Skip to content
 1. Preambul

Pentru folosirea site-ului http://scoaladeslabit.ro, in continuare „Site-ul”, este necesar sa cititi si sa acceptati termenii si conditiile de mai jos, in continuare „Termeni si Conditii”, care au valoarea unui contract incheiat intre societatea Lifeshift Nutrition SRL si orice persoana, client sau utilizator, care acceseaza magazinul virtual gazduit pe Site. Folosirea in continuare a Site-ului implica acceptarea integrala si neconditionata a acestor Termeni si Conditii. In situatia in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile, aveti obligatia sa parasiti Site-ul.

Termenii si Conditiile se aplica tuturor vanzarilor de produse si servicii realizate de societatea Lifeshift Nutrition SRL prin intermediul magazinului virtual gazduit pe Site.

Termenii si Conditiile pot fi modificate oricand de catre Lifeshift Nutrition SRL. Astfel de modificari vor fi considerate ca acceptate prin simpla utilizare a Site-ului, urmand a produce efecte juridice numai in cazul contractelor viitoare, nu si in cazul contractelor deja incheiate.

 1. Definitii:

Continut gratuit este continutul accesibil in mod public fara fi necesar deschiderea unui Cont in Site.

Continut contra plata este continutul accesibil de catre Utilizatorii care au deschis un Cont in Site

Bonus reprezinta un Continut digital pe care Lifeshift il poate oferi Clientului in mod gratuit si pe o perioada determinata la achizitia de Continut contra plata

Client este orice persoana care a acceptat Termenii si Conditiile, care foloseste Site-ul, incluzand accesul, navigarea sau crearea unui cont pe Site, si care a lansat o Comanda prin intermediul Magazinului, iar Comanda a fost confirmata de catre Lifeshift;

Comanda este o forma de comunicare electronica ce intervine intre Client si Lifeshift, prin care Clientul solicita livrarea Continutului selectat, si este de acord sa il primeasca si sa il plateasca in conditiile prevazute in acesti Termeni si Conditii;

Contul este sectiunea din Site care poate fi accesata de Client prin introducerea unei adrese de e-mail si a unei parole; Contul permite Clientului transmiterea Comenzii si contine informatii despre acesta si istoricul sau in Site, facturi emise etc.

Contract reprezinta acesti Termeni si Conditii impreuna cu Comanda, confirmata de catre Lifeshift printr-un e-mail;

Continutul inseamana acele produse digitale si/sau servicii care pot fi, dupa caz, orice inregistrare sonora si/sau video si/sau text in orice fel de format si/sau conferinte interactive in format multimedia si/sau fotografii, si/sau imagini, prezentate in cadrul Magazinului, si/sau ore de coaching, si la care accesul se face, dupa caz, gratuit sau contra cost;

Lifeshift este vanzatorul, societatea Lifeshift Nutrition SRL, persoana juridica romana, cu sediul in municipiul Bucuresti, sector 3, bvd Lacul Tei 113, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/ 21935 /15.12.2021 si CUI 45359480, contul bancar in RON nr. RO57 RZBR 0000 0600 2354 8930 deschis la Banda Raifeissen, sucursala Floreasca telefon: 0724.551.127, e-mail: [email protected], ce desfasoara activitatea de comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet, in cadrul Magazinului;

Magazinul este magazinul virtual gazduit pe site-ul http://scoaladeslabit.ro, proprietatea Lifeshift si care permite vizitarea si vizualizarea versiunilor digitale ale Continutului;

Produse si Servicii inseamna produsele digitale, serviciile si/sau Continutul, mentionate in Comanda si care urmeaza a fi furnizate Clientului in conditiile stipulate in Contract;

Site este site-ul web avand adresa http://scoaladeslabit.ro, proprietatea Lifeshift, prin intermediul caruia Lifeshift pune la dispozitia Clientilor si/sau Utilizatorilor informatii in legatura cu produsele si serviciile oferite;

Utilizator este orice persoana care a acceptat Termenii si Conditiile prin folosirea Site-ului, incluzand accesul, navigarea sau crearea unui cont pe Site.

 1. Acord privind comunicarea prin mijloace electronice

Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii, va exprimati consimtamantul cu privire la faptul ca orice comunicare in legatura cu incheierea, executarea sau incetarea Contractului va fi transmisa in mod electronic.  

 1. Lansarea si confirmarea Comenzii

Prin completarea si finalizarea unei Comenzi pentru achizitionarea de Continut, Clientul accepta oferta Lifeshift cu privire la Continut. Momentul incheierii Contractului este acela cand Lifeshift transmite catre Client o confirmare a acceptarii Comenzii prin intermediul postei electronice sub forma unui mesaj de bun venit in Scoala de slabit, fara a fi necesara nicio alta confirmare de primire din partea Clientului. O Comanda neconfirmata de Lifeshift conform celor de mai sus, nu are valoarea unui Contract intre Lifeshift si Client.

