Skip to content

Maratonul Hidratării

Maratonul Hidratării te ajută să ai un chip întinerit, luminos și odihnit, digestie mai ușoară, tranzit intestinal și un metabolism care te ajută să fii mai suplu, printr-un protocol de 5 săptămâni, fără să îți dai viața peste cap.

 Trezește-te mai odihnit dimineața, cu energie susținută pe tot parcursul zilei.

 Obține claritate mentală și scapă de durerile de cap

Accelerează-ți metabolismul, bucură-te de un abdomen mai plat, fără balonări sau crampe.


Înscrierile pentru noua grupă din 2023 sunt deschise! Rezervă-ți locul în program până pe 26.05! 

[ult_buttons btn_title=”Rezervă-ți locul →” btn_link=”url:%23buy|||” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”250″ btn_height=”60″ btn_padding_left=”10″ btn_padding_top=”10″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#5872d9″ icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”18″]

Ştii care e testul care îți spune dacă îţi îngrijeşti bine corpul pentru vârsta pe care o ai?

Când te trezeşti dimineaţa, te duci la baie şi te uiţi în oglindă.

Ce îţi spui de obicei? Îţi vezi chipul proaspăt şi odihnit şi îţi place ce vezi? Sau te strâmbi un pic în sinea ta şi îţi scapă un “nu îmi place cum arată chipul meu în dimineaţa asta”?

Când organismul tău este deshidratat la nivel celular şi încărcat cu toxine, toate merg din ce în ce mai greu.

Digestia devine lentă şi orice greşeală alimentară se vede la cântar.

Începi să te trezeşti din ce în ce mai des cu cearcăne sau pungi la ochi şi îţi ia mult timp să te dezmeticeşti dimineaţa.

Ţi-e poftă constant de dulciuri şi mănânci tot mai des lucruri pe care apoi le regreţi.

Energia ta peste zi este scăzută şi per total simţi că nu te poţi concentra uşor la lucru şi că nu ai mintea limpede.

Greutatea devine tot mai greu de controlat şi simţi că metabolismul nu te mai ajută.

Oamenii numesc asta, în mod greşit, “semnele îmbătrânirii”. Dar ele sunt doar probleme generate de un corp deshidratat la nivel celular. Sunt semne că organismul are nevoie de ajutor, de rehidratare corectă, de un restart.

Descoperă puterea hidratării celulare profunde

Programul Maratonul Hidratării te ajută să ai un ten întinerit şi luminos. În doar 5 săptămâni, pielea ta va fi mai  elastică şi celulita se va reduce vizibil, fără să ai nevoie de tratamente costisitoare.

Prin recomandările alimentare clar şi uşor de urmat, digestia ta se va îmbunătăţi şi vei scăpa de disconfortul abdominal şi de senzaţia de bolovan în stomac.

Planul progresiv de hidratare la nivel celular va da un restart metabolismului tău. Tu vei scăpa uşor de 4-5 kilograme, iar vara te va găsi într-o formă mult mai bună.

Prin acest program, tu vei simţi din plin ce înseamnă să te trezeşti odihnit dimineaţa, cu abdomenul plat şi cu energie care să te ţină întreaga zi.

Maratonul Hidratării te ajută să te transformi într-o versiune a ta întinerită şi energizată, în doar 5 săptămâni, fără eforturi uriaşe şi fără mult timp pierdut.

[ult_buttons btn_title=”Rezervă-ți locul →” btn_link=”url:%23buy|||” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”250″ btn_height=”60″ btn_padding_left=”10″ btn_padding_top=”10″ btn_title_color=”#5872d9″ btn_bg_color=”#ffffff” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”18″]

Cât de mult te poţi transforma tu în 5 săptămâni, cu ghidajul potrivit şi într-un mod uşor de urmat?

Te trezești dimineața mai odihnit

Te vei trezi dimineaţa mult mai odihnit şi cu chipul mai proaspăt decât ieri, pentru că vei învăţa cum să eficientizezi somnul, pas cu pas.

Piele mai elastică și mai fermă

Pielea ta va deveni mai elastică şi mai fermă, prin planul progresiv de hidratare intracelulară. Vei învăţa cum să faci să îţi placă să te hidratezi mai mult, fără să mai uiţi de paharul cu apă şi fără să simţi că te umfli ca un balon, de la atâta apă.

