Skip to content

”De unde ştiu că nu mă îngraş după? Am mai păţit asta în trecut.” – Întrebări frecvente

E timpul pentru răspunsuri la întrebări despre Programul online de 90 de zile al Școlii de Slăbit! Am primit multe întrebări de la voi și le-am grupat în acest articol, cu răspunsuri detaliate, ca să fie totul cât se poate de clar.

1. În ce constă jurnalul alimentar?

Jurnalul alimentar online este oglinda ta şi a evoluţiei tale. Acolo notezi tot ce mănânci, când, cât, ce mişcare faci, ce măsurători săptămânale ai și ai şi un grafic vizual pentru a vedea cum evoluezi. Acolo trebuie sa îţi faci autoanaliza în funcţie de lucrurile pe care le înveţi în program, acolo îţi facem analiza, te corectăm, te ajutăm, te sfătuim.

Practic, jurnalul este modul prin care ești monitorizat de unul din nutriționiștii-dieteticieni din echipa SDS, cu tot ceea ce faci în fiecare zi şi este şi modul în care tu îţi formezi discernământul propriu.

2. Va trebui să urmez nişte reţete fixe, am meniu fix?

Nu, scopul este să îţi uşurez viaţa, nu să o complic. Da, ai de urmat anumite reguli stricte de combinaţii, ore, pauzele dintre mese şi ordinea în care mănânci. Dar scopul nu este să te încorsetez în reţete stricte, pentru că vreau să te ajut să fii stăpân pe picioarele tale toată viaţa. Ai reţete pe care le poţi folosi, pentru toate mesele, dar vei avea libertate de mişcare să îţi alegi ce îţi place, după regulile stabilite în program. 

Acolo unde este nevoie de particularizare atentă, cum este cazul diverselor afecţiuni fizice, adaptăm după caz. 

3. Cum vom comunica?

Ţin aproape, foarte aproape, de toţi oamenii din program. Vom comunica zilnic prin Grupul de Facebook. De asemenea, în orice moment ai opţiunea de a achiziționa ore de coaching suplimentare cu mine sau cu unul din nutriționiștii-dieteticieni din echipa SDS. Pachetul Master vine cu 3 ore de coaching incluse (câte una pentru fiecare lună), dar poți să optezi pentru ore de coaching suplimentare. 

4. Este un program doar cu fructe şi legume? Eu mănânc carne multă. Pot urma programul?

Am lucrat cu carnivori, vegani, raw-vegani. Nu contează ce preferinţe alimentare ai, pentru că îţi vei duce alimentaţia la un alt nivel. Dacă eşti carnivor, vei învăţa să combini, să separi alimentele, deci vei rafina foarte mult lucrurile și le vei înţelege. 

Dacă eşti vegetarian sau vegan/raw-vegan, se aplică acelaşi lucru. Vei înţelege cum să duci totul la un alt nivel în stilul tău de viaţă.

5. Cum decurge, practic, programul?

În fiecare zi, eşti ghidat prin email şi Grupul de Facebook cu tot ce ai de făcut, de învăţat şi de aplicat imediat. Primeşti zilnic emailuri cu informaţii utile, care acoperă atât partea de educaţie, nutriţie, motivaţie, cât şi remidere şi alte lucruri organizatorice.

Zilnic, îţi vei completa jurnalul alimentar și îl vei analiza. În felul acesta îți formezi discernământul. Săptămânal, nutriționistul-dietetician alocat ție intră pe jurnalul tău, vede cum te-ai descurcat, vede ce ai de corectat,  vede noile tale măsurători şi te ghidează cu partea tehnică şi cu partea de suflet.  În fond, nu eşti robot, vei mai greşi, până te obişnuieşti cu noul tău stil alimentar.

Săptămânal primeşti şi acces la noi sesiuni video de educaţie, care să facă lumină în lucruri.

Tot săptămânal, poți participa la sesiunile live ce se desfășoară pe Zoom, unde găsim răspunsuri la întrebările care apar și oferim soluții la orice blocaje apar pe parcurs.

Eu și echipa SDS suntem zilnic pe grupul privat de suport, în care eşti alături de ceilalţi oameni din program, pui întrebări, primeşti răspunsuri, afli ce mai fac alţii sau ce nelămuriri au. Suntem ca într-o familie!

6. Voi avea de cumpărat suplimente?

Scopul programului este să te învăţăm să lucrezi cu farfuria ta. Orice suplimentare va fi opţională, cu produse uzuale precum pudră de orz, polen sau altele asemănătoare. Doar în cazul unor afecţiuni este probabil să ai de luat diverse suplimente precum argilă sau altele disponibile în orice plafar.

7. Sunt din altă ţară. Pot urma programul?

Da, indiferent de locaţia ta, poţi urma liniştit acest program. Există deja persoane din Canada, Elveţia, SUA, Anglia, Germania, etc, care urmează programul din confortul casei lor. Ai Internet? Atunci ai program de slăbit.

