Skip to content

Vindecare Digestivă

Programul care îți oferă soluții durabile pentru ameliorarea afecțiunilor digestive, reducerea inflamației și recâștigarea libertății alimentare în două module a câte 5 săptămâni, sub îndrumarea nutriționiștilor-dieteticieni din Școala de Slăbit.

Abordează cauzele reale ale problemelor digestive – Programul nostru identifică și tratează cauzele profunde ale afecțiunilor digestive, oferind soluții durabile pentru ameliorarea simptomelor și îmbunătățirea semnificativă a sănătății digestive, astfel încât să te poți bucura de o viață fără dureri și disconfort.

Recâștigă-ți libertatea alimentară și elimină disconfortul digestiv – Scapă de balonările dureroase, crampe, reflux gastroesofagian și alte simptome neplăcute, astfel încât să te poți bucura din nou de mâncărurile preferate fără teama durerilor ulterioare.

Repară și regenerează țesuturile digestive – Printr-un regim alimentar personalizat și tratamente fitoterapeutice, programul nostru susține vindecarea completă a mucoasei tractului digestiv, prevenind recurența afecțiunilor digestive și îmbunătățind sănătatea generală.

Înscrierile sunt deschise!

Participă la seria live pentru Modulul 2, dedicat vindecării afecţiunilor ficatului, vezicii biliare, intestinului subţire şi colonului! Înscrierile pentru Modulul 2 sunt deschise până pe 30 Iunie!

Cum durerile digestive îți afectează calitatea vieții

Bolile digestive şi durerile care le însoţesc sunt unii din factorii care scad cel mai repede calitatea vieţii.

Pe măsură ce aceste probleme avansează, mâncarea seamănă tot mai mult cu o bombă cu ceas.

Nu ştii ce să mănânci, cum, când, încât să nu apară arsurile de stomac sau crampele.

Vrei să scapi de balonările dureroase care îţi strică ziua şi care te împiedică să funcţionezi normal.

Nu te poţi bucura în voie de mâncărurile preferate, pentru că te temi că orice alegere greşită va însemna pentru tine ore de chin şi neputinţa de a opri cu uşurinţă aceste simptome, indiferent ce pastile iei.

Te uiţi cu strângere de inimă cum ceilalţi mănâncă fără de griji, zi după zi, în timp ce tu te închizi în tine şi te simţi vulnerabil în faţa durerilor care pot apărea de la orice.

Ce este şi mai neplăcut este că, pe măsură ce trece timpul şi nu scapi de aceste probleme, ajungi să fii precaut şi să te temi de cele mai simple mâncăruri. Mâncarea deja nu mai este plăcere, este un chin.

Pentru mulţi oameni, asta este realitatea de zi cu zi, din care nu găsesc ieşirea. Oameni care ajung să spere doar că nu va fi mai rău de atât şi că măcar pot găsi o metodă prin care să ocolească durerile cât mai mult timp.

Problema ascunsă: dezechilibrele din spatele simptomelor digestive

Dacă şi tu te lupţi cu afecţiunile digestive, este important să înţelegi că problemele merg dincolo de neputinţa de a mânca ce vrei.

În timp ce tu te lupţi cu simptomele, tot căutând să ocoleşti durerile şi disconfortul, în organism, lucrurile nu stau pe loc.

Afecţiunile digestive sunt cel mai des asociate cu dezechilibre în lanţ ale organismului, cauzate de faptul că nu mai poţi mânca suficient de variat, încât să oferi organismului toţi nutrienţii necesari.

Ajungi să te învârţi între aceleaşi tipuri de alimente, cele pe care le suporţi şi care îţi fac plăcere, sperând că nu va trebui să le limitezi şi pe acestea.

În plus, bolile digestive afectează şi limitează capacitatea de absorbţie a nutrienţilor prezenţi în mâncare, ceea ce creează mediul pentru alte deficienţe, creşterea inflamaţiei în corp, scăderea imunităţii, accentuarea oboselii, scăderea calităţii odihnei, scăderea clarităţii mentale şi afectare psiho-emoţională din cauza stării cronicizate de disconfort.

