Skip to content

Jos Burta, Sus Posteriorul

Programul care te ajută să dai o altă formă corpului tău! În doar 5 săptămâni, eşti mai aproape de abdomenul tonifiat şi compact pe care ţi-l doreşti, iar posteriorul tău va arăta mai ferm şi mai fără “coajă de portocală”. Învaţă formula care îţi aduce corpul dorit.

[ult_buttons btn_title=”Accesează Programul →” btn_link=”url:%23buy” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”350″ btn_height=”60″ btn_padding_left=”10″ btn_padding_top=”10″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#ec3535″ icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”18″]

Ce deranjează mai tare? Abdomenul proeminent sau posteriorul lipsit de tonus?

Dacă facem un concurs între ce parte a corpului ne supără mai tare pe noi, femeile, cine crezi că ar câştiga?

Burtica pufoasă ce ne face să strâmbăm din nas când se vede prin bluza purtată?

Sau posteriorul care ne dă de gol că ne este greu să fim active şi disciplinate alimentar şi mereu în control cu stilul nostru de viaţă şi îngrijire personală?

Este neplăcut să te tot vezi departe de forma pe care ţi-ar fi plăcut să o ai. Este şi mai neplăcut dacă ai ajuns să crezi că tu nu poţi, că programul nu îţi permite să ajungi acolo, că nu ai suficientă disciplină alimentară sau că tu nu te împaci cu sportul.

Însă cel mai neplăcut este să renunţi la tine.

A reuşi să te remodelezi vizibil, fără eforturi supraomeneşti şi fără să te întorci apoi de unde ai plecat, presupune să te ocupi de cele 3 mantre ale remodelării corporale: Mentalitatea, Mişcarea, Mâncarea.

De ce sunt atât de greu de dat jos burta şi celulita inestetică?

Dincolo de caloriile gustoase din pâine şi dulciuri, grăsimea inestetică de pe burtă şi posterior reprezintă semne clare ale inflamaţiei din corp şi ale unei slabe circulaţii sanguine şi lipsei tonifierii musculare.

Grăsimea nu este doar consecinţa mâncării în plus, ci şi consecinţa unei alimentaţii pro-inflamatorii şi acidifiante şi a unei deshidratări la nivel celular (nu e suficient să bei apă multă pentru a fi bine hidratat).

Grăsimea este un excelent tampon pentru acizii şi reziduurile care nu au putut fi eliminate din corp şi care sunt stocate în celulele de grăsime. Este modul în care corpul s-a adaptat, progresiv, la stilul tău de viaţă.

Ai nevoie de un alt stil de viaţă!

Întâmpină primăvara mai uşoară şi mai tonifiată!

Pentru tine am creat programul Jos Burta, Sus Posteriorul, pentru a te ajuta să îţi subţiezi abdomenul aşa cum îţi doreşti, să îţi tonifici şi defineşti frumos posteriorul, scăpând de neplăcuta celulită ce te face să te acoperi mai mult.

Toate, ţinând cont de tine, de programul tău de lucru, de nivelul tău actual de energie, de resursele tale de timp şi disponibilitate fizică.

Vei elimina până la 5 kg şi 5 cm la talie în luna Ianuarie 2023.

Vei aplica o formulă pe care o poţi repeta de câte ori ai nevoie, până eşti mulţumită de tine şi rezultatele obţinute.

Acest program este pentru tine…

Dacă te supără grăsimea de pe burtă şi tot nu reuşeşti să o dai jos.

Dacă celulita este o problemă veche pe care vrei să o rezolvi.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru a fi mai disciplinată şi mai consecventă în transformarea ta corporală.

Dacă preferi să parcurgi acest drum organizat, alături de un grup de femei cu care te mobilizezi zinic.

Dacă vrei să îţi schimbi mentalitatea şi modul în care gândeşti zilnic, vis-a-vis de tine şi de slăbit.

Dacă ţi-ar prinde bine o renovare înaintea venirii primăverii.

Ce primești în acest program?

💻

6 întâlniri video săptămânale, din care îţi iei motivaţia de a face lucrurile necesare, precum şi explicaţii utile despre ce ai de făcut pentru a corecta celulita şi a da burta în mod sănătos. Mentalitate, mişcare, mâncare.

🍏

Un plan alimentar cu reguli clare, adaptabil preferinţelor tale, care să genereze efectul antiinflamator necesar subţierii burţii şi topirii celulilei.

