Skip to content

☀️ Restart Digestie

Programul care te ajută să scapi de paraziți și să-ți cureți tractul digestiv, printr-un protocol complet de 8 săptămâni, ghidat de echipa de nutriționiști-dieteticieni din Școala de Slăbit.

Crește-ți nivelul de absorbție al nutrienților la nivel intestinal.

Dă un restart digestiei tale și crește-ți imunitatea.

Elimină până la 10 kilograme în 2 luni!

Înscrierile sunt deschise!

Rezervă-ți locul în grupa de toamnă Restart Digestie. Înscrierile sunt deschise până la 1 Octombrie, iar pe 2 Octombrie începem!

Digestie lentă, inflamare și energie scăzută?

Dacă în istoricul tău alimentar au existat sau există multe produse animale, multe făinoase, dulciuri în mod repetat, atunci mediul intern s-a modificat.

A permis paraziţilor să se dezvolte şi plăcii mucoide, care frânează absorbţia nutrienţilor, să se formeze şi să îţi îngreuneze digestia.

Iar tu te simţi inflamat la nivel intestinal, cu o digestie lentă şi cu o energie mai scăzută.

Sănătatea şi silueta ta, cât de uşor slăbeşti sau cât de uşor te îngraşi, toate sunt direct dependente de capacitatea de autoreglare a organismului tău

Ca la o maşină: da, depinde cât de calitativă este acea maşină, dar la fel de mult depinde şi cum este întreţinută.

Partea de întreţinere ţine de tine şi se poate învăţa în orice moment.

Cât de bine funcţionează sistemul tău digestiv, cât de bună este absorbţia nutrienţilor la nivelul intestinului, cât de rapid sau de îngreunat este metabolismul tău, cât de bine este curăţat mediul intern de paraziţi şi alte organisme nefolositoare organismului, acestea şi multe altele dictează cât de uşor te îngraşi sau slăbeşti, cât de bine funcţionează imunitatea ta şi cât de energic eşti.

Toate sunt în puterea ta să le îmbunătăţeşti şi să le întreţii corespunzător pe termen lung.

E timpul să dai un restart sistemului tău digestiv!

Te invităm într-un program de 7 săptămâni, în care vom ajuta corpul să scape de paraziţi, de placă mucoidă depusă pe pereţii intestinului (în special pe colon), în care ducem capacitatea de absorbţie a nutrienţilor în intestin la un nivel superior şi în care vom da un restart sănătos florei intestinale, cu impact imediat asupra creşterii imunităţii tale.

Bonusul acestui program este că un program de purificare este, vrei nu vrei, şi un program de subţiere.

Vei putea elimina până la 10kg în această perioadă!

Acest program este pentru tine…

Dacă te simţi balonat şi cu o digestie lentă

Dacă îţi simţi ficatul greu sau ai “bila leneşă”

Dacă ai des dureri de cap sau crize biliare

Dacă ai kilograme în plus care se duc greu

Dacă ai probleme de piele (negi, eczeme, coşuri care nu mai trec, ciuperci ale pielii, pitiriazis, psoriazis)

Dacă ai o imunitate scăzută, direct influenţată de echilibrul florei intestinale

Dacă energia ta este joasă şi cauţi soluţii să te simţi mai bine

Dacă per total, îţi doreşti să dai un restart sănătos sistemului tău digestiv, pentru ca sănătatea ta să prindă un avânt binevenit.

Vezi și: Pentru cine nu este recomandat acest program

Programul nu poate fi urmat doar în următoarele cazuri:

Dacă ai afecţiuni digestive care te împiedică să mănânci cu uşurinţă alimente crude (programul va avea un procent de 50% alimente crude). În acest caz, te rugăm să ne contactezi pe email sau să accesezi Programul online de 90 de zile, varianta Premium sau Elite, cu monitorizare individuală din partea unui nutriționist-dietetician, pentru a rezolva aceste probleme.

După vindecarea acestor probleme, poţi face şi un astfel de program de Restart Digestie. Aici se încadrează de obicei:

  • gastrită
  • ulcer
  • colon iritabil
  • gastroenterită
  • boala Crohn sau colita ulcerativă
  • hemoroizi activi

De asemenea, programul nu poate fi urmat dacă eşti însărcinată sau alăptezi.