Cum a reușit Emilia să vindece ulcerul gastric în 2 luni

Una din clientele Şcolii de Slăbit, Emilia, s-a luptat ani de zile cu un ulcer gastric. Ulcerul gastric este o rană deschisă la nivelul mucoasei stomacului, care impactează major capacitatea de a consuma mâncare şi care poate genera dureri greu de suportat.

Emilia a înţeles că e nevoie să vindece cauzele acelui ulcer stomacal, iar nu să tot încerce să potolească durerile recurente prin medicamente. Ghidată de echipa noastră de experți, Emilia şi-a vindecat ulcerul în termen de 2 luni de zile, adresând rădăcinile bolii, nu doar simptomele.

În vindecarea afecţiunilor digestive este nevoie de o abordare holistică: alimentaţie şi plan psiho-emoţional.

Fără să adresezi corect cauzele, niciun tratament nu va funcţiona sau va funcţiona doar pe termen scurt prin inhibarea simptomelor dureroase.

Printr-un regim alimentar personalizat, care să elimine inflamaţia din corp şi prin metode de gestiune eficientă a stresului, vei obţine îmbunătăţiri majore ale simptomelor cu care te confrunţi şi chiar vindecarea completă.

10 săptămâni pentru o digestie sănătoasă

Te invităm într-un program de 10 săptămâni, în care te ajutăm să îmbunătăţeşti masiv şi chiar să vindeci afecţiunile digestive cu care te confrunţi şi care îţi afectează viaţa.

Gradul de vindecare (parțială sau chiar totală) pe care îl poţi obţine în program depinde de cât de mult te vei implica şi cât de constant vei aplica ghidajul nostru zilnic, pentru a ajuta corpul să se repare.

Programul este unul de educaţie şi practică în paralel.

Echipa noastră de specialişti în dietetică şi regenerare îţi va oferi zilnic instrucţiuni, educaţie, reţete şi ghidaj personalizat, pentru a putea să parcurgi drumul vindecării digestive.

Te ajutăm să elimini din corp inflamaţia ce se află la baza bolilor digestive şi te învăţăm cum să creezi în loc mediul necesar vindecării ţesuturilor şi a mucoasei tractului digestiv.

Vei putea să dai uitării neplăcerile cauzate de refluxul gastroesofagian, de gastrite sau ulcere, de Helicobacter Pylori, colon iritabil sau hemoroizi.

Vei scăpa de balonările şi crampele de după fiecare masă şi te vei simţi din nou liber să alegi alimentele după bunul plac.

Suplimentar, datorită regimului şi modului de lucru, programul este şi unul de slăbit prin regenerare. Vei putea da jos până la 10 kg în cele 2 luni de program.

Pastilele, antibioticele și cremele nu tratează cauzele reale ale afecțiunilor digestive

Când vine vorba despre vindecarea afecțiunilor digestive, poți găsi multe soluții prin care să controlezi mai bine situaţia.

Poţi să foloseşti pastile contra acidității de fiecare dată când te doare stomacul. Dar ele nu au efect de fiecare dată şi, în plus, afectează digestia proteinelor, frânează absorbţia fierului şi calciului şi blochează absorbţia vitaminei B12 din alimente.

Poţi să aplici tratament antibiotic contra infecţiei cu Helicobacter Pylori, dar vei dezechilibra flora intestinală şi îți va scădea imunitatea din cauza tratamentului. În plus, neavând garanţia că antibioticul are efect, rişti ca simptomele să revină, iar tu să primeşti recomandarea de a relua antibioticele.

Poţi să încerci să controlezi crampele şi episoadele de diaree alternată cu constipaţie, specifice colonului iritabil, apelând la dieta FODMAP. Dar aceasta nu elimină inflamaţia cronică de la nivelul colonului, ci este mai degrabă o dietă anti-balonare cu efect redus.

Poţi să ai un regim de viaţă în care mănânci doar acele alimente care observi că nu îţi cauzează probleme. Dar această abordare nu te scapă de inflamaţia care generează problemele digestive şi, de obicei, e doar o chestiune de timp până când începi să ai disconfort chiar şi de la acele alimente.

Poţi să aplici fel de fel de creme locale pentru calmarea hemoroizilor, dar majoritatea acestor tratamente locale nu funcţionează fără un regim adecvat care să susţină procesul de dezinflamare şi vindecare.

Sau ai putea să încerci o variantă care nu implică toate aceste lucruri complicate și ineficiente.