Digestie semnificativ îmbunătățită

Digestia se va pune bine pe roate, ceea ce înseamnă că vei scăpa de balonări şi de senzaţia de bolovan în stomac. Te vom învăţa alternative sănătoase pentru poftele tale actuale, reţete gustoase şi uşor de făcut, pentru a împăca alimentaţia sănătoasă cu obiceiurile şi preferinţele alimentare ale tale şi familiei tale.

Claritate mentală și focus ridicat

Vei avea o mai mare claritate mentală şi capacitate crescută de a te concentra pe ce ai de făcut.

Pofte nesănătoase reduse

Se vor potoli considerabil poftele alimentare, deoarece multe dintre ele sunt întreţinute de dezechilibre din organism pe care le poţi regla cu minim de efort.

4-5kg eliminate în 5 săptămâni

Vara te va găsi mai uşor cu 4-5 kg, date jos făra efort herculian, doar învăţând, săptămână de săptămână, care sunt acele modificări mici şi progresivă, care se adună în rezultate mari.

[ult_buttons btn_title=”Rezervă-ți locul →” btn_link=”url:%23buy|||” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”250″ btn_height=”60″ btn_padding_left=”10″ btn_padding_top=”10″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#5872d9″ icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”18″]

Cei spun participanții de la grupa anterioară din Maratonul Hidratării

Citește o parte din rezultatele spectaculoase pe care le-au obținut

⭐⭐⭐⭐⭐

”Aș recomanda programul cu drag la toată lumea. De fapt, l-am recomandat deja la mulți. Ce foloase mi-a adus? Foarte multe, să le enumăr: O, da, celulita este mult mai puțină. Pielea este minunată, în special pielea feței este impecabilă. Energia este la cote înalte, de se sperie soțul de mine. Cea mai importantă schimbare este că am scăpat de alergiile la fructe, nu puteam mânca deloc cireșe. Cum le gustam, mă umpleam de afte în gură, dar acest program al hidratării m-a ajutat enorm. Acum mănânc și câte jumătate de kg de cireșe fără să am nimic. A fost minunat acest maraton al hidratării.”

– Corina

⭐⭐⭐⭐⭐

”Maratonul Hidratării a fost pentru mine o curățare în plan emoțional și mental și apoi fizic. O provocare care mi-a permis să mă descopăr, un mare prag pe care l-am trecut. Am găsit în mine atașamente, nevoia de suport asociată cu mâncarea solidă, am văzut că pot să merg și fără “suport” și am descoperit beneficiile pe care le aduce o alimentație curată: energie, claritate, ușurință, creează spațiu în corpul fizic, mental și emoțional. Sunt recunoscătoare pentru obiceiurile pe care le-am învățat aici și pentru toate informațiile de care o să mă pot
ajuta pe mai departe. E minunat să știu ce are nevoie cu adevărat corpul meu și să am la îndemână unelte rapide cu care să-mi îmbunătățesc calitatea vieții.”

– Alina

⭐⭐⭐⭐⭐

”Frumos joc pentru a începe vara! Curcubeu, multă prospețime, multă lumină și apă din belșug! Totul pentru un plus de sănătate, pentru energie, pentru starea mea de bine!. Da, au fost și rezultate frumoase, chiar dacă nu am respectat regulile 100%. Procentul de hidratare a crescut de la 43,2 la 45,4. Aspectul pielii s-a îmbunătățit, celulita s-a redus, într-adevăr. Mișcarea a constat doar în plimbări mai lungi sau mai scurte în fiecare zi. Dar s-a îmbunătățit mult starea de bine, limpezimea gândirii, energia. Pic cu pic se face lac, iar corpul iubește simplitatea, o recunoaște imediat. Sunteți minunați, Școala de Slăbit!”

– Nicoleta

⭐⭐⭐⭐⭐

”Eu am doar vorbe de laudă despre experiența pe care am trăit-o în maratonul hidratării. La început am avut îndoieli dacă voi putea urma regimul o lună de zile, fără zahăr rafinat, fără conservanți, fără gluten, ce mai încolo și încoace, fără multe din ce poți găsi pe rafturile unui magazin. Prima săptămână a fost grea, dar apoi am prins aripi. Cu fiecare zi cucerită mă simțeam mai puternică, mai energică, mai fericită! Pe parcursul maratonului mi-a crescut energia la 100%, au dispărut stările „depresive” fără motiv, am pierdut și 4 kg în acest proces. „Secretul” din spatele reușitei mele este echipa fantastică de dieteticiene care ne-au învățat și susținut zi de zi și grupul de pe Facebook. O mare familie online unde niciodată nu te simți singur. Mulțumesc din suflet echipei Școala de Slăbit!”

