Skip to content

Stabilizare și Disciplină Alimentară: Calea ta către echilibru și libertate alimentară

Redescoperă plăcerea de a mânca sănătos fără lupta cu poftele și restricțiile alimentare. Înarmat cu înțelegere și tehnici adaptate stilului tău de viață, programul Stabilizare și Disciplină Alimentară te transformă dintr-o luptătoare constantă cu dieta într-o persoană echilibrată și încrezătoare în alegerile alimentare. Renunță la ciclul frustrant al dietelor eșuate redescoperă bucuria de a mânca sănătos, pas cu pas. Programul îți oferă instrumentele de care ai nevoie pentru a debloca stabilitatea și disciplina alimentară, fără teama de reveni la vechile obiceiuri.

De la restricții la echilibru: Transformă-ți relația cu mâncarea – de la lupta cu poftele și abținerile frustrante la o disciplină alimentară naturală. Învață să înțelegi și să gestionezi nevoile tale alimentare, depășind astfel poftele dificil de controlat.

Gestionează sănătos şi echilibrat poftele şi preferinţele tale alimentare: Vei învăța metode eficiente pentru a gestiona poftele și preferințele alimentare. Descoperă cum să navighezi prin momente dificile, evitând alunecările în excese alimentare, printr-o abordare personalizată și empatică.

Independență și încredere în alegerile tale: Învață să ai încredere în deciziile tale alimentare. Spune adio mentalității ”Știu ce am de făcut, dar nu reușesc” și îmbrățișează o abordare echilibrată, fără extreme alimentare, forțări sau strictețe.


Înscrierile pentru prima grupă din 2024 pentru Stabilizare și Disciplină Alimentară sunt deschise!

Profită de oferta de lansare și bucură-te 20% reducere, exclusiv pentru tine, dacă te înscrii până pe 18.01.2024, ora 18:00!

De ce lupta cu mâncarea pare uneori imposibil de câștigat?

Ești prins într-un ciclu aparent fără sfârșit de lupte alimentare și sentimente de vinovăție? La suprafață, pare doar o problemă de ”voință”, dar în realitate, este mult mai profund. Te-ai gândit vreodată de ce te simți copleșit de pofte chiar și când știi ce este mai bine pentru tine? Sau de ce, indiferent cât de mult te străduiești, te întorci mereu la vechile obiceiuri?

Comportamentul tău alimentar nu este doar o chestiune de alegeri; este strâns legat de emoții nerezolvate, stres cronic și nevoia de confort. Sistemul tău nervos caută constant modalități de a gestiona aceste presiuni – și adesea, mâncarea devine scăparea ta. Aceasta este o luptă nu doar cu mâncarea, ci și cu sinele tău intern, cu nevoile nerecunoscute și cu stresul zilnic.

Când ignorăm aceste aspecte profunde, cădem în capcana dietelor yo-yo și apoi avem impresia că rezolvarea este intoarcerea la restricții. Aceasta duce la un ciclu de ‘contracție’ (dietă) și ‘relaxare’ (revenire la obiceiuri), fără a adresa cauza reală a problemelor noastre alimentare. Astfel, sentimentele de ”Nu mă pot opri din mâncat”, ”Mă îngraș din orice”, sau ”Știu ce am de făcut, dar nu reușesc” devin o realitate frustrantă.

Programul Stabilizare și Disciplină Alimentară este construit pentru a te ajuta să spargi acest ciclu. Nu prin mai multe restricții sau voință forțată, ci printr-o abordare care te învață să-ți gestionezi emoțiile și să răspunzi nevoilor tale umane fundamentale. Este timpul să te eliberezi de luptele interioare și să construiești o relație sănătoasă și echilibrată cu mâncarea.

O călătorie personalizată spre libertatea și armonia alimentară – fără lupta cu poftele și restricții rigide.

Programul Stabilizare și Disciplină Alimentară nu este doar o altă abordare a dietei – este o reconstrucție completă a relației tale cu mâncarea. Oferim un parcurs clar și personalizat pentru a te elibera de excese și comportamente alimentare dezechilibrate. Vom lucra împreună pentru a-ți transforma viața, pas cu pas, într-un mod care ține cont de unicitatea ta.