Un program de vindecare digestivă orientat către cauzele reale ale afecțiunilor, cu un protocol alimentar și fitoterapeutic specific pentru afecțiunile cu care te confrunți, ghidat și susținut de experți.

O cale reală către vindecare pe termen lung.

Beneficiile programului: Libertate alimentară și digestie fără dureri

Programul Vindecare Digestivă îţi oferă soluţiile prin care tu îţi îmbunătăţeşti până la vindecare afecţiunile digestive cu care te confrunţi.

Obiectivul este ca tu să revii la o viaţă normală şi să scapi de stresul de a nu şti ce să mai mănânci, de frica durerilor ulterioare.

Primeşti informaţii sub formă de 10 module săptămânale de educaţie, pentru ca tu să înţelegi cauzele şi remediile pentru fiecare afecţiune digestivă în parte.

Vei înţelege cum a apărut acea problemă în viaţa ta, ce factori o întreţineau şi au agravat-o şi, cel mai important, cum vindeci acea afecţiune pentru totdeauna.

Primeşti săptămânal reţete sănătoase şi adaptate pentru fiecare afecţiune în parte, pentru ca tu să te poţi bucura de mese gustoase şi satisfăcătoare, în timp ce progresezi cu vindecarea sistemului tău digestiv.

Primeşti tratament fitoterapeutic cu produse 100% naturale, pentru ca tu să-ţi ajuţi corpul să se vindece într-un mod sănătos şi fără riscul efectelor secundare ale medicamentelor de sinteză.

Primeşti susţinere şi ghidaj zilnic din partea echipei noastre, pentru ca tu să nu fii singur în această călătorie a vindecării şi să primeşti răspunsuri şi recomandări personalizate oricând ai tu nevoie.

Cele 2 module din Vindecare Digestivă

Programul este împărţit în 2 module de câte 5 săptămâni.

În fiecare modul se parcurg educaţia şi soluţiile pentru îmbunătăţirea şi chiar vindecarea următoarelor afecţiuni digestive.

Poți alege să parcurgi doar un modul sau ambele, în funcție de afecțiunile cu care te confrunți și pe care vrei să le vindeci.

Modulul 1 - Vindecarea Digestivă pentru segmentul digestiv superior (accesibil oricând)

Ne vom concentra în Modulul 1 pe următoarele afecțiuni digestive:

 • Colecistita/colelitiaza
 • Dischinezie biliara
 • Dispepsie(indigestie)
 • Esofagită
 • Gastrită
 • Greață recurentă
 • Gust amar/dulce în gură dimineaţa
 • Helicobacter Pylori
 • Hernie hiatală
 • Infecții în gât și amigdalită
 • Reflux gastro-esofagian
 • Sinuzite
 • Stază gastrică/biliară
 • Steatoza hepatica
 • Ulcer gastric/esofagian

Modulul 2 - Vindecarea Digestivă pentru segmentul digestiv inferior (serie LIVE - 1 Iulie - 4 August 2024)

Ne vom concentra în Modulul 2 pe următoarele afecțiuni digestive:

 • Alergii şi intoleranţe alimentare
 • Balonări
 • Boala Chron
 • Colită
 • Colon iritabil
 • Constipație sau diaree
 • Crampe
 • Disbioză
 • Diverticulită
 • Flatulență cronică
 • Gastroenterită
 • Hemoroizi
 • Malabsorbție
 • Pancreatita
 • Sindromul intestinului permeabil
 • Stază intestinală/colon/pancreatică
 • Ulcer duodenal

Ce riști dacă nu acționezi acum pentru sănătatea ta digestivă

Marea problemă a afecţiunilor digestive este că majoritatea lor covârşitoare nu se vindecă de la sine. Ce este superficial, balonările ocazionale, refluxul sporadic, o uşoară aciditate trecătoare sunt probleme mici care nu au nevoie de intervenţie specială.

Dar dacă ai deja probleme digestive cronice, lipsa de acțiune pentru a le rezolva duce la agravarea în timp a situaţiei şi la limitarea progresivă a libertăţii alimentare. Rămâi blocat în zona în care alimentele sunt o bombă cu ceas şi niciodată nu ştii ce alimente mai tolerezi şi care îţi vor genera probleme.

