skip to Main Content

💔🍔 Elimină Mâncatul Emoțional

Rezolvă o dată pentru totdeauna problema mâncatului emoțional şi a kilogramelor în plus. Schimbă mecanismele comportamentale și dizolvă blocajele emoționale care te sabotează de ani de zile. Dezvoltă strategii eficiente pentru controlul emoțiilor și fă pace cu mâncarea.

😤 Te-ai săturat să simți că te lupți în zadar cu kilogramele și că mâncatul îți scapă de sub control?

Ai impresia că te iau pe sus poftele si crezi că nu ai voinţă, dar lipsa de control alimentar pe care o resimți mai ales în perioadele stresante nu are ca motiv lipsa voinței.

Cea mai “acceptabilă” şi mai des întâlnită dependență este dependenţa de mâncare, de obicei nesănătoasă.

Poftele alimentare nu sunt deloc întâmplătoare și în absența susținerii emoționale adecvate, oricâtă voință am avea, aceasta ne scapă până la urmă de sub control, iar kilogramele în plus se încăpățânează să rămână.

😔 Emoțiile reprimate conduc la îngrășare

Încă din copilărie, atunci când trăim o experiență dureroasă sau stresantă din punct de vedere emoțional, suntem obișnuiți să blocăm emoţiile neplăcute şi să facem orice pentru a ocoli durerea sufletească. Este un proces inconştient, aflat pe pilot automat. Ţine de instinctul de supravieţuire şi toţi avem acest mecanism.

Ne temem ca aceste emoţii dureroase să nu ne afecteze relațiile cu ceilalți, ne ruşinăm de ce simţim şi de multe ori încercăm să acoperim totul cu “o atitudine pozitivă”.

Dacă nu găsim o modalitate sănătoasă de a elibera acele emoții și de a conștientiza credințele limitative asociate acestora, ajungem sa avem nevoie de supape de eliberare a presiunii acumulate. De aceea, apelăm la comportamente care creează obsesie și dependență.

Din acest motiv, mâncatul compulsiv a devenit, pentru oameni, cea mai „acceptabilă” formă de dependență.

🏃‍♀️ Scurtăturile mai mult lungesc drumul

Cei care simt că mâncarea îi controlează şi nu văd ieşirea din aceasta situaţie, ajung cu uşurinţă să căute diverse diete rapide și exerciții fizice minune, pentru a-şi rezolva problemele legate de alimentație și greutate, dar acestea nu vor fi niciodată eficiente pe termen lung.

Dacă şi tu te loveşti de aceste probleme şi tot încerci la nesfârşit să rezolvi problema apelând la soluţiile “vechi”: voinţa, dietele promiţătoare, vei continua să revii la mâncatul emoțional, până când vei vindeca emoțiile și credințele care au condus la crearea obiceiurilor alimentare nesănătoase.

Învățând să cultivi iubirea de sine, iertând și eliberând durerea, poţi renunța, în sfârșit, atât la greutatea emoțională, cât și la cea fizică, care pare atât de greu de controlat.

🙅‍♀️ Stop mâncatului emoțional și greutății scăpate de sub control

Dacă ești gata să eliberezi emoțiile dureroase ale trecutului, ce au rămas blocate și ascunse în profunzimile subconștientului tău și îți sabotează în mod repetat comportamentul alimentar, silueta, sănătatea şi relaţia ta cu tine, noi, Ramona Tintea (fondatoarea Şcolii de Slăbit) şi Alina Dospinescu (psiholog și terapeut sistemic de famile) ne-am unit inimile, forțele și experiența, pentru a te îndruma într-o călătorie de 90 de zile către ușurința de a te elibera de poftele incontrolabile, de mâncatul compulsiv şi de kilogramele ce nu doresc să te părăsească.