La finalul acestui program…

‍♀️

Vei avea un sistem digestiv mai puternic şi vei simţi că digestia ta se întâmplă mai uşor.

Vei scăpa de inflamatia de la nivelul abdominal.

Pielea va fi mai luminoasă, pentru că pielea reflectă în mod direct gradul de sănătate al tractului digestiv, în special la nivelul colonului

Imunitatea ta va creşte semnificativ și nu vei mai fi la fel de sensibil la virușii sezonieri.

Vei fi mai energic, deoarece vei avea o absorbţie mai bună a nutrienţilor la nivel intestinal.

Vei scăpa de nenumărate probleme asociate cu paraziţii care infestau organismul.

⚖️

Vei fi mai subţire cu până la 10 kg, dacă ai nevoie să acţionezi şi în această direcţie.

Vei obţine un bagaj de cunoştinţe foarte valoros în privința sănătaţii sistemului digestiv şi modului în care tu poţi să corectezi problemele asociate, oricând vei avea nevoie.

Peste 300 de participanți au urmat deja Restart Digestie

Citește o parte din rezultatele spectaculoase pe care le-au obținut

⭐⭐⭐⭐⭐

”Programul de detox a fost ca o gură de oxigen pentru mine, o reactivare a întregului organism și o curățare profundă. S-au dus și vreo 7kg. Drumul nu a fost ușor, dar nici greu, pentru că am fost ținută de mână și încurajată, iar totul s-a făcut pas cu pas. Recomand pentru a-ți da un nou suflu și un nou vibe, pentru că se lucrează atât pe plan fizic, cât și emoțional!”

– Cristina

⭐⭐⭐⭐⭐

”Deși am o alimentație destul de sănătoasă, sunt vegană, nu consum zahăr de mulți ani, nu fumez și nu beau alcool, am fost plăcut impresionată de rezultatele acestui program de detox, nu doar în starea de sănătate, dar am reușit să îmi subțiez și mai frumos talia, să arăt ca la 20 de ani”

– Adela

⭐⭐⭐⭐⭐

”Când auzeam ”detoxifiere”, mă gândeam că este un lucru tare greu de făcut și că ai nevoie de disciplină, de determinare, de răbdare. Experiența de din acest program mi-a depășit așteptările. În urma detoxului, am pierdut 8kg și am eliminat multe din corp. Acum simt că am o imunitate de fier și un corp mai zvelt”

– Aurelia

⭐⭐⭐⭐⭐

”Am reușit să slăbesc 8kg în cele două luni de detox, iar parcă după fiecare kilogram pierdut, îmi creștea energie, vitalitatea și starea de bine. Acest program de detox îți poate schimba viața, sănătatea, vitalitatea, iar kilogramele pierdute îți dau acel confort emoțional necesar”

– Corina

⭐⭐⭐⭐⭐

”După acest program, mă simt ca un om nou, luminos, fără dureri, cu o minte clară, cu putere și voință și bineînțeles, cu 10 kilograme în minus!”

– Antonela

⭐⭐⭐⭐⭐

”Pe lângă beneficiile cu care vine acest detox, suportul tuturor celor din grup este esențial. Iar când spun beneficii, mă refer la o stare de sănătate și de spirit mai bune, energie din plin, îmbunătățirea considerabilă a calității somnului, dispariția simptomelor de depresie, care veneau însoțite de pofte alimentare în ”perioada delicată” a lunii, cearcăne eliminate. Cu ajutorul vostru, mi-am creat o altă identitate!”

– Luiza

⭐⭐⭐⭐⭐

”Am obținut mai multe beneficii pentru sănătate după detox. În primul rând, durerile de fibromyalgie s-au diminuat mult, oboseala de seara, după muncă, e mai puțină, tranzitul intestinal s-a reglat, iar respirația e mai bună.”

