Skip to content

Lecția 10 – Ce Este Diferit în Școala de Slăbit?

 

 

 

Este visul tău. Oricare ar fi acesta.

Dacă vrei să devină realitate, trebuie să fii dispus să munceşti pentru el.

Fără clişee motivaţionale, fără prea multe tatonări, fără a mai aştepta momentul perfect. Fără a mai fi pasiv.

Pasivitatea în a face acum ce e de făcut pentru a te schimba, că o îmbraci în amânare, în oboseală, în condiţii imperfecte, în lipsă de timp, în toate justificările “obiective” de pe lume, este un cerc vicios din care doar acţiunea te scoate.

Poţi să urmăreşti cât vrei, pe stradă, acei oameni care arată cum ai vrea tu să arăţi, spunându-ţi că şi tu vei ajunge acolo cât de curând.

Poţi să te îmbărbătezi că mâine este luni şi te apuci serios de treabă, că până vine vara sau până vine ziua ta vei fi un cu totul alt om.

Doar acţiunea simplă, concretă, acum, te pune pe direcţie şi îţi insuflă încrederea de a continua.

Indiferent că vorbim de slăbit, de autodepăşire personală, de transformat viaţa in bine, cei care reusesc au ori o voinţă nativă foarte puternică, ori o capacitate mare de muncă şi răbdare.

Dacă faci ceea ce este uşor, viaţa ta va fi grea. Dar dacă faci ce este greu acum, să strângi din dinţi pentru corpul visat, să mergi la sport când oboseala te stăpâneşte, să mănânci corect când sufletul cere răsfăţ alimentar, să munceşti când vrei să dormi, să ai răbdare când cântarul stagnează deşi tu ai muncit, să ţii atitudinea sus când îţi vine să renunţi, dacă faci ce este greu acum, viaţa ta va fi uşoară şi mulţumirea ta de sine va atinge cote maxime.

Singura persoană care te împiedică să reuşeşti eşti chiar tu.

Dar tu te poţi schimba în bine. Acesta este marele cadou al vieţii. Ai libertatea de a te schimba cum vrei tu. Dacă munceşti acum, dacă nu mai amâni, dacă faci ceea ce este greu acum.

Este uşor să visezi la succesul tău stând pe canapea. Dar nu este uşor să îţi priveşti în faţă stagnarea recurentă.

Este uşor să crezi că de mâine vei fi alt om. Dar nu este uşor, când a venit dimineaţa, şi trebuie să faci ceea ce ai zis că vei face.

Este uşor să crezi că odată pornit la drum, nimeni şi nimic nu te va mai deraia de la drumul tău. Dar nu este uşor să depăşeşti momentele când te împiedici şi cazi şi trebuie să îţi depăşeşti slăbiciunile.

Este uşor să reuşeşti în mintea ta, pentru că crezi că ştii ce ai de făcut. Nu este uşor să munceşti în fiecare zi, fără să mai amâni.

Este uşor să miroşi sentimentul victoriei! Este greu să te predai muncii care te însoţeşte până acolo!

Orice victorie îţi cere sudoarea!

Ce este diferit în Şcoala de Slăbit? Şcoala de Slăbit este acel moment acum, care îţi cere să te schimbi din ce în ce mai mult, pentru a obţine ce doreşti.

Este trenul pe care îl iei sau nu îl iei acum, pentru a ajunge unde acum doar visezi.

Şcoala de Slăbit înseamnă muncă, dar înseamnă muncă facută cu cap, susţinut, organizat şi, mai ales, niciodată singur.

Şcoala de Slăbit este sala de antrenament unde munceşti, unde înveţi să fii altul, unde dai jos kilogramele şi înveţi să ai grijă de tine toată viaţa, unde demontezi miturile alimentare în care credeai cu tărie, unde eşti nevoit să scapi de iluzii şi amânări, unde înveţi să îţi asumi responsabilitatea pentru tot ce faci.

O mare iluzie când începi un program asistat de slăbit este că, dacă ai plătit, în mintea ta ai rezultatele garantate. Hei, doar ai plătit. Dar asta este vocea omului care se odihneşte pe canapea.

Când intri într-un astfel de program, primeşti antrenorul blând dar ferm care, cu o mână te mângâie, cu cealaltă îţi dă cu dragoste o palmă după ceafă.

Primeşti toate armele care să te ajute să te schimbi

Primeşti mediul în care te dezbari de vechile obiceiuri care te ţineau în loc şi îţi formezi un alt stil de viaţă, o educaţie alimentară autentică şi un discernământ puternic.

Şcoala de Slăbit este pentru omul care este dispus să muncească pentru sine. Nu este pentru omul care vrea doar să i se întâmple lucruri.

Este pentru omul care simte că s-a copt momentul şi cere mai mult de la el. Nu este pentru omul care speră că va obţine totul uşor şi fără efort.

Este pentru omul care vrea să se îngrijească pe sine şi pe familia sa şi e dispus să înveţe cum se face asta. Nu este pentru omul care doar vrea reţete mură-n gură, fără să-şi asume responsabilitatea acestui drum.

Este pentru cine este hotărât. Nu este pentru cine doar visează.

Este un loc cu multă dragoste de oameni, multă atenţie, multă implicare şi enorm de multă susţinere la fiecare pas. Dar este un loc care te solicită.

Cum ai putea altfel să scoţi la iveală ce este mai bun în tine?

Ai ocazia să intri în acest program care îţi poate schimba complet viaţa în bine.

Programul Slăbește în 90 de Zile este o călătorie transformațională. Primești resurse și ești susținut pe toate părțile, prin:

  • 24 materiale video, fiecare de peste 1 oră de informații despre nutriție, sănătate, sport și suflet
  • Emailuri zilnice, cu informații utile care susțin materialele video, împreună cu o doză zilnică de motivație sau remindere administrative.
  • Jurnal alimentar online, în care completezi zilnic tot ceea ce mănânci, câtă apă bei, ce miscare faci, cum esti cu energia si sanatatea și cum te simți fizic si psihic. Acolo te vezi pe tine și acolo te văd și eu. În fiecare săptămână, îți ofer feedback și facem împreună pașii necesari pentru a atinge scopul tău.
  • Grup de suport pe Facebook, unde ai ocazia să te conectezi cu toți participanții din program, cu absolvenți ai programului și cu mine. Eu sunt acolo toată ziua, răspund la întrebări și îți ofer susținere.
  • Coaching 1-1, dacă achiziționezi programul în avans pentru toate cele 3 luni (da, avem și plată lunară) în care îți răspund la întrebări specifice și te ajut să depășești momentele dificile prin care treci la un moment dat. Este acel impuls de care ai nevoie pentru a depăși obstacolele de pe parcursul călătoriei.

 

Citește mai multe detalii despre program și înscrie-te aici

 

Ne vedem înăuntru,

– Ramona

<< Înapoi în site 

Back To Top