Acest program este pentru tine…

 • Dacă simţi nemulţumire faţă de cum arăţi, cum te simţi şi ce mănânci şi apelezi la mâncare pentru a-ţi calma stresul, durerea, dezamăgirea și trăirile sufletești ce te copleşesc.
 • Dacă ţii de ani de zile diete, dacă ai slăbit şi te-ai îngrăşat la loc şi crezi că tu nu poţi să slăbeşti şi corpul tău nu mai răspunde.
 • Dacă te judeci la fiecare lingură de mâncare şi ești convins că tu nu ai voinţă
 • Dacă simţi nevoia tot timpul să ronţăi ceva şi oricât ai mânca simţi că nu te saturi, iar poftele nu se potolesc
 • Dacă te simţi dependent de dulciuri şi junk food şi ţi se pare imposibil să scapi de această dependenţă.
 • Dacă cedezi cu uşurinţă în faţa poftelor alimentare şi crezi că motivul este pentru că eşti gurmand
 • Dacă vrei să te convingi că mâncatul sănătos şi echilibrat nu are legătură cu puterea voinţei
 • Dacă vrei să ajungi să iubeşti imaginea din oglindă şi să faci pace cu tine şi cu mâncarea
 • Dacă eşti pregătit pentru o transformare profundă în viaţa ta
 • Dacă vrei să simţi că te poţi baza pe tine şi că eşti mulţumit de tine

Vrem să te ajutăm să înţelegi ce are nevoie cu adevărat corpul tău şi sufletul tău şi să găseşti o modalitate prin care nu trebuie să te privezi de mâncare ca să ca să arăţi şi să te simţi bine cu tine.

🥳 La finalul acestui program…

🧠

Vei avea capacitatea de a modifica traseele neuronale ce te conduc la a face din mâncare o mică obsesie, mai mult sau mai puțin ascunsă.

😌

Vei face loc în viața ta pentru o relație armonioasă cu mâncarea și în inima ta pentru libertate, acceptare, iubire de sine și pace. Doar astfel vei dobândi cu adevărat, din interior, puterea de a schimba forma trupului tău.

🥰

La finalul călătoriei de 90 de zile vei observa o transformare clară în perspectiva pe care o ai asupra rolului pe care îl joacă de fapt mâncarea și te vei împrieteni atât cu mâncarea sănătoasă, cât și cu tine însăți.

💁‍♀️

Vei descoperi că poți în mod natural să mănânci ce îți face bine. Ceea ce credeai cândva că este o sarcină imposibilă, va deveni noua ta realitate, în care te bucuri să creezi zi de zi o viață liberă de gândul la mâncare, plină de pace și bucurie. Te vei bucura de silueta pe care ti-o dorești. Oferă-ți șansa de a-ți dărui ceea ce sufletul îți cere demult!

Ce primești în programul Elimină Mâncatul Emoțional

📚

14 module de curs, predate în cadrul întâlnirilor LIVE săptămânale, răspunsuri avizate la întrebări, precum și exerciții de lucru cu tiparele subconştiente + 1 modul bonus despre regulile alimentare cele mai eficiente în slăbit, sănătate şi transformare personală

🧘‍♀️

Teme şi exerciţii psihologice + meditaţii ghidate, care te ajută să îţi reprogramezi mintea subconştientă.

📥

Emailuri zilnice de suport pentru fiecare pas pe care îl faci în program

💻

Acces nelimitat la toate materialele din program, inclusiv înregistrările fiecărei sesiuni de curs.

👥

Acces la comunitatea privată a programului, unde interacţionezi zilnic sau oricând ai nevoie cu întreaga echipă, unde ai suport şi răspunsuri la orice întrebare 7 zile din 7 şi unde te vei simţi ca într-o familie ce te susţine pas cu pas.

🧗

Vei fi ghidat de doi mentori avizaţi şi plini de pasiune, cu adevărat dedicați misiunii de a te ajuta să îţi regăseşti echilibrul şi să îţi vindeci în profunzime problemele legate de alimentație.

🚫 Acesta NU este unul dintre acele cursuri pur teoretice, reci și plictisitoare!

Într-un cadru plin de căldură sufletească și de efervescență vei primi răspunsuri la întrebările care te macină, teme terapeutice prin care te vei apropia cu blândețe de tine și exerciții prin care înlocuiești pofta de mâncare, cu bucurie și poftă de viață.

🎁 Ce mai obții în acest program?

💪

Dobândești abilități pentru a naviga cu succes prin hățișul tentațiilor, rezistenței interioare, renunțării și recidivei.

🤩

Elimini toxicitatea adusă de vinovăția și rușinea pe care le porți de prea mult timp în legătură cu corpul și imaginea de sine.