În plus, pentru că nu poți digera și absorbi eficient nutrienții de care ai nevoie, te afli pe calea către oboseală cronică. Organismul nu mai primeşte combustibilul de calitate de care are nevoie, iar tu devii din ce în ce mai limitat energetic şi îţi este din ce în ce mai greu să funcţionezi aşa cum ai dori.

Soluția este să te dedici procesului de vindecare digestivă, pentru a redeveni energic şi funcţional şi pentru a te putea bucura de mesele cu cei dragi şi de răsfăţurile ocazionale pe care cu toţii le merităm.

Alege să înveți și să aplici principiile din programul Vindecare Digestivă în viaţa ta, pentru a te bucura de sănătatea pe care ţi-o doreşti.

În vreme ce alți oameni continuă să se lupte cu simptomele neplăcute, tu vei înţelege unde era de fapt problema şi cum să progresezi către vindecare, pentru că ai urmat metoda pe care o predăm în Vindecare Digestivă.

Investiția în sănătatea ta: Planuri și beneficii incluse

Profită de oferta exclusivă de lansare și înscrie-te cu 20% discount în Vindecare Digestivă!

În funcție de afecțiunile digestive cu care te confrunți, poți alege să parcurgi doar Modulul 1, doar Modulul 2 sau ambele module!

Înscrierile pentru seria LIVE a Modulului 2 sunt deschise până pe 30 Iunie!

Nou Promo 20%

Vindecare Digestivă – Modulul 1

Disponibil în prezent

1.075 RON

859 RON

5 sesiuni de educaţie video, concentrate pe vindecarea afecțiunilor digestive din Modulul 1 (sinuzite, infecţii în gât şi amigdalite cronice, reflux gastro-esofagian, esofagita, dispepsie, gust amar în gură, greaţă recurentă, gastrită, ulcer, Helicobacter Pylori, hernie hiatală)

Protocol complet alimentar şi fitoterapeutic, personalizat pentru fiecare afecţiune în parte.

Reţete noi gustoase şi uşor de făcut, în fiecare săptămână, care să susţină vindecarea cauzelor bolilor digestive adresate.

Emailuri suport pentru fiecare pas pe care îl faci în program

Accesul la comunitatea privată – unde interacționezi zilnic sau oricând ai nevoie cu întreaga echipă, primești suport și răspunsuri la orice întrebare și unde te vei simți ca într-o familie care te susține pas cu pas

Întâlniri săptămânale de grup cu experții din echipa SDS, pentru discuții și recomandări, care să permită monitorizarea şi controlul progresului fiecărui participant

Acces pe viață la toate materialele

Mă înscriu în Modulul 1 →

Nou Promo 20%

Vindecare Digestivă – Modulul 2

Se desfășoară în perioada 1 Iulie – 4 August 2024

1.075 RON

859 RON

5 sesiuni de educaţie video, concentrate pe vindecarea afecțiunilor digestive din Modulul 2 (crampe, balonări, flatulenţă cronică, constipaţie sau diaree, gastroenterită, alergii alimentare, malabsorbţie,  sindromul intestinului permeabil, boala Crohn, colon iritabil, diverticulită, hemoroizi)

Protocol complet alimentar şi fitoterapeutic, personalizat pentru fiecare afecţiune în parte.

Reţete noi gustoase şi uşor de făcut, în fiecare săptămână, care să susţină vindecarea cauzelor bolilor digestive adresate.

Emailuri suport pentru fiecare pas pe care îl faci în program.

Accesul la comunitatea privată – unde interacționezi zilnic sau oricând ai nevoie cu întreaga echipă, primești suport și răspunsuri la orice întrebare și unde te vei simți ca într-o familie care te susține pas cu pas.

Întâlniri săptămânale de grup cu experții din echipa SDS, pentru discuții și recomandări, care să permită monitorizarea şi controlul progresului fiecărui participant.

Acces pe viață la toate materialele.

Mă înscriu în Modulul 2 →

Nou Promo 30%

Vindecare Digestivă – Modulul 1 și 2

Modulul 1 este disponibil.  Modulul 2 LIVE se desfăşoară în perioada 1 iulie – 4 august

2.150 RON

1.520 RON

10 sesiuni de educaţie video, câte 5 ore de predare pentru fiecare modul al programului, concentrate pe afecțiunile digestive dedicate ambelor module.

