skip to Main Content

Nota de Informare privind Protectia Datelor Personale

SC LIFESHIFT SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Municipiul Bucuresti, Sector 4, Str. V.V Stanciu, nr. 16, Bl. 31, sc. A, et. 2, cod postal 040435, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/4911/2014 si CUI 33087071, prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra in baza notificarii nr. [de introdus numarul notificarii] adresate Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Baza legala o constituie  Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Ce facem cu informatiile dumneavoastra?

Datele personale introduse voluntar de dumneavoastra în cadrul comenzilor online, le prelucrăm pentru derularea comenzilor, în scopuri publicitare si de marketing proprii.

De asemenea, datele de contact pe care ni le oferiti ne permit ca pe viitor sa va tinem la curent cu activitatea noastra. Daca sunteti de acord cu aceasta, va rugam sa completati sectiunea dedicata din formularul de colectare a datelor cu caracter personal (formularul de comanda).

Datele dumneavoastra nu sunt vandute tertilor.

Cand sunt prelucrate datele dumneavoastra?

In masura in care, in cadrul ofertei noastre online este ceruta introducerea unor date personale sau de afaceri (de exemplu: adrese de e-mail, nume, prenume, domiciliu, sediu etc.), aceste date sunt introduse explicit si voluntar de catre utilizator. Datele personale transmise astfel vor fi folosite de noi doar in scopul pentru care ne-au fost transmise. In cadrul prelucrăriicomenzilor dumneavoastra exista posibilitatea utilizarii unor subprestatori, cărora le furnizam doar datele necesare pentru executarea comenzii. Subprestatorii nostri folosesc aceste date exclusiv in scopul executarii comenzii dumneavoastra.

Ce posibilitati aveti de a actiona impotriva salvarii datelor?

Aveţi dreptul de a primi, in urma unei solicitari, informaţii gratuite despre datele dumneavoastra personale salvate. Conform Legii 677/2001 privind protectia datelor, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor (respectiv, aveti dreptul de a corecta, de a bloca si de a sterge aceste date personale) si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveţi dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale, de exemplu in scopuri publicitare. Pentru exercitarea drepturilor mentionate, va rugam sa va adresati în scris sau prin e-mail responsabilului pentru protectia datelor, dl. Paul Avram, folosind formularul de contact afisat pe site. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei, precum si Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, in caz de reclamatii.

Back To Top