😍

Îți iei puterea înapoi, te reîmprieteneşti cu mâncarea și reîncepi să te iubești și să te apreciezi așa cum meriți.

⛰️

Îți ridici vibrația și te eliberezi de credințele care te-au condus la comportamentele alimentare nedorite.

🧡

Înveți să te ierți și să te conectezi profund la iubirea de sine necondiționată.

😎

Te bucuri alături de ceilalți participanți de provocări inedite, ce îți vor aduce zâmbetul pe buze, lacrimi eliberatoare, surprize și bucuria descoperirii, în fiecare zi.

🤝 Fă cunoștință cu mentorii tăi

Foto-Ramona-LP

Ramona Țintea

Nutriţionist-dietetician şi fondatoarea Şcolii de Slăbit, cu experienţă vastă în lucrul cu oamenii, atât pe plan alimentar şi al problemelor de sănătate, cât şi pe plan psihologic, pentru gestionarea şi rezolvarea problemelor de comportament alimentar. 

Ce spune Ramona: Nutriţia este o combinaţie minunată între tehnic şi uman. Pasiunea pentru ceea ce fac este cea care mi-a oferit instinctul de a construi poduri către oameni, pentru a-i educa și a-i ajuta să-și schimbe viețile.

Foto-Alina-LP

Alina Gabriela Dospinescu

Psiholog și terapeut sistemic de familie. Ajută oamenii să descopere tiparele și credințele limitative de care nu sunt conștienți, să se împrietenească cu emoțiile pe care le trăiesc şi să elimine blocajele emoţionale pe care le întâmpină , pentru a fi din nou fericiți, plini de energie și entuziasmați de viața lor.

Ce spune Alina: ”Experiența în lucrul cu oamenii mi-a dovedit că orice om are capacitatea de a face transformările necesare pentru a fi în armonie și echilibru. Dacă ai curajul să te întorci către sine și să te descoperi în profunzimi, vei fi uimit de cât de mare este potențialul tău.”

📝 Structura programului Elimină Mâncatul Emoțional

Iată exact ce teme vom acoperi în cele 14 module ale programului, între 20 Aprilie – 20 Iulie 2022. Dacă ai orice întrebări despre module, scrie-ne un email :)

Modulul 1 - Care sunt principalele mecanisme interne care te blochează şi te împiedică să te schimbi?

 • Află care sunt primele 3 lucruri pe care vei începe să le schimbi pentru a face posibilă transformarea ta la nivel profund.
 • Află cine cu cine se luptă în interiorul tău şi cum să faci pace între aceste fragmente interioare. Cum pleci la drum cu dreptul?
 • Setează o intenție clară pentru călătoria ta personala de transformare.

Modulul 2 - O primă întâlnire cu mâncatul necontrolat și greutatea în exces

 • Descoperă de ce te îngrași la loc chiar și atunci când ții diete, de ce mănânci mai mult decât ai vrea și care este strategia pe care o poți folosi ca să te oprești la timp, fără frustrare.
 • Află ce să faci atunci când ceva te supără, afectează, stresează și simți că nu mai faci față.
 • Te ghidăm să descoperi din interior ce nu funcționează în cazul tău.
 • Primești exerciții care te ajută să nu te mai simți în permanenţă înfometat și metode prin care reduci drastic efectele negative emoţionale, chiar si atunci când cedezi totuși tentațiilor alimentare. Aplicând aceste metode, îți vei recăpăta gradat echilibrul dorit și te vei simți în control atunci când alegi ceea ce mănânci.

Modulul 3 - De unde începi, când nu ştii de unde să începi? cum să reuşeşti, real, să te schimbi?

 • Descoperă care sunt frânele pe care le purtai cu tine din copilărie şi care te împiedicau să te schimbi. De ce te sabotai, de fapt?
 • Învaţă 3 strategii puternice, cu aplicare imediată, pentru a te elibera de aceste frâne şi a începe să lucrezi cu tine la nivel profund.
 • Cum să foloseşti în folosul tău puterea ascunsă, din spatele greutăţilor prin care ai trecut?