Protocol complet alimentar şi fitoterapeutic, personalizat pentru fiecare afecţiune în parte.

Reţete noi gustoase şi uşor de făcut, în fiecare săptămână, care să susţină vindecarea cauzelor bolilor digestive adresate.

Emailuri suport pentru fiecare pas pe care îl faci în program.

Accesul la comunitatea privată – unde interacționezi zilnic sau oricând ai nevoie cu întreaga echipă, primești suport și răspunsuri la orice întrebare și unde te vei simți ca într-o familie care te susține pas cu pas.

Întâlniri săptămânale de grup cu experții din echipa SDS, pentru discuții și recomandări, care să permită monitorizarea şi controlul progresului fiecărui participant.

Acces pe viață la toate materialele.

Mă înscriu în ambele module →

Întrebări frecvente

Pot să mă înscriu doar în Modulul 1 sau doar în Modulul 2?

Da! Am gândit programul Vindecare Digestivă în două module tocmai pentru a adresa întreaga plajă de afecțiuni cu care te-ai putea confrunta.

În funcție de situația ta personală și dorințe, poți urma doar Modulul 1, doar Modulul 2 sau ambele module.

Orice variantă ai alege, vei primi educație extensivă, protocoale specifice și ghidaj-expert pentru tratarea cauzelor reale ale afecțiunilor menționate pentru fiecare modul.

Dacă alegi să te înscrii în Modulul 1 acum și îți dai seama că vrei să urmezi și Modulul 2, vei putea să te înscrii în orice moment, dar nu vei putea beneficia de reducerea bonus valabilă pentru achiziția pachetului integral.

Trebuie să cumpăr produse speciale pentru acest program?

Nu sunt necesare produse speciale, ci doar anumite produse naturale, disponibile în orice plafar, pe care ți le vom recomanda în funcție de afecțiunile digestive pe care le ai de vindecat.

Am o vacanță planificată în perioada verii, dar aș vrea să urmez programul. Ce pot face?

Programul Vindecare Digestivă nu îți va lua plăcerea vacanței, decât dacă planul tău era să faci excese alimentare (care oricum nu ajută afecțiunile digestive, din contră, au efectul opus).

Te vom ghida către alegerile potrivite, pe care suntem siguri că le vei putea acomoda chiar și pe perioada vacanței. Obiectivul nostru este să te ajutăm să te bucuri de libertate alimentară și să-ți vindeci afecțiunile digestive, astfel încât să te bucuri din plin de toate vacanțele viitoare! 😄

Când începe programul și cât durează?

Programul are în total 10 săptămâni. 

Modulul 1 este deja disponibil pentru a fi accesat.

Modulul 2 începe pe 1 Iulie și se termină pe 4 August 2024.

Sunt din altă ţară. Pot urma programul?

Da, indiferent de locaţia ta, poţi urma liniştit acest program. Există deja persoane din Canada, Elveţia, SUA, Anglia, Germania, etc, care au urmat programul din confortul casei lor.

Ai internet? Atunci ai oportunitatea să dai un Restart Digestie.

Cât timp voi avea acces la program?

Odată ce cumperi programul, ai acces nelimitat la materialele cuprinse de acesta.

Ce înseamnă comunitatea privată?

În cadrul programului vei face parte dintr-un grup privat pe Facebook, în cadrul căruia ai suport zilnic şi unde vei interacţiona cu întreaga echipă ce coordonează acest program, cât şi cu ceilalţi participanţi.

Cum vom comunica?

Comunicarea este zilnică, prin intermediul comunităţii private şi prin video, în cadrul întâlnirilor săptămânale live ce fac parte din curs.

Cum plătesc?

Ai două opțiuni de plată:

 • online cu cardul sau prin Transfer Bancar. În cazul plății online cu cardul, validarea comenzii se face imediat.
 • În cazul plății prin Transfer Bancar, validarea comenzii se face după ce avem confirmarea transferului în contul nostru, ceea ce poate dura 48 – 72h.

Investiția în sănătatea ta: Planuri și beneficii incluse

Profită de oferta exclusivă de lansare și înscrie-te cu 20% discount în Vindecare Digestivă!