– Lucica

⭐⭐⭐⭐⭐

”Maratonul Hidratării a venit ca o confirmare a ”wow-ului” că se poate și că, corpul nostru merită și poate să se refacă, să se însănătoșească, să se schimbe, să se lumineze, arătându-mi în fiecare zi că teoria Ramonei nu rămâne doar pe hârtie, ci apare zi de zi pe pielea, în tranzit, în energie, în high spirit. Sunt abia la început și pot doar să spun că aștept cu nerăbdare ca următorul program să înceapă. Deja mă gândesc cum să fiu prezentă la al 100-lea program de aici înainte.”

– Andreea

⭐⭐⭐⭐⭐

”Acest maraton m-a învățat cum să îmi rafinez alimentația și hidratarea, dar mai ales cum e să prinzi drag de crudități, în principal de fructe. Aspectul de celulită s-a redus considerabil, apa o beau cu ușurință, iar energia pe care o primești de la fructe nu se compară cu niciun medicament minune sau elixir. Iubesc fructele, acest maraton m-a învățat să mănânc mai simplu și să mă obișnuiesc să mă simt mereu lejeră, să zburd ca un ied.”

– Florina

Majoritatea persoanelor sunt deshidratate la nivel celular

Când corpul este deshidratat la nivel celular, metabolismul încetineşte si te îngraşi uşor. Practic, toate procesele sunt afectate ca un domino.

Primul lucru care scade într-un corp deshidratat este energia. Când energia este scăzută, creierul cere dulciuri şi mâncare mai multă, pentru a rezolva lipsa de energie.

Mâncarea multă şi dulciurile obosesc şi deshidratează mai departe organismul. Digestia devine şi mai grea, energia şi mai puţină, iar creierul va cere din nou “o sursă de energie”. Este ca un cerc vicios.

Metabolismul merge greu într-un corp deshidratat, iar semnele îmbătrânirii apar mult mai repede.

Pielea ternă, ridurile, cearcănele, musculatura lăsată, oboseala şi ceaţa mentală, toate se accentuează când corpul este deshidratat şi metabolismul afectat.

În Maratonul Hidratării, am creat pentru tine trei planuri ușor de urmat, pe parcursul celor 5 săptămâni. Un plan de hidratare progresivă, cu checklist de acțiuni zilnice ușor de urmat. Vei reuși să te hidratezi eficient, fără să simți că te umfli de la prea multă apă.

Apoi, planul alimentar îți va oferi cadrul alimentar pe care îl poți aplica după preferințele tale, fără să simți că ești constant flămând pe parcusul acestui protocol.

Planul de mișcare îți va oferi soluții de mișcare în funcție de situația ta și preferințele tale. Iar dacă ești o persoană ocupată, am creat pentru tine variante de mișcare foarte eficiente, care pot fi realizate în doar 10 minute pe zi.

Toți pașii din program sunt complementați prin educație. La înscrierea în Maratonul Hidratării, primești BONUS un masterclass de hidratare, susținut de Ramona Țintea, fondatoarea Școlii de Slăbit. Vei învăța toate punctele cheie despre hidratare și vei avea un nou nivel de înțelegere despre cum poți implementa pe termen lung conceptele abordate în acest program.

[ult_buttons btn_title=”Rezervă-ți locul →” btn_link=”url:%23buy|||” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”250″ btn_height=”60″ btn_padding_left=”10″ btn_padding_top=”10″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#5872d9″ icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”18″]

Ce primești în programul Maratonul Hidratării

Plan de hidratare progresiv

Plan de hidratare, cu principii și explicații.

Tips & Tricks:

 • pentru creșterea consumului de lichide fără să te umfli;
 • pentru creșterea consumului de lichide într-un mod plăcut;
 • pentru creșterea consumului de lichide fără să te doară rinchii

Alternative pentru consumul de cafea și energizare pe perioada programului de hidratare

Video-uri explicative:

 • Cum se folosește planul de hidratare
 • Cum să bei mai multe lichide, fără să te umfli
 • Cum să bei multe lichide fără să te doară rinchii

Plan alimentar

Framework pentru fiecare masă (cum construiești mesele pentru mic-dejun, prânz, cină, principii, capcane de evitat).

Exemplu de zi ideală.

Alternative sănătoase și gustoase pentru poftele alimentare.

Video-uri explicative:

 • Cum se folosește planul alimentar
 • Alternative sănătoase și gustoase pentru poftele alimentare

Plan de mișcare

Recomandări de mișcare, în funcție de disponibilități și preferințe.