Modulul 4 - Cauzele profunde ale mâncatului emoțional

 • Te ajutăm să analizezi momentele în care mănânci “ceva interzis”, ca să descoperi ce te împlinește cu adevărat și care este nevoia specifică pe care cauți să o împlinești.
 • Vorbim despre foame, insatisfacție și vei învăţa cum să treci dincolo de adicția și sevrajul date de poftele alimentare.
 • Înveți cum să te încarci cu energie bună atunci când mănânci, cum să îți reabilitezi preferința pentru gusturile simple și naturale și vezi cum se transformă viața ta atunci când mănânci conștient.
 • Lucrăm exerciţii prin care descoperi că este simplu să nu mai “spargi frigiderul”.

Modulul 5 - Care sunt nevoile tale fundamentale, pe care încerci să le acoperi prin mâncare?

 • Motivele pentru care mănânci necontrolat nu erau lipsa de voinţă, poftele sau incapacitatea de abţinere. În spatele lor se află nevoile tale reale, pe care le anesteziezi prin mâncare.
 • Unii oameni îşi satisfac aceste nevoi în mod pozitiv, constructiv. Alții îşi satisfac aceste nevoi în mod negativ, distructiv inclusiv pentru ceilalţi. Iar unii oameni îşi satisfac aceste nevoi…prin mâncare.
 • Învaţă să îţi identifici aceste nevoi şi cum să le exprimi şi satisfaci într-un mod care te ridică şi te împlineşte.

Modulul 6 - Adevărul despre poftele alimentare

 • Începem să lucrăm în profunzime, pentru a elimina în mod natural dependențele alimentare, pentru totdeauna. Până acum ai învățat strategii eficiente de a controla comportamentul alimentar necontrolat. Acestea nu sunt însă niciodată suficiente pe termen nelimitat.
 • Începem să eliminăm cauzele psihologice, cel mai adesea nebănuite, pentru care nu poți rezista poftelor alimentare.
 • Vom lucra cu tehnici terapeutice prin care vei elimina gradat vocea judecătorului interior și starea de vinovăție asociată actului de a mânca, pentru a nu întrețin cercul vicios ce te face să mănânci necontrolat
 • Vei învăţa să foloseşti puterea nelimitată a subconștientului tău de a transforma în bine modul în care gândești, simți și trăiești.

Modulul 7 - Modul în care te priveşti dictează modul în care te îngrijeşti

 • Află de ce nu puteai să te ţii de planurile pe care ţi le făceai şi în ce fel îţi ţinea în loc viaţa, ceea ce tu ai crezut pe termen lung despre tine şi standardele tale personale. Acum deja înveţi să preiei controlul asupra tiparelor mentale care te făceau să tot repeţi trecutul.
 • Înveţi soluţii imediate, aplicabile, pentru a te elibera de judecăţile negative personale şi a avea o relaţie armonioasă cu tine.

Modulul 8 - De ce te îngrăşai, de fapt?

 • Lucrăm împreună pentru conștientizarea emoțiilor intense ce stau la baza nevoii de a te proteja prin kilograme în plus. Descoperi ca kilogramele sunt bariera pe care ai pus-o între tine și ceea ce te-ar putea răni emoțional. Fiecare episod în care cedezi în fața mâncatului compulsiv reprezintă încă un zid pe care îl pui între tine și ceea ce nu vrei să simți
 • Investigăm moștenirea de familie pe care este posibil să o duci cu tine și afli cum poți opri transferul adicțiilor pe linie familială.
 • Lucrăm cu exerciții terapeutice eficiente pentru reconstruirea încrederii în sine și integrarea așa ziselor “emoții negative”

Modulul 9 - Cum să creşti în tine puterea de a-ţi asuma complet responsabilitatea vieţii tale pentru a schimba lucrurile în bine?

 • Scapi de comportamentele şi gândurile aflate pe pilot automat, care te ţineau prizonier în trecut.
 • Începi să devii în mod real cel/cea care se află la butoane în viaţa ta. Puterea de a-ţi asuma totul înseamnă puterea de a schimba totul, mai ales prezentul şi viitorul.
 • Vei învăţa cum sa îţi ridici vibraţia şi energia, pentru a putea să-ţi schimbi modul în care simţi, gândeşti şi acţionezi, pe termen lung.