În funcție de afecțiunile digestive cu care te confrunți, poți alege să parcurgi doar Modulul 1, doar Modulul 2 sau ambele module!

Înscrierile pentru Modulul 2 LIVE sunt deschise până pe 30 Iunie!

Nou Promo 20%

Vindecare Digestivă – Modulul 1

Disponibil în prezent

1.075 RON

859 RON

5 sesiuni de educaţie video, concentrate pe vindecarea afecțiunilor digestive din Modulul 1 (sinuzite, infecţii în gât şi amigdalite cronice, reflux gastro-esofagian, esofagita, dispepsie, gust amar în gură, greaţă recurentă, gastrită, ulcer, Helicobacter Pylori, hernie hiatală)

Protocol complet alimentar şi fitoterapeutic, personalizat pentru fiecare afecţiune în parte.

Reţete noi gustoase şi uşor de făcut, în fiecare săptămână, care să susţină vindecarea cauzelor bolilor digestive adresate.

Emailuri suport pentru fiecare pas pe care îl faci în program

Accesul la comunitatea privată – unde interacționezi zilnic sau oricând ai nevoie cu întreaga echipă, primești suport și răspunsuri la orice întrebare și unde te vei simți ca într-o familie care te susține pas cu pas

Întâlniri săptămânale de grup cu experții din echipa SDS, pentru discuții și recomandări, care să permită monitorizarea şi controlul progresului fiecărui participant

Acces pe viață la toate materialele

Mă înscriu în Modulul 1 →

Nou Promo 20%

Vindecare Digestivă – Modulul 2

Se desfășoară în perioada 1 Iulie – 4 August 2024

1.075 RON

859 RON

5 sesiuni de educaţie video, concentrate pe vindecarea afecțiunilor digestive din Modulul 2 (crampe, balonări, flatulenţă cronică, constipaţie sau diaree, gastroenterită, alergii alimentare, malabsorbţie,  sindromul intestinului permeabil, boala Crohn, colon iritabil, diverticulită, hemoroizi)

Protocol complet alimentar şi fitoterapeutic, personalizat pentru fiecare afecţiune în parte.

Reţete noi gustoase şi uşor de făcut, în fiecare săptămână, care să susţină vindecarea cauzelor bolilor digestive adresate.

Emailuri suport pentru fiecare pas pe care îl faci în program.

Accesul la comunitatea privată – unde interacționezi zilnic sau oricând ai nevoie cu întreaga echipă, primești suport și răspunsuri la orice întrebare și unde te vei simți ca într-o familie care te susține pas cu pas.

Întâlniri săptămânale de grup cu experții din echipa SDS, pentru discuții și recomandări, care să permită monitorizarea şi controlul progresului fiecărui participant.

Acces pe viață la toate materialele.

Mă înscriu în Modulul 2 →

Nou Promo 30%

Vindecare Digestivă – Modulul 1 și 2

Modulul 1 este deja disponibil.  Modulul 2 se desfășoară în perioada 1 Iulie – 4 August 2024

2.150 RON

1.520 RON

10 sesiuni de educaţie video, câte 5 ore de predare pentru fiecare modul al programului, concentrate pe afecțiunile digestive dedicate ambelor module.

Protocol complet alimentar şi fitoterapeutic, personalizat pentru fiecare afecţiune în parte.

Reţete noi gustoase şi uşor de făcut, în fiecare săptămână, care să susţină vindecarea cauzelor bolilor digestive adresate.

Emailuri suport pentru fiecare pas pe care îl faci în program.

Accesul la comunitatea privată – unde interacționezi zilnic sau oricând ai nevoie cu întreaga echipă, primești suport și răspunsuri la orice întrebare și unde te vei simți ca într-o familie care te susține pas cu pas.

Întâlniri săptămânale de grup cu experții din echipa SDS, pentru discuții și recomandări, care să permită monitorizarea şi controlul progresului fiecărui participant.

Acces pe viață la toate materialele.

Mă înscriu în ambele module →

💌 Ai nevoie de ajutor? Scrie-ne un email

Dacă ai orice întrebări despre program sau ai nevoie de ajutor cu orice altceva, suntem la un email distanță. Scrie-ne pe [email protected] și îți răspundem în cel mai scurt timp.

Back To Top