8. Cât timp voi avea acces la toate resursele din program?

Pentru totdeauna. Nu există nicio dată de expirare, materialele video vor fi mereu acolo, jurnalul va fi acolo, iar tu rămâi conectat la Grupul de Facebook oricât îți dorești. 

9. De unde ştiu că nu mă îngraş după? Am mai păţit asta în trecut.

Aici cred că este o mică confuzie. Nu intri într-un program de slăbit şi atât. Intri într-un program care te educă şi te schimbă pentru toată viaţa.

O dată ce ai învăţat să mergi pe bicicletă, nu mai ai cum să uiţi. Da, poţi să mai mergi strâmb, dar doar intenţionat. Imediat ce îţi doreşti să mergi drept, îţi vine uşor. Aşa este şi aici.

Programul te ajută să te schimbi la nivel profund şi să devii stăpân pe tine. Dacă te implici, înveţi şi aplici, va fi ultimul program de slăbit și reenergizare în care vei mai investi vreodată. Vei fi propriul tău nutriționist. 

10. Eu nu am nevoie să slăbesc, mă interesează doar să trăiesc mai sănătos. Pot urma programul?

Absolut. Am lucrat cu multe persoane care doreau doar să îşi rafineze alimentaţia şi să înveţe ce însemnă un stil de viaţă sănătos și corect, sau chiar atleţi care doreau să îşi mărească performanţele fizice.

Dacă ești într-unul din aceste cazuri, programul va fi o călătorie uşoară şi plăcută pentru tine. 

11. Ce se întâmplă dacă eu mai am de slăbit după cele 3 luni de program ?

Ne dorim să rămânem alături de tine până la ultimul gram pe care îl ai de dat jos.

Scopul celor 3 luni de program este să te învățăm să nu mai ai nevoie de un nutriționist. Sună contra-productiv, dar scopul nostru este să te ajutăm să te descurci toată viaţa, nu doar cât eşti în program.  

Însă, dacă îţi place că stăm ”cu ochii pe tine” încontinuu şi nu vrei să fii lasat singur când mai ai încă 20 de kilograme de dat jos, atunci poţi opta pentru prelungirea programului oricât timp ai tu nevoie, cu toate elementele incluse. 

12. Am un program foarte încărcat. Nu ştiu dacă reuşesc să ţin pasul. Pot urma programul în ritmul meu?

Da. Accesul la resurse, ritmul în care introduci modificările în alimentaţie, programul tău de sport, le poţi adapta pe toate la ritmul tău. Noi avem răbdare cu tine, indiferent ce ritm îţi alegi. Dar va trebui să ai și tu răbdare cu tine. 

13. Cum plătesc?

Ai două opțiuni de plată: online cu cardul, prin procesatorul securizat MobilPay (recomandat) sau prin Transfer Bancar. În cazul plății online cu cardul, validarea comenzii se face imediat. În cazul plății prin Transfer Bancar, validarea comenzii se face după ce avem confirmarea transferului în contul nostru, ceea ce poate dura 48 – 72h.

Pentru fiecare din variantele de plată, vei primi instrucțiuni clare în momentul comenzii sau după finalizarea acesteia.

14. Dacă nu îmi place programul sau consider că nu mi se potriveşte, îmi primesc banii înapoi?

Da, programul are o garanţie de 30 de zile.  Dacă în prima lună nu îţi place cum avem grijă de tine, ce înveți şi ce rezultate ai deja, atunci îţi poţi primi toţi banii înapoi. 

15. Dacă am cumpărat un pachet şi vreau să cumpăr ore de coaching în plus, se poate?

Bineînţeles, indiferent ce nevoie ai, poţi să achiziționezi următorul nivel (plătind doar diferența) sau poți cumpăra şedinţe de coaching 1-la-1. 

16. Dacă sunt nevoit sa întrerup programul, îl pot relua?

Da, în orice moment ai nevoie sa întrerupi, îl poţi relua de unde l-ai lăsat.  

17. Dacă apare vreo situație neprevăzută la care am nevoie de răspuns, cum procedez?

La orice situaţie neprevăzută apărută, ai posibilitatea de a lua legătura cu echipa SDS. În funcţie de cât de serioasă este problema, poţi adresa întrebarea pe grup sau poţi scrie un email. Se aplică doar pentru situații punctuale și urgente.

Sper ca această listă să acopere majoritatea întrebărilor pe care le ai sau pe care le-ai putea avea despre program.

Te invit să te înscrii în Programul online de 90 de zile SDS

Abia aștept să ne vedem în program!

Slăbește Simplu și Autentic

Primești GRATUIT pe e-mail, cursul de 10 zile ”Slăbește Simplu și Autentic”, imediat ce te abonezi.

Powered by ConvertKit
Back To Top