Modulul 10 - Vindecarea copilului interior, cheia prin care umpli golul ce îți provoacă foamea de necontrolat

 • Te întâlnești cu copilul interior, partea emoțională din tine ce simte în permanentă foame emoțională. Înveți concret cum să creezi o relație cu această parte, adeseori reprimată, a psihicului tău și să hrănești acest copil cu hrana afectivă de care avea dintotdeauna nevoie.
 • Vom realiza împreună un test psihologic prin care vei evalua relația dintre părțile sistemului tău intern și vom desluși împreună ABC-ul iubirii de sine.
 • Primești meditații ghidate prin care îți îmbunătățești radical imaginea de sine și restabilești armonia în viața ta.

Modulul 11 - Cum să îţi cultivi un limbaj interior puternic şi rutine care să te ridice acolo unde vrei să fii?

 • Află cum te sabotează limbajul interior neconştientizat şi cum îl schimbi pentru a te ridica deasupra slăbiciunilor proprii.
 • Cum să îţi stăpâneşti vechile tendinţe şi să cimentezi obiceiurile noi, care te duc în direcţia dorită de tine?
 • Cuvintele tale sunt comenzi pentru creier. Învăţând să îţi schimbi cuvintele, modul în care te poziţionezi în viaţa ta, îţi vei schimba realitatea, pas cu pas, în bine.

Modulul 12 - Cum să te hrănești cu bucurie

 • Lucrăm pentru a vindeca rănile de respingere, abandon, de nedreptate, umilinţă şi de trădare. Înveți tehnici de reglare rapidă a sistemului nervos și creezi un sanctuar interior în care să elimini stresul și anxietatea, ceea ce îţi permite să te regenerezi eficient emoţional, fără a mai apela la mâncare.

Modulul 13 - Stabilizează şi extinde noua ta identitate personală

 • Află care sunt principalele 2 monede cu care lucrezi în viaţa ta şi care îţi alimentează deciziile şi comportamentul. Identitatea ta, atât cea veche, cât şi cea nouă formată în acest curs, sunt direct influenţate şi condiţionate de aceste 2 monede.
 • Învaţă cum să ţii focusul pe ele şi cum să le cultivi în favoarea ta. Învaţă jocul autoevaluării continue şi cum să îţi corectezi direcţia, imediat ce apare o îndepărtare de la drumul tău.

Modulul 14 - Bucură-te de mâncare și de viața pe care o creezi!

 • Cum creezi şi cum menţii un prezent şi un viitor armonios, pornind de la ce ai construit în aceste luni de zile
 • Evaluează rezultatele pe care le-ai obţinut şi diferenţa dintre cum erai la începutul cursului şi cum eşti acum.

Programul sesiunilor de curs

Sesiune LIVE cu Ramona și Alina – Miercurea, orele 19:00 – 21:00 (EET)

În fiecare Miercuri, vom avea câte o sesiune de curs, predată alternativ de Ramona și Alina, între orele 19:00 – 21:00. Sesiunile de curs vor avea aproximativ 90 de minute de predare, cu 30 de minute rezervate pentru Q&A.

Programul sesiunilor de lucru VIP

Sesiune LIVE cu Ramona și Alina – Lunea, la fiecare 2 săptămâni, orele 19:00 – 21:00 (EET)

În fiecare Luni, o dată la 2 săptămâni, vom avea câte o sesiune de lucru dedicată grupului VIP, coordonată de Ramona și Alina, între orele 19:00 – 21:00. Sesiunile de lucru VIP vor dura 120 de minute. În total, vor fi 6 sesiuni de lucru VIP.

💎 Alege pachetul care ți se potrivește

Înscrierile în program sunt înschise momentan. Pentru a fi primul care află vești despre când deschidem înscrierile, abonează-te prin formularul de mai jos.

🙂

BASIC

1770 RON în 3 rate

590 RON x 3

📚 14 module de curs LIVE + 1 modul bonus – Informațiile din curs, predate în cadrul întâlnirilor LIVE săptămânale, răspunsuri avizate la întrebări, precum și exerciții de lucru cu tiparele subconştiente

🧘‍♀️ Teme și exerciții psihologice + meditații ghidate – care te ajută să îţi reprogramezi mintea subconştientă.

📥 Emailuri zilnice – suport pentru fiecare pas pe care îl faci în program.

💻 Acces nelimitat la materialele din program

👥 Acces la comunitatea privată – unde interacţionezi zilnic sau oricând ai nevoie cu întreaga echipă, unde ai suport şi răspunsuri la orice întrebare 7 zile din 7 şi unde te vei simţi ca într-o familie ce te susţine pas cu pas.

