Skip to content
Cum alegi un supliment alimentar de excepție?

Cum alegi un supliment alimentar de excepție?

Cum alegi un supliment alimentar de excepție?

Într-o lume şi un stil de viaţă ce se întâmplă, parcă, pe repede înainte, cum te îngrijeşti cel mai eficient? Cum susţii , cum creşti cea mai de preţ resursă a ta, energia ta?

Acest articol este despre cum rezolvi problema energiei, cum o maximizezi. 

Toate acţiunile tale, tot ce gândeşti , comportamentul tău, iniţiativele tale sau pasivitatea ta, luptele tale, victoriile sau înfrângerile tale, toate se alimentează şi sunt condiţionate de moneda ta de aur: energia ta!

Ai energie fizică şi psihică? Poţi gestiona orice, ai altă atitudine, ai altă forţă, altă răbdare, alt spirit de iniţiativă, alt elan sufletesc.

Nu ai energie şi poate nici nu conştientizezi acest lucru? Atunci ajungi să supravieţuieşti zilelor repetate la nesfârşit, în loc să le trăieşti din plin, să le conduci, să le direcţionezi cu claritate înspre scopul personal. Ajungi , fără să vrei, minimalist în tot ce faci. 

Şi atunci, reformulez întrebarea: în lumea în care trăieşti, cum te îngrijeşti tu cel mai eficient? Cum îţi maximizezi energia? Cum devii o forţă în viaţa ta?

Totul începe cu mintea ta: ce informaţii aduni în minte şi ce informaţii aplici concret! 

În avalanşa de informaţii cu care te întâlneşti zilnic, cum alegi ce este cel mai bun? Cum separi grâul de neghină?

Unii spun că trăim în epoca informaţiei. Eu spun că trăim în epoca discernământului.

Informaţii sunt peste tot, trăim într-un Turn Babel al informaţiilor online.

De aceea, să îţi formezi un discernământ corect şi puternic este nepreţuit. Pentru că acesta îţi decide alegerile, comportamentul, rezultatele şi calitatea vieţii. 

Discernământul este rege. 

Iar întrebarea de sus devine: cum discerni tu, cum selectezi tu cel mai eficient mod pentru a-ţi ridica energia acolo unde nici nu credeai că mai e posibil? 

Am lucrat cu mii de oameni, iar extenuarea severă, cronică, golirea rezervelor interne dincolo de limitele sănătoase, cu impact profund negativ asupra vitalităţii, sănătăţii, stării psihice şi calitătii vieţii,sunt la ordinea zilei. 

Sunt un om foarte practic, iar acestor oameni nu le mai pasă de poveşti când bateriile lor sunt pe zero. 

Ei vor viaţă şi vor viaţă acum.

De aceea şi soluţiile mele vizează crearea de energie şi crearea de energie acum! 

Crearea de sănătate acum.

Renovarea corpului acum.

De aceea, focusul meu este pe a descoperi şi implementa în viaţa clienţilor mei noi şi noi metode de a accelera acest proces prin care duc un om de la zero la 100 cu energia. Iar atunci, acel om este de neoprit. 

Tu eşti de neoprit dacă eşti cu energia la 100. 

Oare ce ai face tu în acea stare potentă şi plină de forţă? Ce ai face diferit dacă energia ta ar fi la 100? Cât de diferită ar fi viaţa ta? 

Suntem ceea ce mâncăm, ceea ce gândim, ceea ce simţim. 

Dar cum o casă se sprijină şi este atât de puternică pe cât este fundaţia sa, la fel energia ta şi, inevitabil calitatea vieţii tale, se sprijină şi sunt atât de puternice pe cât este alimentaţia ta, rădăcina ta.

Putem inventa diete şi reţete şi poveşti şi explicaţii impresionante pentru a-ţi ridica energia, dar adevărul obiectiv şi dovedit al corpului tău este: el recunoaşte ce este viu. Orice altceva înseamnă muncă, înseamnă energie pierdută în digestie, absorbţie, utilizare. 