– Alina

⭐⭐⭐⭐⭐

”În ultimii 2-3 ani, mă simțeam mai tot timpul obosită, iar analizele nu arătau prea bine. Acesta a fost primul detox pe care l-am făcut vreodată și credeam că este destul de greu, dar în realitate, nu a fost chiar așa. Simți că nu ești singur pe acest drum cu toată susținerea din partea echipei SDS. Am slăbit un pic peste 5kg și mă simt mai ușoară ca un fulg, eliberată de toxinele pe care le-am acumulat de-a lungul anilor. Lumea din jurul meu spune că arăt mult mai luminoasă și că am slăbit frumos”

– Marilena

Ce primești în programul Restart Digestie

7 lecţii video pentru subiectele din program. Sesiunile vor fi predate sub formă de întâlniri video săptămânale, care vor cuprinde partea teoretică și discuţii şi vor fi susţinute de întreaga echipă a Şcolii de Slăbit.

Întâlniri săptămânale de întrebări şi răspunsuri, via Zoom.

E-mailuri educaţionale, motivaţionale şi organizatorice pentru fiecare etapă din program.

Acces nelimitat la toate materialele din program.

Acces la comunitatea privată a programului, unde interacţionezi zilnic sau oricând ai nevoie cu întreaga echipă, unde ai suport şi răspunsuri la orice întrebare şi unde te vei simţi ca într-o familie ce te susţine pas cu pas.

Fiecare săptămână va avea tematica ei şi jocurile ei, pentru a ne simţi bine împreună şi a transforma această călătorie într-o excursie plăcută, care ne ţine motivaţi şi implicați în joc.

Structura programului Restart Digestie

Iată exact ce teme vom acoperi în cele 7 săptămâni ale programului. Următoarele date exacte vor fi anunțate pentru ediția de toamnă 2023.

Săptămâna 1 - Săptămâna de pregătire pentru acest proces de purificare

Este săptămâna de pregătire pentru acest proces de purificare. Îţi vei modifica alimentaţia, pentru a intra în regimul dedicat acestui proces de regenerare digestivă.

Ce vei învăţa în această etapă:

 • Ce înseamnă şi cum se produce digestia diverselor categorii alimentare.
 • Ce modificări apar la nivelul sistemului digestiv în urma alimentaţiei mai puţin sănătoase?
 • Ce legătură există între sistemul tău digestiv, imunitatea ta, problemele de sănătate ( de la reacţii alergice la boli autoimune) şi, per total, funcţionarea sistemului tău nervos?
 • De ce este vital să îţi purifici sistemul digestiv, pentru a putea să îţi regenerezi şi restul organismului?

Săptămânile 2-3 - Primul atac împotriva paraziților

Această etapă e dedicată primului atac împotriva paraziţilor care s-au dezvoltat la nivelul sistemului digestiv, ficatului, dar şi în alte zone, de la muşchi, sânge şi chiar plămâni. 

Ce vei învăţa în această etapă:

 • Importanţa fundamentală a mediului intern, în proliferarea sau eliminarea organismelor care se pot dezvolta în corpul nostru. În ce fel mediul dictează “fauna locală” ?
 • Care organisme sunt binevenite şi folositoare corpului nostru şi în ce fel avem nevoie de ele?
 • Care sunt şi de unde “procurăm” paraziţii de care dorim apoi să scăpăm? 
 • Care sunt plusurile şi minusurile unui proces de deparazitare internă? Ce trebuie să ştim, pentru a avea rezultate bune, fără a crea dezechilibre interne ulterioare?

Săptămânile 3-4 - Cel mai spectaculos moment al programului Restart Digestie

Acesta este momentul cel mai spectaculos al programului Restart Digestie, pentru că vei vedea cu ochii tăi ceea ce s-a format în timp şi acum elimini cu uşurinţă celebra placă mucoidă. O fi mit sau realitate? Şi dacă este un mit….de ce are atât de mulţi metri, măsuraţi cu centimetrul?

Ce vei învăţa în această etapă:

 • Cum se formează această placă mucoidă? Cine sunt vinovaţii alimentari pentru existenţa ei?
 • Care sunt metodele de eliminare a plăcii şi de ce majoritatea acestora sunt ineficiente?
 • Cum se face corect o curăţare de nota 10 a acestor depuneri vechi?
 • Ce ne spune felul în care arată placa mucoidă? (de la culoare la consistenţa sau paraziţii ataşaţi vizibil de ea)
 • Cum întreţii sănătatea colonului şi a intestinului pe termen lung?