  • Claritatea intenției: Te ajutăm să îți clarifici scopul și traseul de transformare personală. Vei învăța să-ți definești obiectivele reale și să găsești calea către o viață echilibrată.
  • Separarea emoțiilor de mâncare: Te învățăm cum să diferențiezi emoțiile de poftele alimentare. Descoperă tehnici pentru a gestiona și a elibera emoțiile, evitând confuzia lor cu nevoia de mâncare.
  • Reconectarea cu sațietatea naturală: Înveţi cum să mănânci, prezent şi cu bucurie, alături de cei dragi, încât să creezi condiţiile activării instinctului natural de saţietate care există în fiecare om. Excesele vor dispărea de la sine, pentru că nu vor mai fi alimentate de presiunea acumulată şi nedescărcată din sistemul nervos.
  • Adaptare la resursele tale: Programul este personalizat pentru resursele tale actuale: timp, energie, starea sistemului nervos, mediu și comportament alimentar.
  • Tehnici de depășire a poftelor de moment: Înveţi tehnici clare de reglare şi detensionare a sistemului nervos şi de lucru cu nervul vag, pentru a potoli poftele de moment şi stresul care te împinge către excese.
  • Construirea disciplinei alimentare: Te ghidăm în construirea unei discipline alimentare naturale, bazate pe iubirea de sine, departe de strictețe și auto-judecată.
  • Comunitate de sprijin: Primești acces la comunitatea noastră privată pe Facebook, unde poți interacționa cu Alina şi Ramona, precum şi cu ceilalţi participanţi din program, care trec prin aceleaşi provocări ca şi tine.
  • Experți la dispoziție: Beneficiezi de suportul și ghidajul a doi experți în reglarea comportamentului alimentar.

Fie că te confrunți cu provocări în gestionarea poftei, căutând echilibru în relația cu mâncarea, sau aspiri la un stil de viață mai sănătos și echilibrat, Programul Stabilizare și Disciplină Alimentară este aici pentru tine. Împreună, vom crea o călătorie personalizată care nu doar te va transforma, dar te va împuternici să trăiești o viață în armonie cu tine însăți – o viață în care alimentația devine o sursă de bucurie și sănătate, nu de stres și restricții.

Călătoria ta către echilibru alimentar și emoțional

Programul Stabilizare şi Disciplină Alimentară te ghidează pe parcursul a 5 săptămâni pentru a ieşi din extremele alimentare şi pentru a-ţi construi pas cu pas disciplina alimentară care să-ţi aducă rezultatele dorite. Te conducem printr-un proces bine structurat, conceput pentru a-ți reconstrui relația cu mâncarea și a-ți echilibra emoțiile. Vei parcurge o călătorie de transformare personală, unde fiecare pas este gândit pentru a te aduce mai aproape de stilul de viață sănătos și echilibrat pe care ți-l dorești.

Sesiuni Live de învățare

Participă la sesiunile noastre săptămânale pe Zoom, unde vom explora strategii de stabilizare și disciplină alimentară. Înveți cum să-ți schimbi mentalitatea și comportamentul alimentar, mai ales în situații stresante.

Comunitate privată pentru susținere și inspiratie

Ai acces la comunitatea noastră dedicată, unde vei interacționa cu experții noștri, Alina și Ramona și ceilalți participanți, beneficiind de sprijin și inspirație pe tot parcursul programului.

Organizare eficientă în bucătărie

Înveți cum să te organizezi eficient în bucătărie și să controlezi calitatea și cantitatea alimentelor, reducând astfel stresul și poftele alimentare.

Plan de acțiune personalizat

Te ghidăm în crearea unui plan de acțiune pe termen scurt și lung. Înveți cum să identifici emoțiile și nevoile personale și să gestionezi provocările inerente de care te vei lovi pe parcurs.

Echipa din spatele programului: Experți în reglarea comportamentului alimentar

Creatoarele programului sunt Alina Gabriela Dospinescu și Ramona Țintea, două experte dedicate, ale căror abordări combinate creează un parcurs unic de transformare și echilibru.

Împreună, Alina și Ramona sunt pilonii de susținere ai programului, oferindu-ți nu doar expertiză profesională, ci și o înțelegere profundă și empatică a călătoriei tale spre un stil de viață echilibrat și sănătos.

Alina Gabriela Dospinescu

Psiholog și terapeut sistemic de familie. Ajută oamenii să descopere tiparele și credințele limitative de care nu sunt conștienți, să se împrietenească cu emoțiile pe care le trăiesc şi să elimine blocajele emoţionale pe care le întâmpină , pentru a fi din nou fericiți, plini de energie și entuziasmați de viața lor.

Ce spune Alina: ”Experiența în lucrul cu oamenii mi-a dovedit că orice om are capacitatea de a face transformările necesare pentru a fi în armonie și echilibru. Dacă ai curajul să te întorci către sine și să te descoperi în profunzimi, vei fi uimit de cât de mare este potențialul tău.”

