Skip to content

Program de slăbit de Sărbători?

M-au întrebat mulţi oameni: Ramona, de ce începi programul de slăbit înainte de Sărbători, când toată lumea face excese şi se ştie că te alegi cu nişte kilograme în plus?

Iar răspunsul este că majoritatea celor care vor să slăbească suferă de sindromul lui Luni.

Dialogul interior pe care îl ai sună așa: În weekend mănânc liniştit, după pofta inimii şi nu îmi fac mustrări de conştiinţă, tocmai pentru că luni încep dieta.

Sau: mai aştept câteva zile, mă răsfăţ şi eu un pic, iar de la 1, încep cura de slăbire.

Ai trăit scenariul acesta? De câte ori?  Încă mai crezi în el?


Sărbătorile sunt cea mai mare zi de Luni.


Ai observat că după 1 ianuarie, sălile de sport sunt pline, iar în 2-3 săptămâni, nu mai rămân nici jumătate din cei care începuseră sala?

Aceste ancore sufleteşti, ziua de Luni, ziua de mâine, ziua de 1 a lunii, sunt iluzii care te ţin într-un cerc vicios. Ratezi Lunea aceasta, nu e nicio problemă, vine în curând Lunea viitoare. Şi tot aşa.

Cel mai bun moment să începi o dietă, o transformare, este acum. Indiferent că mâine mergi la nuntă, că este ziua cuiva sau că bate Crăciunul la uşă.

O dietă nu decurge perfect şi neabătută din drum, pentru că tu nu eşti un robot, ci un om cu sentimente, stări sufleteşti, circumstanţe şi provocări zilnice.  Iar parcursul tău în orice transformare este influenţat de toţi aceşti factori şi mulţi alţii.

Cel mai bun moment să începi o dietă este acum, înainte de Sărbători, pentru că a sosit momentul să înveţi să gestionezi abaterile inerente.

Când ai ţinut diete în trecut şi le-ai lăsat baltă, din ce cauză le-ai lăsat? Pentru că ai greşit o dată, de două ori şi apoi te-ai demotivat? Întrebarea nu este dacă reuşeşti să nu te abaţi de la dietă, pentru că orice om are şanse maxime să greşească nu doar o dată, ci de multe ori.


Întrebarea este cât de repede depăşeşti starea de dezamăgire personală şi teama că îţi bate iar eşecul la uşă.


Întrebarea este cât de pregătit eşti să te comporţi ca şi cum abaterea nu s-a întâmplat.

Pentru că, aşa cum pofta vine mâncând, la fel încrederea în tine vine făcând.

Când înveţi să mergi pe bicicletă, te împiedici din metru în metru, te frustrezi, dar insişti.

Transformarea ta este la fel. Tot ce ai de făcut este să nu te laşi impresionat de toate piedicile prin care treci şi care, poţi fi sigur ca îţi apar în cale.


Programul Slăbește în 90 de zile îți oferă tot ce ai nevoie pentru a reuși în a da kilogramele jos și pentru a-ți transforma viața pentru totdeauna.

Dă click pe butonul portocaliu și Accesează Programul acum

[ult_buttons btn_title=”Accesează Programul” btn_link=”url:scoaladeslabit.ro/90zile||” btn_align=”ubtn-center” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#f75b18″ btn_bg_color_hover=”#fd844f” btn_title_color_hover=”#ffffff” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_font_size=”22″ btn_font_style=”font-weight:bold;”]

Back To Top