Săptămânile 5-6 - Al doilea atac împotriva paraziților

Este momentul pentru al doilea atac asupra populaţiei de paraziţi, iar în aceste 2 săptămâni vei elimina generaţia “proaspăt ieşită din ouă”, care scăpase primei etape de deparazitare. 

Ce vei învăţa în această etapă:

 • Care sunt simptomele unei infecţii cu paraziţi? Ce paletă uriaşă de manifestări sunt asociate paraziţilor şi nu ştiai?
 • Când este binevenită deparazitarea şi când trebuie să o amâni, în funcţie de starea sistemului tău digestiv?
 • Cum ajuţi organismul să fie foarte puţin receptiv la infecţia cu paraziţi? Cum să scapi de grija că iei din piscină “musafiri nedoriţi”?
 • Curăţenia internă a organismului este controlabilă de tine. Care sunt regulile de care merită să ţii cont în viitor?

Săptămâna 7 - Flora intestinală și imunitatea

Ultima săptămână din program este dedicată florei intestinale şi imunităţii. Este, de asemenea, etapa de revenire, încet, la o alimentaţie normală, dar cu un alt bagaj informaţional şi motivaţional.

Ce vei învăţa în această etapă:

 • Care este flora sănătoasă pentru specia umană şi în ce fel este ea influenţată în bine sau rău de stilul nostru de viaţă
 • Care este legătura dintre flora intestinală şi creierul nostru?
 • În ce fel este influenţată imunitatea noastră de flora intestinală?
 • Cum ne asigurăm că păstrăm mereu o floră echilibrată şi o imunitate de nota 10?

Înscrierile sunt momentan închise!

Următoarea ediție Restart Digestie va avea loc în Septembrie-Octombrie 2023. Înscrie-te pe lista de așteptare pentru a fi primul care află când deschidem înscrierile!

Produse speciale pentru program

Parcurgerea programului Restart Digestie poate implica costuri suplimentare, ce reprezintă produse din plante, disponibile în comerţ. 

Poţi parcurge acest detox şi folosind doar alimentaţia şi câteva tehnici de detox care nu implică costuri suplimentare, dar efectele spectaculoase în acest program le vei obţine dacă te poți ajuta şi de suplimentele cu care potenţăm întregul proces de purificare. 

Indiferent de ţara în care te afli, vei putea opta pentru o parte sau toate suplimentele folosite în program şi vei primi linkuri exacte cu sursele de unde le poţi achiziţiona. Bineînţeles, vei putea folosi propriile tale surse de suplimente, acolo unde ai preferinţe deja cunoscute. 

Produsele nu vor fi impuse, sunt doar recomandări ce pot fi modificate în funcţie de locaţie și buget. Acestea vor varia, de la opţiuni mai accesibile ca preț, la opţiuni mai scumpe.

Per total, este important de înţeles că dacă alegi să foloseşti toate produsele recomandate în program, acestea pot ajunge la costuri între 150-200 EUR.

De asemenea, este important de menționat că NU ai nevoie de toate produsele de la începutul programului, le poți achiziționa progresiv, pe măsură ce avansezi prin program.

Întrebări frecvente

Am anumite afecțiuni de sănătate. Pot urma programul?

Programul nu poate fi urmat doar în următoarele cazuri:

Dacă ai afecţiuni digestive care te împiedică să mănânci cu uşurinţă alimente crude (programul va avea un procent de 50% alimente crude). În acest caz, te rugăm să ne contactezi pe email sau să accesezi Programul online de 90 de zile, varianta Premium sau Elite, cu monitorizare individuală din partea unui nutriționist-dietetician, pentru a rezolva aceste probleme.

După vindecarea acestor probleme, poţi face şi un astfel de program de Restart Digestie. Aici se încadrează de obicei:

  • gastrită
  • ulcer
  • colon iritabil
  • gastroenterită
  • boala Crohn sau colita ulcerativă
  • hemoroizi activi

Dacă eşti însărcinată sau alăptezi.