Mâncarea ideală, de vis, pentru corpul tău înseamnă mâncare vie, foarte densă în nutrienţi şi cu minimul de energie pierdută în procesele de mai sus: digestie, absorbţie, utilizare. 

Esenţă de mâncare. 

Ceva care îti asigură maximul de rezultat cu minimul de efort din partea corpului tău. 

Mâncarea viitorului. 

Paradoxul este că mâncarea viitorul a fost prezentă aici pe pământ de la începutul timpului. 

Este mâncarea primordială. Este fundaţia pentru întreg lanţul trofic! 

Este sub nasul nostru de 3.5 miliarde de ani, în timp ce noi, oamenii moderni, suntem ocupati să alergăm după soluţii complicate. 

Natura este cel mai eficient sistem! A trecut proba timpului şi s-a adaptat continuu. Nu degeaba în Natură supravieţuieşte cel mai puternic.

Dacă suntem înţelepţi, învăţăm de la ea şi ne folosim de resursele pe care ea ni le oferă. 

Iar Natura ne oferă un aliment , un super aliment pe care, dacă îl folosim în forma lui originală, vie, nealterată, este o bombă de energie, de nutrienţi, care ne reclădeşte din temelii organismul. Este fundaţia pe care se formează Energia ta şi toate schimbările bune care decurg de aici. 

Îţi voi povesti , în mai multe articole, de ce spirulina vie este vârful de lance al superalimentelor. Nu poţi grăbi un lucru bun, trebuie să îl cunoşti cum se cuvine, aşa că…ţinem aproape. 🙂 

Înainte de a-ţi vorbi de spirulina vie, potentă, organică, de la Spacefood, hai să îţi povestesc cum aruncă omul diamantul la gunoi, de dragul profitului şi al disponibilităţii. 

Spirulina e un organism viu. Potent. Complet. Uşor de digerat, de asimilat, de utilizat de corpul tău. Dacă este vie şi dacă este curată!

Pot număra pe degete alimentele cu acest gen de densitate nutritivă, genul de aliment care poate, de unul singur, să întoarcă starea organismului la 180 de grade în bine.

Ce face omul, în schimb, cu spirulina?

O deshidratează, o usucă în cuptoare, o transformă în pulbere sau capsule, totul pentru a rezista luni de zile pe raft, până ajunge la client. Sacrifică însăşi forţa vie a spirulinei, iar tu rămâi cu o fracţie din ce ai fi putut avea, dacă o consumai în forma ei iniţială. 

De ce să te mulţumeşti cu jumătăţi de măsură, când ai acces la pachetul complet?

Vorbim de proteine complete, cu toţi aminoacizii esenţiali, în procent majoritar (spirulina având 70% proteine). Prin uscare , proteinele se denaturează, îşi pierd funcţia şi le scade biodisponibilitatea. Nu e cazul spirulinei vii.

Spirulina vie Spacefood este material eficient de reconstrucţie pentru organismul tău. 

Decât să încarci organismul cu pudre proteice pe bază de zer, soia şi alte prafuri greu de întegrat de corpul tău, cu factori de creştere cu risc potenţial, ce încarcă acid organismul, forţează ficatul rinichii şi congestionează limfa, mergi către cea mai valoroasă opţiune aflată la îndemâna ta. Spirulina vie care îţi aduce toţi aminoacizii, forţă alcalinizantă, antiinflamatorie, plus o paletă foarte bogată de alţi nutrienţi, care îţi ridică starea organismului. 

Vorbim de antioxidanţi care îţi protejează ADN-ul, îţi purifică sângele şi îţi stimulează sistemul imunitar. Ai auzit de superoxid dismutază, poate cea mai puternică enzimă care activează metabolismul? Dar de Zeaxantină, cel mai important antioxidant pentru îmbunătăţirea vederii? Dar de clorofilă?