😃

PREMIUM

Plata integrală

1490 RON

📚 14 module de curs LIVE + 1 modul bonus – Informațiile din curs, predate în cadrul întâlnirilor LIVE săptămânale, răspunsuri avizate la întrebări, precum și exerciții de lucru cu tiparele subconştiente

🧘‍♀️ Teme și exerciții psihologice + meditații ghidate – care te ajută să îţi reprogramezi mintea subconştientă.

📥 Emailuri zilnice – suport pentru fiecare pas pe care îl faci în program.

💻 Acces nelimitat la materialele din program

👥 Acces la comunitatea privată – unde interacţionezi zilnic sau oricând ai nevoie cu întreaga echipă, unde ai suport şi răspunsuri la orice întrebare 7 zile din 7 şi unde te vei simţi ca într-o familie ce te susţine pas cu pas.

PLUS

⚡ Reducere ~20% – Te bucuri de o reducere de ~20% dacă plătești programul integral (vs. plata în 3 rate)

🤩

VIP

Limitat la 20 de locuri

2950 RON

📚 14 module de curs LIVE + 1 modul bonus – Informațiile din curs, predate în cadrul întâlnirilor LIVE săptămânale, răspunsuri avizate la întrebări, precum și exerciții de lucru cu tiparele subconştiente

🧘‍♀️ Teme și exerciții psihologice + meditații ghidate – care te ajută să îţi reprogramezi mintea subconştientă.

📥 Emailuri zilnice – suport pentru fiecare pas pe care îl faci în program.

💻 Acces nelimitat la materialele din program

👥 Acces la comunitatea privată – unde interacţionezi zilnic sau oricând ai nevoie cu întreaga echipă, unde ai suport şi răspunsuri la orice întrebare 7 zile din 7 şi unde te vei simţi ca într-o familie ce te susţine pas cu pas.

PLUS

⭐ Acces la sesiunile de lucru VIP – 6 sesiuni dedicate, de câte 120 minute fiecare, în care vei avea ocazia să lucrezi aplicat cu Ramona și Alina, pe provocările tale specifice

⭐ Exerciții suplimentare – care te vor ajuta să implementezi în profunzime fiecare modul și să faci schimbări reale în viața ta

🤔 Întrebări frecvente

Programul Elimină Mâncatul Emoțional este un program de nutriţie?

Vei avea o lecţie de nutriţie la început, cu recomandări pentru a slăbi în mod sănătos. Dar acest program se concentrează pe lucrul practic în profunzime, cu emoţiile și tiparele subconștiente care te fac să mănânci necontrolat și să acumulezi kilograme nedorite.

Cât durează programul?

Programul se extinde pe parcursul a 14 săptămâni, între 20 Aprilie – 20 Iulie 2022.

Cât timp voi avea acces la program?

Odată ce cumperi programul, ai acces nelimitat la materialele cuprinse de acesta.

Ce înseamnă comunitatea privată?

În cadrul programului vei face parte dintr-un grup privat pe Facebook, în cadrul căruia ai suport 7 zile din 7 şi unde vei interacţiona cu întreaga echipă ce coordonează acest program, cât şi cu ceilalţi participanţi.

Cum vom comunica?

Comunicarea este zilnică, prin intermediul comunităţii private şi prin video, în cadrul întâlnirilor săptămânale live ce fac parte din curs.

Nu locuiesc în România. Pot urma programul?

Da, programul este online şi poate fi accesat de oriunde în lume. Îţi trebuie doar acces internet şi dorinţa de a te schimba în bine.

Trebuie să particip la toate sesiunile live?

Nu ne așteptăm să poți participa la toate sesiunile live, deși ar fi ideal. Fiecare sesiune este înregistrată și o vei putea urmări în orice moment. Te încurajăm să faci o prioritate participarea la sesiunile care îți trezesc în mod special interesul.

La ce oră sunt sesiunile live?

Sesiunile live de predare se vor desfășura în fiecare Miercuri, de la orele 19:00 – 21:00 (EET). Sesiunile speciale pentru grupul VIP se vor desfășura Lunea, o dată la 2 săptămâni, de la orele 19:00 – 21:00 (EET)

Cum plătesc?