Ramona Țintea

Nutriţionist-dietetician şi fondatoarea Şcolii de Slăbit, cu experienţă vastă în lucrul cu oamenii, atât pe plan alimentar şi al problemelor de sănătate, cât şi pe plan psihologic, pentru gestionarea şi rezolvarea problemelor de comportament alimentar.

Ce spune Ramona: Nutriţia este o combinaţie minunată între tehnic şi uman. Pasiunea pentru ceea ce fac este cea care mi-a oferit instinctul de a construi poduri către oameni, pentru a-i educa și a-i ajuta să-și schimbe viețile.”

Cheia către o viață liberă și echilibrată

Prin programul Stabilizare și Disciplină Alimentară, experimentezi o transformare profundă care nu doar îți schimbă obiceiurile alimentare, dar îți redefinește întreaga perspectivă asupra vieții. Imaginează-ți o viață în care ești liber de lupta cu dietele și restricțiile, o viață în care echilibrul și sănătatea sunt o parte naturală a fiecărei zile.

Eliberarea de dietă și restricții

Redobândește bucuria de a mânca fără chin și restricții. Transformă-ți corpul într-un mod care respectă nevoile și ritmul tău unic, departe de extreme nesănătoase.

Control și încredere în tine

Pe lângă un stil de viaţă constant şi echilibrat, vei putea să urmezi, la nevoie, regimuri de detox și disciplină alimentară strictă dintr-o poziție de încredere și asumare personală, nu din forțare, izvorâtă din frică și neîncredere.

Savurarea momentelor fără exces

Continuă să te bucuri de plăcerile culinare în compania prietenilor și familiei, învățând cum să te poziționezi pentru a savura momentele fără lăcomie alimentară și fără a ceda exceselor.

Progres sustenabil și personalizat

Lucrează în ritmul tău pentru a atinge silueta și nivelul de sănătate dorite, fără teama de reîngrășare. Învață să-ți gestionezi comportamentul alimentar cu autocontrol bazat pe autocunoaștere și iubire de sine.

Împreună, vom pava drumul către o viață echilibrată și împlinită. Vei experimenta nu doar o schimbare profundă în relația ta cu mâncarea, ci și o creștere remarcabilă a încrederii în alegerile tale.

Programul Stabilizare și Disciplină Alimentară nu este despre o altă abordare în alimentație – este despre reconstruirea încrederii în tine și găsirea armoniei interioare. Vei vedea cum, pas cu pas, obții controlul asupra vieții tale, redescoperind bucuria de a trăi echilibrat și fără frică.

De ce majoritatea oamenilor eșuează în menținerea unui stil de viață sănătos pe termen lung

Înțelegem că ai trecut prin multe încercări și eșecuri când vine vorba de alimentație și stilul de viață. Ești obosită să fii prinsă într-un ciclu constant de slăbire și reîngrășare, frustrată de lupta continuă cu poftele și obiceiurile alimentare nesănătoase. Știm că ai încercat abordări diferite, dar fără o schimbare reală și durabilă. Acesta este motivul pentru care programul Stabilizare și Disciplină Alimentară nu este doar un alt ‘regim’ – este o transformare profundă a modului tău de a gândi și de a te auto-regla.

Adevărul este că fără o schimbare mentală și emoțională autentică, orice efort de slăbire este temporar. Motivația se epuizează, dar disciplina construită prin înțelegere și sprijin crește și se solidifică în timp. În program, te învățăm cum să îți schimbi la nivel profund mentalitatea și abordarea față de alimentație și viață, construind un stil de viață echilibrat și constant.

Nu e vorba doar despre a slăbi și a menține greutatea – este vorba despre a te transforma într-o persoană care abordează alimentația și viața cu încredere, control și echilibru. Imaginează-ți cum ar fi să nu mai fii prinsă în capcanele dietelor și restricțiilor, să te bucuri de mâncare fără vinovăție și să te simți puternică și încrezătoare în capacitatea ta de a face alegeri sănătoase, constant.

Programul Stabilizare și Disciplină Alimentară îți oferă instrumentele, cunoștințele și suportul de care ai nevoie pentru a face această transformare. Alătură-te programului nostru și fă primul pas către o viață în care tu ești în controlul complet al alimentației și al sănătății tale, o viață în care bucuria și echilibrul sunt prezente în fiecare zi.

Pornește în călătoria către echilibru și libertate alimentară

Suntem conștienți că fiecare persoană caută un parcurs unic către echilibru și sănătate. Pentru a răspunde diversității nevoilor tale, am conceput două pachete, fiecare gândit să te susțină în călătoria ta personală în funcție de nivelul de susținere de care ai nevoie.

Profită de oferta de lansare și bucură-te de 20% reducere, exclusiv pentru tine, dacă te înscrii până pe 18.01.2024, ora 18:00!