Lista e lungă şi uite de aceea merită să cunoşti acest produs mai bine şi să îi acordăm mai multe articole 🙂

Trecând mai departe, vorbim de acidul esenţial gras gama-linoleic, cu impact direct antiinflamator în corpul tău. Unde este durere, acolo este inflamaţie, acolo este boală. Calea către Energie trece obligatoriu prin alimentaţia anti-inflamatorie. 

Ştii care e prima sursă de GLA (acid gama-linoleic)? Laptele de mamă 🙂 

Cum lapte de mamă nu prea mai avem “pe stoc” de când am depăsit etapa de sugari, iar GLA-ul din lactate este deteriorat prin procesare, rămânem cu sursa 2 şi preferata mea:spirulina vie.

Usuci spirulina? O treci prin temperatură ridicată? Mai pierzi o bună parte din efectul antiinflamator şi din GLA.

Din nou, de ce ai alege doar fragmente din ce îţi poate oferi această plantă?

Vestea bună este că mineralele le vei lua complet, din orice formă de spirulină alegi. Ai nevoie de procese nucleare de un anumit calibru, pentru a afecta acele minerale, deci nici uscarea la foc nu le va distruge 🙂

Vestea mai puţin bună este că mineralele erau singurele elemente complet imune la procesele de uscare şi conservare a spirulinei.

Restul elementelor, vitaminele, antioxidanţii, toate fitochimicalele (vorbim de mii de compuşi bioactivi cu forţă de reconstrucţie), acizii graşi, proteinele, toate sunt degradate într-o proporţie mai mică sau mai mare de metodele clasice de procesare şi păstrare (da, aşteptarea pe raft este un proces de degradare graduală). 

Ce face Spacefood diferit? Salvează tot ce înseamnă spirulina, în forma ei de maximă potenţă. De aceea tu primeşti forma congelată, vie, organică, completă, a acestui superaliment. 

Sunt foarte pragmatică atunci când vine vorba de evaluat un aliment. Şi nu lăudam spirulina cu largheţe , de obicei, nu o recomandam clienţilor mei cu uşurinţă, deoarece ştiam ce înseamnă să usuci şi să ambalezi clasic un produs. Indiferent că acel produs era aur curat la origine. 

Ca specialist, mă bucur că am găsit, la rândul meu, spirulina vie Spacefood. Ghici cine recomandă acum foarte des spirulina vie clienţilor săi? Şi cine foloseşte zilnic acest produs?

Puţine din produsele terapeutice de pe piaţă le consider într-o ligă a lor proprie. Anumite uleiuri esenţiale, anumite ciuperci, anumite plante care, dacă ajung în forma lor intactă la destinaţie, la omul în cauză, pot schimba eficient direcţia în care progresează sănătatea acelui om, energia acelui om, starea lui de bine.

Da, alimentaţia mereu va fi prima, îmi dedic viaţa educatiei corecte a oamenilor în această direcţie. Dar, când 1 capsulă de spirulină Spacefood conţine echivalentul de nutrienţi din 40 de kg de legume, matematic vorbind…mie îmi lucesc ochii, ţie nu?

De aceea afirm că spirulina vie Spacefood este un produs aflat în liga lui proprie.

Natura este fascinantă de înţeles. Eficientă, oportunistă (da, Viaţa, prin definiţie, este oportunistă), veşnic adaptativă.

Iar spirulina i-a fost şi îi rămâne resursă de bază pe lanţul trofic în vârful căruia ne credem. 

Şi-atunci mă-ntreb: cum să nu profităm şi noi de asemenea resursă?


Comandă-ți cutia de 16, 30, 60 sau 90 de doze de spirulină vie Spacefood de pe www.spacefood.ro

Tocmai pentru că spirulina este vie și se livrează în stare congelată, pentru moment, aceasta poate fi comandată doar de către cei din București și împrejurimi.

Back To Top