Ai două opțiuni de plată: online cu cardul, prin procesatorul securizat MobilPay (recomandat) sau prin Transfer Bancar. În cazul plății online cu cardul, validarea comenzii se face imediat.

În cazul plății prin Transfer Bancar, validarea comenzii se face după ce avem confirmarea transferului în contul nostru, ceea ce poate dura 48 – 72h.

În cazul în care alegi să plătești în 3 rate egale, va fi nevoie să plătești contravaloarea la fiecare 4 săptămâni de la înscriere. Atenție – dacă din orice motiv, alegi să renunți, orice sumă achitată până la momentul respectiv nu va fi returnată.

💎 Alege pachetul care ți se potrivește

Înscrierile în program sunt înschise momentan. Pentru a fi primul care află vești despre când deschidem înscrierile, abonează-te prin formularul de mai jos.

🙂

BASIC

1770 RON în 3 rate

590 RON x 3

📚 14 module de curs LIVE + 1 modul bonus – Informațiile din curs, predate în cadrul întâlnirilor LIVE săptămânale, răspunsuri avizate la întrebări, precum și exerciții de lucru cu tiparele subconştiente

🧘‍♀️ Teme și exerciții psihologice + meditații ghidate – care te ajută să îţi reprogramezi mintea subconştientă.

📥 Emailuri zilnice – suport pentru fiecare pas pe care îl faci în program.

💻 Acces nelimitat la materialele din program

👥 Acces la comunitatea privată – unde interacţionezi zilnic sau oricând ai nevoie cu întreaga echipă, unde ai suport şi răspunsuri la orice întrebare 7 zile din 7 şi unde te vei simţi ca într-o familie ce te susţine pas cu pas.

😃

PREMIUM

Plata integrală

1490 RON

📚 14 module de curs LIVE + 1 modul bonus – Informațiile din curs, predate în cadrul întâlnirilor LIVE săptămânale, răspunsuri avizate la întrebări, precum și exerciții de lucru cu tiparele subconştiente

🧘‍♀️ Teme și exerciții psihologice + meditații ghidate – care te ajută să îţi reprogramezi mintea subconştientă.

📥 Emailuri zilnice – suport pentru fiecare pas pe care îl faci în program.

💻 Acces nelimitat la materialele din program

👥 Acces la comunitatea privată – unde interacţionezi zilnic sau oricând ai nevoie cu întreaga echipă, unde ai suport şi răspunsuri la orice întrebare 7 zile din 7 şi unde te vei simţi ca într-o familie ce te susţine pas cu pas.

PLUS

⚡ Reducere ~20% – Te bucuri de o reducere de ~20% dacă plătești programul integral (vs. plata în 3 rate)

🤩

VIP

Limitat la 20 de locuri

2950 RON

📚 14 module de curs LIVE + 1 modul bonus – Informațiile din curs, predate în cadrul întâlnirilor LIVE săptămânale, răspunsuri avizate la întrebări, precum și exerciții de lucru cu tiparele subconştiente

🧘‍♀️ Teme și exerciții psihologice + meditații ghidate – care te ajută să îţi reprogramezi mintea subconştientă.

📥 Emailuri zilnice – suport pentru fiecare pas pe care îl faci în program.

💻 Acces nelimitat la materialele din program

👥 Acces la comunitatea privată – unde interacţionezi zilnic sau oricând ai nevoie cu întreaga echipă, unde ai suport şi răspunsuri la orice întrebare 7 zile din 7 şi unde te vei simţi ca într-o familie ce te susţine pas cu pas.

PLUS

⭐ Acces la sesiunile de lucru VIP – 6 sesiuni dedicate, de câte 120 minute fiecare, în care vei avea ocazia să lucrezi aplicat cu Ramona și Alina, pe provocările tale specifice

⭐ Exerciții suplimentare – care te vor ajuta să implementezi în profunzime fiecare modul și să faci schimbări reale în viața ta

💌 Ai nevoie de ajutor? Scrie-ne un email

Dacă ai orice întrebări despre program sau ai nevoie de ajutor cu orice altceva, suntem la un email distanță. Scrie-ne pe [email protected] și îți răspundem în cel mai scurt timp.

Back To Top