skip to Main Content

Stabilizare și disciplină alimentară

Descoperă libertatea de a trăi sănătos fără să-ți fie teamă de ciclul slăbit-îngrășat! Reîncepe (sau continuă) călătoria cu programul de Stabilizare și Disciplină Alimentară – un mod de lucru personalizat care te învață să-ți modelezi mentalitatea, comportamentul alimentar și să-ți gestionezi resursele pentru un stil de viață echilibrat și durabil. Te invităm să explorezi o abordare care îți va schimba viața, nu doar silueta. Gata pentru un nou început?

Învață să gestionezi disciplina alimentară: Programul te ajută să îți formezi o disciplină puternică alimentară și o mentalitate sănătoasă pe termen lung, fără forțări, fără idealisme.

Abordare personalizată în funcție de resursele tale: Programul ține cont de resursele tale interne reale – timpul tău, energia ta, mediul în care te învârți, mentalitatea și comportamentul tău alimentar de acum – și te învață cum să le modelezi pentru a ajunge la obiectivele tale.

Acces la suport constant și interactivitate: Ai oportunitatea de a participa la întâlniri săptămânale de Zoom cu Ramona Țintea și de a interacționa cu ceilalți participanți într-o comunitate privată dedicată acestui program.

Strategii de a lucra cu tine și de a te cunoaște mai bine: Înveți cum să lucrezi cu poftele tale, cu comportamentul tău alimentar de acum, alunecările, preferințele, amânările și toată plaja de atitudini și acțiuni care te țin prinsă în starea din care vrei să scapi.

Plan de lucru concret și pe termen lung: Primești un plan de lucru concret, în fiecare săptămână, prin care faci modificări profunde ale modului în care gândești și abordezi disciplinarea ta alimentară, având posibilitatea de a avea rezultate durabile și stabilizare pe termen lung.


Următoarea grupă din program începe pe 10 August 2023! Rezervă-ți locul în program până pe 10 August 2023! 

[ult_buttons btn_title=”Rezervă-ți locul →” btn_link=”url:%23buy|||” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”250″ btn_height=”60″ btn_padding_left=”10″ btn_padding_top=”10″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#8959ce” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”18″]

Transformă-ți alimentația și mentalitatea: Stabilizare alimentară pentru un drum durabil către sănătate

Cu motivaţia şi cu entuziasmul începutului pleci la drum, dar disciplina, răbdarea şi capacitatea de a fi constant sunt trăsăturile care te duc la destinaţie, fără să te mai întorci de unde ai plecat.

Programul de stabilizare alimentară te ajută să îţi formezi o disciplină puternică alimentară şi o mentalitate sănătoasă pe termen lung, fără forţări, fără idealisme. Şi, mai ales, fără să mai laşi garda jos pentru că e prea greu, iar apoi să te îngraşi la loc, să se adâncească frustrarea şi senzaţia de neputinţă.

Acest program este pentru tine dacă:

  • Ai perioade de slăbit în care te forţezi să le faci pe toate bine, dar renunţi la un moment dat pentru că e prea greu.
  • Dacă eşti adepta principiului totul sau nimic, în special în slăbit. Nu există ciocolată, te abţii de la orice, dar la un moment dat cedezi şi e foarte greu să te mobilizezi la loc pentru că nu vrei să “intri înapoi în colivie”.
  • Dacă pentru tine un regim de slăbit înseamnă mobilizare masivă, cu multe sacrificii, iar asta te face să tot amâni pe motiv că “nu poţi încă, să se mai liniştească un pic lucrurile”
  • Dacă în timpul regimurilor de slăbit te gândeşti doar la mâncare, ce să mănânci, cum, când, cât, totul e cât mai calculat.
  • Dacă ultimii ani au însemnat pentru tine mobilizare cu rezultate bune, urmate de delăsare totală şi incapacitatea de a te mobiliza la loc.
  • Dacă mintea ta tot caută soluţii pentru cum să găseşti din nou puterea de a face lucrurile bine.

Diferenţa dintre succes şi eşec o face abilitatea ta de lucra cu resursele tale interne reale.

Resursele tale sunt: timpul tău, energia ta, mediul în care te învârţi, mentalitatea şi comportamentul tău alimentar de acum şi altele pe care le vei descoperi şi vei învăţa să le modelezi.

Până nu accepţi nivelul la care te afli acum şi capacităţile tale reale de acum, nu poţi stabiliza şi corecta alimentaţia pe termen lung.

Pentru a reuşi trebuie să înveţi CUM să lucrezi tu cu tine, cea de acum.

Cum lucrezi cu poftele tale, cu comportamentul tău alimentar de acum, alunecările, preferinţele, amânările şi toată plaja de atitudini şi acţiuni care te ţin prinsă în starea din care vrei să scapi.

Ce primești în programul de stabilizare și disciplină alimentară?