Prima grupă a programului începe pe 18.01.2024, la ora 20:00

PROMO LANSARE 20% DISCOUNT

Stabilizare și Disciplină Alimentară – Premium

1249 RON

990 RON

 5 întâlniri live (via Zoom) cu Alina și Ramona

 Plan de acțiune personalizat pentru emoțiile și nevoile personale.

 Teme săptămânale de implementare progresivă a disciplinei alimentare.

Accesul la comunitatea privată pe perioada programului + 3 luni după program – unde interacționezi zilnic sau oricând ai nevoie cu Alina și Ramona, primești suport și răspunsuri la orice întrebare și unde te vei simți ca într-o familie care te susține pas cu pas.

Acces pe viață la înregistrările sesiunilor live.

Fără acces la propriul dietetician, care să te monitorizeze săptămânal pe parcursul programului.

Accesează Programul →

PROMO LANSARE 20% DISCOUNT

Stabilizare și Disciplină Alimentară – Elite

1.998 RON

1.590 RON

 5 întâlniri live (via Zoom) cu Alina și Ramona

 Plan de acțiune personalizat pentru emoțiile și nevoile personale.

 Teme săptămânale de implementare progresivă a disciplinei alimentare.

Accesul la comunitatea privată pe perioada programului + 3 luni după program – unde interacționezi zilnic sau oricând ai nevoie cu Alina și Ramona, primești suport și răspunsuri la orice întrebare și unde te vei simți ca într-o familie care te susține pas cu pas.

Acces pe viață la înregistrările sesiunilor live.

Acces la propriul dietetician, care te monitorizează săptămânal te ajută să depășești orice provocări pe toată perioada programului.

Accesează Programul →

Întrebări frecvente și detalii importante

Este programul Stabilizare şi Disciplină Alimentară un program de slăbit?

Programul NU este o dietă de slăbit. Scopul lui este să îţi rezolve următoarele 2 situaţii: 

  • Ţii diete şi te îngraşi la loc deoarece nu reuşeşti să menţii un stil echilibrat de viaţă. În acest caz, programul te ajută să menţii rezultatele obţinute, deoarece adresează motivele pentru care tu te întorceai la excese alimentare şi pierdeai controlul personal alimentar
  • Nu mai reuşeşti să te mobilizezi să ţii diete şi simţi că îţi faci rău cu mâncarea în exces. În acest caz, programul te ajută să te stabilizezi alimentar şi să creşti în tine disciplina de care ai nevoie apoi pentru a începe un regim sănătos de slăbit. Programul te învaţă să rezolvi, pas cu pas, motivele care te împingeau la inconstanţă şi indisciplină alimentară.

Cum este structurat conținutul programului?

Programul include sesiuni săptămânale live, materiale educaționale, exerciții practice și acces la comunitatea privată. Fiecare săptămână se concentrează pe un aspect diferit al schimbării comportamentului alimentar și al gestionării emoțiilor.

Cât timp voi avea acces la comunitatea privată a programului?

Accesul la grupul de Facebook dedicat acestui program va fi pe perioada programului și până la începerea următoarei serii (maxim 3 luni), asigurându-ți sprijin continuu și resurse valoroase.

Când începe următoarea serie a programului și cât durează?

Prima serie din 2024 a programului Stabilizare și Disciplină Alimentară începe pe 18.01.2024 și durează 5 săptămâni. 

Ce se întâmplă dacă nu pot participa la o întâlnire săptămânală?

Întâlnirile live sunt înregistrate (cu excepția secțiunii de întrebări și răspunsuri) și vor fi disponibile pentru acces ulterior pe platforma noastră, permițându-ți să le urmărești conform programului tău.

Cum pot urmări progresul meu în cadrul programului?

În cadrul programului, vei avea instrumente de auto-evaluare și vei primi feedback regulat în sesiunile live și prin comunitatea privată, ajutându-te să monitorizezi și să celebrezi progresul tău.

Ce tip de suport voi primi pe parcursul programului?

Pe lângă sesiunile live, vei avea acces la suport personalizat prin comunitatea noastră privată și posibilitatea de a pune întrebări și de a primi îndrumări direct de la experți. În plus, dacă alegi pachetul Elite, vei avea un nutriționist-dietetician din echipa SDS care te va monitoriza săptămânal și îți va sta la dispoziție pentru a depăși orice provocare care apare pe parcursul călătoriei tale în program.

Ai nevoie de ajutor? Scrie-ne un email

Dacă ai orice întrebări despre program sau ai nevoie de ajutor cu orice altceva, suntem la un email distanță. Scrie-ne pe [email protected] și îți răspundem în cel mai scurt timp.

Back To Top