 1. Dreptul de proprietate intelectuala

Lifeshift este titularul exclusiv al drepturilor de proprietate intelectuala asupra Magazinului, Software-ului si Continutului, graficii, logo-urilor si imaginilor incarcate pe Site. Drepturile care va sunt acordate sunt numai drepturi de utilizare neexclusive si netransmisibile. Neexercitarea sau exercitarea cu intarziere de catre Lifeshift a drepturilor sale decurgand din Contract nu va fi considerata renuntare, dupa cum exercitarea singulara sau partiala a oricarui drept nu va impiedica exercitarea in continuare a altui drept.

Continutul este proprietatea exclusiva a Lifeshift, iar utilizarea sa de Client este supusa acestor Termeni si Conditii. Clientul se obliga sa respecte drepturile de proprietate intelectuala ale Lifeshift asupra Continutului. Cu exceptia drepturilor acordate potrivit paragrafului de mai jos, Clientului nu ii este permis sa copieze, sa distribuie, sa publice, sa transmita, sa transfere, sa vanda, sa difuzeze, sa inchirieze, sa imprumute, sa modifice, sa adapteze, sa editeze sau sa sub-licentieze Continutul. Clientului nu ii este acordat niciun drept de utilizare in scopuri publicitare a Continutului.

Lifeshift acorda Clientului, in schimbul platii Pretului de catre acesta din urma, un drept de utilizare neexclusiv si netransmisibil asupra Continutului selectat de Client. Dreptul de utilizare este numai pentru uzul personal al Clientului, fiind exclusa orice utilizare comerciala.

 1. Pret. Facturare

 Pretul corespunzator Continutului achizitionat este cel specificat pe Site si evidentiat in Comanda finalizata de Client si confirmata de Lifeshift.

Pretul Continutului se achita  in lei (RON), anterior utilizarii acestuia. Lifeshift isi rezerva dreptul de a anula orice Comanda atunci cand pretul Continutului a fost eronat afisat in Site, inclusiv dintr-o eroare tehnica.

Lifeshift va emite catre Client o factura pentru Continutul comandat, pe baza datelor de facturare ale Clientului pe care acesta le-a pus la dispozitia Lifeshift in prealabil.

 1. Modalitati de plata

Modalitatile de plata a Continutului sunt urmatoarele:

Plata prin Mobilpay: In cazul platii prin procesatorul Mobilpay, Clientul introduce in aplicatie datele de identificare ale cardului cu care va efectua plata, din contul de card al Clientului urmand a fi debitata suma necesara platii Continutului.

Plata prin transfer bancar: In cazul platii prin transfer bancar, Clientul efectueaza plata direct in contul bancar Lifeshift nr. RO57 RZBR 0000 0600 2354 8930 deschis la Banca Raiffeisen indicand in documentul de plata, ca referinta, numarul Comenzii. Continutul selectat in Comanda va fi livrat Clientului numai dupa ce Lifeshift va obtine confirmarea alimentarii contului sau cu suma platita de Client prin transferul bancar aferent Comenzii.

In cazul in care Lifeshift nu obtine confirmarea alimentarii contului prin transfer bancar in termen de 7 zile de la data Comenzii, Comanda este anulata, iar Contul creat de Client este sters. In situatia in care, indiferent din ce motiv, alimentarea contului prin transfer bancar are totusi loc dupa expirarea termenului de 7 zile, Clientul are posibilitatea sa sesize Lifeshift completand formularul de reclamatii aici si sa solicite restituirea sumei platite, caz in care Lifeshift i-o va restitui in acelasi cont bancar din care a fost efectuata plata, in termen de 15 zile de la data solicitarii. In cazul in care Clientul va solicita reactivarea Comenzii, acesta, numai dupa primirea acceptului din partea Lifeshift, va putea reinitia Comanda prin intermediul Site-ului selectand aceeasi modalitate de plata prin transfer bancar. In situatia in care Continutul pentru care a fost lansata Comanda nu mai e disponibil pe Site, Lifeshift va restitui in contul bancar din care a fost efectuata plata, suma platita de Client.

Plata cu cardul prin PlatiOnline
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele scoaladeslabit.

 1. Dreptul de retragere

In conformitate cu prevederile legale, sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract, furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al Clientului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere, precum si contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al Clientului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre Lifeshift.

In considerarea celor de mai sus, Clientul intelege si accepta ca obiectul prezentului contract presupune furnizarea de catre Lifeshift de continut digital care nu este livrat pe suport material, dandu-si acordul prealabil expres pentru furnizarea continutului digital si confirmand pe aceasta cale ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere prevazut de lege. Clientul confirma, de asemenea, ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre Lifeshift si, pe aceasta cale, isi da in mod expres si prealabil acordul pentru inceperea executarii contractului.