Identifică și utilizează-ți resursele pentru o alimentație echilibrată

Identifici şi lucrezi cu resursele tale actuale, de timp, energie, mediu şi mentalitate. Ele reprezintă punctele tale forte şi punctele tale slabe. Ele determină ce este realist şi cum este realist să începi să te disciplinezi alimentar, care e abordarea corectă pentru tine, pe termen lung.

Primește un plan săptămânal pentru a remodela abordarea ta alimentară

Primeşti un plan de lucru concret, în fiecare săptămână, prin care faci modificări profunde ale modului în care gândeşti şi abordezi disciplinarea ta alimentară.

Învăță strategii de stabilizare și disciplină alimentară în sesiunile live cu Ramona Țintea

Participi la întâlnirile săptămânale pe Zoom cu Ramona Țintea, în cadrul cărora înveţi cum să îţi modifici pe termen lung mentalitatea, comportamentul alimentar şi modul în care te gestionezi pe tine, în special în situaţiile stresante, generatoare de dezechilibre alimentare

Alătură-te comunității noastre private pentru susținere și inspirație

Acces la comunitatea privată, dedicată acestui program, unde interacţionezi cu echipa Şcolii de Slăbit şi cu ceilalţi participanţi. Vei avea acces la grup pe toată perioada programului (5 săptămâni) + 3 luni după terminarea grupei.

[ult_buttons btn_title=”Rezervă-ți locul →” btn_link=”url:%23buy|||” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”250″ btn_height=”60″ btn_padding_left=”10″ btn_padding_top=”10″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#8959ce” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”18″]

Rezervă-ți locul în următoarea grupă pentru stabilizare și disciplină alimentară

Dacă eşti pregătită să înveţi să te disciplinezi, să înveţi să fii consecventă şi perseverentă, dacă eşti dispusă să înveţi răbdarea pe care schimbarea profundă o necesită, atunci programul de stabilizare şi disciplină alimentară este soluţia ta pentru a reuşi să slăbeşti şi să ai un stil de viaţă şi îngrijire personală echilibrate, pe termen lung.

Rezervă-ți locul acum în următoarea grupă a programului. Pentru că faci parte din comunitatea SDS, ai o ofertă specială de preț, cu reduceri exclusive.

Înscrierile sunt deschise doar până pe 10.08.2023.

Programul durează 4 săptămâni, începe pe 10.08 și se termină pe 07.09.2023

20%+ Reducere Exclusivă

Stabilizare și Disciplină Alimentară Premium

Preț de listă: 590 RON

450 RON

 5 întâlniri live (via Zoom) cu Ramona Țintea

 Teme săptămânale de implementare progresivă a disciplinei alimentare.

Accesul la comunitatea privată pe perioada programului + 3 luni după program – unde interacționezi zilnic sau oricând ia nevoie cu întreaga echipă, primești suport și răspunsuri la orice întrebare și unde te vei simți ca într-o familie care te susține pas cu pas.

Acces pe viață la înregistrările sesiunilor live.

Fără acces la propriul dietetician, care să te monitorizeze săptămânal pe parcursul programului.

Accesează Programul →

20%+ Reducere Exclusivă

Stabilizare și Disciplină Alimentară Elite

Preț de listă: 890 RON

690 RON

 5 întâlniri live (via Zoom) cu Ramona Țintea

 Teme săptămânale de implementare progresivă a disciplinei alimentare.

Accesul la comunitatea privată pe perioada programului + 3 luni după program – unde interacționezi zilnic sau oricând ia nevoie cu întreaga echipă, primești suport și răspunsuri la orice întrebare și unde te vei simți ca într-o familie care te susține pas cu pas.

Acces pe viață la înregistrările sesiunilor live.

Acces la propriul dietetician, care să te monitorizeze săptămânal pe parcursul programului.

Accesează Programul →

Întrebări frecvente și detalii importante

Programul va avea întâlniri video pe Zoom?

Da, programul va include întâlniri săptămânale pe platforma Zoom. Toate sesiunile sunt înregistrate și le poţi viziona ulterior pe site-ul Şcolii de Slăbit.

Cât timp voi avea acces la grupul privat de Facebook pentru acest program?

Accesul la grupul de Facebook dedicat acestui program va fi pe perioada programului + 3 luni după finalizarea programului. Activitatea pe acest grup se va desfăşura doar pe perioada grupei curente pentru Stabilizare și Disciplină Alimentară.

În ce perioadă se desfășoară programul?

Prima grupă din programul Stabilizare și Disciplină Alimentară se desfășoară între 10.08 – 07.09.2023

Ai nevoie de ajutor? Scrie-ne un email

Dacă ai orice întrebări despre program sau ai nevoie de ajutor cu orice altceva, suntem la un email distanță. Scrie-ne pe [email protected] și îți răspundem în cel mai scurt timp.

Back To Top