Plan de implementare mișcare (calendar exemplu de săptămână)

Video-uri explicative:

 • Cum se folosește planul de mișcare
 • Cum să adaptezi planul de mișcare la condiția ta fizică actuală

BONUSURI 

Masterclass de hidratare, predat de Ramona Țintea

Checklist-uri de implementare pentru fiecare plan din program:

 • Checklist de organizare săptămânală pentru hidratare.
 • Checklist pentru implementarea planului de hidratare.
 • Checklist de organizare săptămânală pentru planul alimentar
 • Checklist pentru implementarea planului alimentar
 • Planul de mișcare de 10 minute pe zi pentru oameni ocupați (+ Exemplu de săptămână cu câte 1 antrenament de 10 minute pe zi)

Tips & Tricks:

 • Cum să faci alegeri sănătoase atunci când ieși în oraș sau optezi pentru mese ready-made, delivery etc. (cu exemple)
 • Cum gestionezi mesele în familie când urmezi un protocol de hidratare
 • Cum gestionezi momentele de foame sau pofte alimentare puternice
 • Ce să faci după o zi sau două de sport ratate

Video-uri explicative:

 • Cum să-ți placă să bei mai multe lichide
 • Cum să împaci cafeaua cu un program de hidratare
 • Cum să faci alegeri sănătoase atunci când ieși în oraș sau optezi pentru mese ready-made, delivery etc. (cu exemple)
 • Cum gestionezi mesele în familie când urmezi un protocol de hidratare
 • Cum gestionezi momentele de foame sau pofte alimentare puternice

Recomandări și bune practici de urmat după Maratonul Hidratării ca să menții rezultatele pe termen lung

 • Ghid – Recomandări și bune practici de urmat după Maratonul Hidratării ca să menții rezultatele pe termen lung
 • Checklist pentru implementarea acțiunilor post-Maratonul Hidratării
 • Video explicativ

Rezervă-ți locul în Maratonul Hidratării, ediția 2023

Rezervă-ți locul acum în grupa de anul acesta pentru programul Maratonul Hidratării. Pentru că faci parte din comunitatea SDS, ai o ofertă specială de preț, pe lângă bonusurile menționate.

Înscrierile sunt deschise doar până pe 26.05.2023.

Programul durează 5 săptămâni, începe pe 29.05.2023 și se termină pe 02.07.2023.

20% Reducere Exclusivă

Pachetul Maratonul Hidratării Premium

Preț de listă: 595 RON

479 RON

 Plan de hidratare progresivă, cu checklist-uri de implementare și organizare.

Plan alimentar, cu checklist-uri de implementare și organizare.

Plan de mișcare, cu checklist-uri de implementare și organizare.

 Ghidaj de grup, asistat de întreaga echipă SDS.

Accesul la comunitatea privată – unde interacționezi zilnic sau oricând ia nevoie cu întreaga echipă, primești suport și răspunsuri la orice întrebare și unde te vei simți ca într-o familie care te susține pas cu pas.

 Videos explicative + tips & tricks pentru a gestiona situațiile care apar pe perioada programului.

 BONUSURI în valoare de 895 EUR.

Acces pe viață la toate materialele.

Fără acces la propriul dietetician, care să te monitorizeze săptămânal pe parcursul programului.

Accesează Programul →

10% Reducere Exclusivă

Pachetul Maratonul Hidratării Elite (cu monitorizare)

Preț de listă: 1.049 RON

949 RON

 Plan de hidratare progresivă, cu checklist-uri de implementare și organizare.

Plan alimentar, cu checklist-uri de implementare și organizare.

Plan de mișcare, cu checklist-uri de implementare și organizare.

 Ghidaj de grup, asistat de întreaga echipă SDS.

Accesul la comunitatea privată – unde interacționezi zilnic sau oricând ia nevoie cu întreaga echipă, primești suport și răspunsuri la orice întrebare și unde te vei simți ca într-o familie care te susține pas cu pas.

 Videos explicative + tips & tricks pentru a gestiona situațiile care apar pe perioada programului.

 BONUSURI în valoare de 895 EUR.

Acces pe viață la toate materialele.

Acces la propriul dietetician, care să te monitorizeze săptămânal pe parcursul programului.

Accesează Programul →

Ai nevoie de ajutor? Scrie-ne un email

Dacă ai orice întrebări despre program sau ai nevoie de ajutor cu orice altceva, suntem la un email distanță. Scrie-ne pe [email protected] și îți răspundem în cel mai scurt timp.

Back To Top