 1. Declaratii

 Lifeshift nu ofera servicii, remedii, tratamente si/sau interpretarea analizelor medicale, ci ofera recomandari pentru imbunatatirea stilului de viata al persoanei. Lifeshift atrage atentia ca orice afectiune medicala trebuie investigata si tratata sub supravegherea unui cadru medical calificat. Lifeshift recomanda terapiile complementare cu specializare pe stil de viata sanatos, care pot conduce la atingerea unei greutati normale a persoanelor, insa acestea nu reprezinta o garantie a acestui rezultat si nu substituie serviciile medicale.

 1. Dreptul la despagubiri

Clientul va avea dreptul sa solicite despagubiri pentru prejudiciile aparute ca urmare a neexecutarii totale sau partiale a Contractului de catre Lifeshift. Cu toate acestea, Lifeshift nu poate fi tinuta responsabila pentru pierderile pe care nici Clientul nici Lifeshift nu le putea prevedea in mod rezonabil la inceputul utilizarii de catre Client a Magazinului si nici pentru pierderile care nu rezulta ca urmare a culpei sau unei incalcari a obligatiilor legale sau contractuale din partea Lifeshift. Responsabilitatea pe care Lifeshift, ca furnizor de Continut, o are fata de Clienti in ceea ce priveste despagubirile este limitata la pretul platit pentru achizitia Continutului la care se refera reclamatia Clientului. Lifeshift nu are nicio responsabilitate fata de Client cu privire la Continutul pe care acestia l-ar considera ca ofensator sau inoportun. Niciuna dintre conditiile prevazute de prezenta clauza nu afecteaza drepturile pe care legea le recunoaste persoanelor in calitate de consumatori.

 1. Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Prin forta majora se intelege orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil, intervenit dupa intrarea in vigoare a contractului si care impiedica executarea partiala sau integrala a obligatiilor asumate de parti.

 1. Contul

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale Site-ului este necesara crearea unui cont personal („Contul”). Prin utilizarea Site-ului, Clientul isi asuma integral responsabilitatea pentru toate activitatile realizate prin intermediul Contului pe care il deschide pe Site. In consecinta, Clientul este singurul responsabil de asigurarea securitatii parolei Contului si a altor date de acces.

In cazul in care securitatea Contului detinut este compromisa, este necesar sa fie anuntata imediat Lifeshift, in calitate de administrator al Site-ului. Lifeshift nu poate fi facuta responsabila pentru daunele cauzate Clientilor / oricaror terti prin utilizarea neautorizata a Contului.

 1. Procedura de solutionare a reclamatiilor

Pentru sesizari sau reclamatii legate de Continutul achizitionat din Magazin, va rugam sa completati formularul de sesizari din cadrul Site-ului pe care il puteti accesa aici. Lifeshift va solutiona orice sesizare sau reclamatie in termenul maxim de 30 de zile calendaristice de la primirea acesteia. 

 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Lifeshift este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr.  32835.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Lifeshift are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Clienti.

Prin accesarea Site-ului, Clientii isi exprima in mod expres consimtamantul ca Lifeshift sa prelucreze, sa stocheze si sa transmita, in mod nelimitat teritorial si temporal, datele cu caracter personal furnizate de acestia, respectiv datele furnizate catre Lifeshift atunci cand Clientul isi creaza Contul in Site si/sau transmite Comanda.

Scopul colectarii datelor este: marketing, publicitate, statistica, cercetare de piata, furnizarea catre Clienti a informatiilor privind situatia Contului deschis in Site si a stadiului Comenzilor acestora, comunicari comerciale.

Clientii beneficiaza, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, de urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei.

Prin deschiderea Contului in Site si/sau prin transmiterea Comenzii, Clientul isi exprima in mod expres consimtamantul ca Lifeshift sa ii transmita comunicari comerciale referitoare la Continutul oferit de Lifeshift. In cazul in care Clientul nu doreste primirea unor astfel de comunicari, acesta se poate dezabona accesand linkul cu aceasta destinatie din mesajul eletronic primit.

Lifeshift nu colecteaza alte date personale decat cele furnizate de Client. In situatia in care Clientul nu doreste ca Lifeshift sa colecteze datele personale ale acestuia, Clientul nu trebuie sa furnizeze aceste date. Clientul poate solicita Lifeshift, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, stergerea datelor personale prelucrate; stergerea datelor personale va fi insotita de stergerea Contului din Site.

 1. Cesionarea si subcontractarea obligatiilor Lifeshift

Lifeshift poate cesiona si/sau subcontracta catre terti, in tot sau in parte, prezentul contract, cu informarea Clientului, nefiind necesar acordul acestuia. Lifeshift va fi responsabil fata de Client pentru indeplinirea corespunzatoare a tuturor obligatiilor asumate prin Contract.

 1. Legea aplicabila. Jurisdictia

Contractul este incheiat in limba romana si este guvernat de si va fi interpretat conform legii romane. Partile convin ca toate neintelegerile referitoare la contract sau la interpretarea, executarea ori incetarea acestuia sa fie rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care solutionarea nu este posibila in mod amiabil, litigiile vor fi solutionate de catre instanta judecatoreasca competenta potrivit legii.

Back To Top