program pentru cine vrea să își schimbe stilul de viață alimentar și poate să fie și un exemplu pentru alții.

Mi-am propus să slăbesc 10 kilograme și am reușit să slăbesc 19 kilograme, plus 20cm reduși din talie.” – Sebastian B.

BEFORE / AFTER

Back To Top