Trebuie să cumpăr produse speciale pentru acest program?

Parcurgerea programului Restart Digestie poate implica costuri suplimentare, ce reprezintă produse din plante, disponibile în comerţ. 

Poţi parcurge acest detox şi folosind doar alimentaţia şi câteva tehnici de detox care nu implică costuri suplimentare, dar efectele spectaculoase în acest program le vei obţine dacă te poți ajuta şi de suplimentele cu care potenţăm întregul proces de purificare. 

Indiferent de ţara în care te afli, vei putea opta pentru o parte sau toate suplimentele folosite în program şi vei primi linkuri exacte cu sursele de unde le poţi achiziţiona. Bineînţeles, vei putea folosi propriile tale surse de suplimente, acolo unde ai preferinţe deja cunoscute. 

Produsele nu vor fi impuse, sunt doar recomandări ce pot fi modificate în funcţie de locaţie și buget. Acestea vor varia, de la opţiuni mai accesibile ca preț, la opţiuni mai scumpe.

Per total, este important de înţeles că dacă alegi să foloseşti toate produsele recomandate în program, acestea pot ajunge la costuri între 150-200 EUR.

De asemenea, este important de menționat că NU ai nevoie de toate produsele de la începutul programului, le poți achiziționa progresiv, pe măsură ce avansezi prin program.

Care este diferența între varianta Premium și Elite?

Diferența notabilă între cele două pachete este că în varianta ”Elite”, îți va fi alocat un nutriționist-dietetician din echipa Școlii de Slăbit, care te va monitoriza pe tot parcursul programului, cu o frecvență săptămânală. Vei putea adresa întrebări pentru situația ta specifică și vei sta liniștit că ești pe mâinile unui expert.

În varianta Premium, vei primi aceleași instrucțiuni exacte, toate resursele și educația, vei avea acces la noi, echipa SDS, prin grupul privat, îți vom răspunde la orice întrebare, însă nu vei fi monitorizat și ghidat personal, ci doar la nivel de grup.

Când începe programul și cât durează?

Programul se extinde pe parcursul a 7 săptămâni. Următoarele date exacte vor fi anunțate pentru ediția de toamnă 2023.

Sunt din altă ţară. Pot urma programul?

Da, indiferent de locaţia ta, poţi urma liniştit acest program. Există deja persoane din Canada, Elveţia, SUA, Anglia, Germania, etc, care au urmat programul din confortul casei lor.

Ai internet? Atunci ai oportunitatea să dai un Restart Digestie.

Cât timp voi avea acces la program?

Odată ce cumperi programul, ai acces nelimitat la materialele cuprinse de acesta.

Ce înseamnă comunitatea privată?

În cadrul programului vei face parte dintr-un grup privat pe Facebook, în cadrul căruia ai suport zilnic şi unde vei interacţiona cu întreaga echipă ce coordonează acest program, cât şi cu ceilalţi participanţi.

Cum vom comunica?

Comunicarea este zilnică, prin intermediul comunităţii private şi prin video, în cadrul întâlnirilor săptămânale live ce fac parte din curs.

Cum plătesc?

Ai două opțiuni de plată:

 • online cu cardul, prin procesatorul securizat MobilPay (recomandat) sau prin Transfer Bancar. În cazul plății online cu cardul, validarea comenzii se face imediat.
 • În cazul plății prin Transfer Bancar, validarea comenzii se face după ce avem confirmarea transferului în contul nostru, ceea ce poate dura 48 – 72h.

Înscrierile sunt momentan închise!

Următoarea ediție Restart Digestie va avea loc în Septembrie-Octombrie 2023. Înscrie-te pe lista de așteptare pentru a fi primul care află când deschidem înscrierile!

Ai nevoie de ajutor? Scrie-ne un email

Dacă ai orice întrebări despre program sau ai nevoie de ajutor cu orice altceva, suntem la un email distanță. Scrie-ne pe [email protected] și îți răspundem în cel mai scurt timp.

Back To Top