👟

Un plan de exerciţii săptămânal, adaptat la nivelul tău de mobilitate şi disponibilitate fizică. Acest plan îl vei primi pe email săptămânal şi îl vei putea executa la tine acasă sau la sală, oriunde preferi.

👥

Un grup privat de Facebook în care vei interacţiona zilnic cu echipa de dieteticiene şi cu celelalte participante din program şi în care vei găsi motivaţia necesară pentru a continua drumul în fiecare zi.

Rezervă-ți acum locul în program!

Programul se va desfăşura în perioada 5 Ianuarie – 9 Februarie 2023.

Scopul nostru? 5 săptămâni – 5 kilograme – 5 centimetri! Şi mult mai puţină celulită!

Înscrie-te acum și profită de 15% reducere exclusivă pentru că faci parte din comunitatea SDS, doar până pe 04.01.2023!

Înscrierile se vor închide pe 04 Ianuarie 2023!

Early Bird

Jos Burta, Sus Posteriorul

690 RON

587 RON

6 întâlniri video săptămânale, din care îţi iei motivaţia de a face lucrurile necesare, precum şi explicaţii utile despre ce ai de făcut pentru a corecta celulita şi a da burta în mod sănătos. Mentalitate, mişcare, mâncare.

Plan de exerciţii săptămânal, adaptat la nivelul tău de mobilitate şi disponibilitate fizică. Acest plan îl vei primi pe email săptămânal şi îl vei putea executa la tine acasă sau la sală, oriunde preferi.

 Plan alimentar cu reguli clare, adaptabil preferinţelor tale, care să genereze efectul antiinflamator necesar subţierii burţii şi topirii celulilei.

Grup privat de Facebook în care vei interacţiona zilnic cu echipa de dieteticiene şi cu celelalte participante din program şi în care vei găsi motivaţia necesară pentru a continua drumul în fiecare zi.

Provocări săptămânale şi evaluarea constantă a progresului, pentru a fi mulţumită de tine şi de rezultatele ce se văd din ce în ce mai bine.

Acces pe viață la toate materialele.

Accesează Programul →

🤔 Întrebări frecvente

Am anumite afecţiuni de sănătate. Pot urma programul?

Programul ţine cont de afecţiunile osteo-musculare, inclusiv afecţiunile spatelui şi poate fi adaptat acolo unde apar cazuri speciale.

Trebuie să cumpăr produse speciale pentru acest program?

Acest program foloseşte un set minimal de accesorii de sport și benzi elastice, uşor de procurat online sau din magazinele de sport.

Cât durează programul?

Programul durează 5 săptămâni, se va desfăşura în perioada 5 Ianuarie – 9 Februarie 2023 şi vei putea să îl repeţi de câte ori ai nevoie, până la rezultatele finale dorite de tine.

Cât timp voi avea acces la program?

Accesul la materialele din program este nelimitat deoarece vei primi planurile alimentare şi sportive pe email şi vei putea refolosi oricând aceste materiale.

Ce înseamnă comunitatea privată?

În cadrul programului vei face parte dintr-un grup privat pe Facebook, în cadrul căruia ai suport zilnic şi unde vei interacţiona cu întreaga echipă ce coordonează acest program, cât şi cu ceilalţi participanţi.

Cum vom comunica?

Comunicarea este zilnică, prin intermediul comunităţii private şi prin video, în cadrul întâlnirilor săptămânale live ce fac parte din program.

Nu locuiesc în România. Pot urma programul?

Da, programul este online şi poate fi accesat de oriunde în lume. Îţi trebuie doar acces internet şi dorinţa de a te schimba în bine.

Cum plătesc?

Ai două opțiuni de plată: online cu cardul, prin procesatorul securizat MobilPay (recomandat) sau prin Transfer Bancar. În cazul plății online cu cardul, validarea comenzii se face imediat.

În cazul plății prin Transfer Bancar, validarea comenzii se face după ce avem confirmarea transferului în contul nostru, ceea ce poate dura 48 – 72h.

💌 Ai nevoie de ajutor? Scrie-ne un email

Dacă ai orice întrebări despre program sau ai nevoie de ajutor cu orice altceva, suntem la un email distanță. Scrie-ne pe [email protected] și îți răspundem în cel mai scurt timp.

Back To Top