skip to Main Content

Crezi că faci față provocării?

Dragă cititorule, 

Sunt Ramona Țintea, fondatorul Școlii de Slăbit.

De peste 6 ani ofer informații valoroase despre alimentație, slăbit, sănătate și îngrijire personală, prin miile de materiale puse la dispoziția ta pe canalele Școlii de Slăbit, Facebook, Instagram, YouTube.

Dar secretul schimbării în bine pe termen lung nu constă doar în educația de calitate.

Secretul schimbării sustenabile se află în a parcurge acest drum susținut de un ghid experimentat și de oameni ca tine, care au reușit.

Dacă îți dorești să afli ce înseamnă și cu ce te ajută pe tine să faci parte dintr-o comunitate privată dedicată remodelării coporale și îmbunătățirii sănătății, în care ești susținut zilnic, în care primești informație de calitate, în care ești ajutat și ambiționat să te mobilizezi, să te implici să faci lucrurile din ce în ce mai bine pentru tine, atunci te invit în provocarea Școlii de Slăbit “Dincolo de farfurie”.

Începând cu 10 Octombrie 2019, timp de 21 de zile, te voi provoca și ambiționa în fiecare zi, să fii implicat în procesul tău de educație și schimbare în bine.

[ult_buttons btn_title=”ACCEPT PROVOCAREA” btn_link=”url:%23form|||” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-large” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#4fb85d” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”18″]

Alătură-te GRATUIT provocării de 21 de zile Dincolo de Farfurie și fă primii pași ghidați spre silueta ideală!

De ce să accepți Provocarea Dincolo de Farfurie:

  • Ai parte de interacțiune zilnică prin intermediul grupului privat în care vei învăța ceva nou în fiecare zi.
  • Ne întâlnim o dată pe săptămână pe o platformă video dedicată și discutăm despre întrebările pe care le ai.
  • Poți pune oricând întrebări pe grup despre orice ai nevoie și să primeșți un răspuns detaliat pentru tot ce te interesează.
  • O să vorbim despre tipurile de exerciții care eficientizează procesul de remodelare corporală.
  • Pentru că doar prin schimbarea setării mentale poți să te schimbi și să te menții pe termen lung, ne vom ocupa de cea mai importantă parte a schimbării: modul de gândire și atitudinea!
  • Vom depăși orizontul farfuriei și sportului și vei învăța metode de a-ți îngriji tenul, părul și nu numai, în mod eficient și susținut.
[ult_buttons btn_title=”VREAU SĂ FAC PARTE DIN GRUP!” btn_link=”url:%23form|||” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-large” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#4fb85d” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”18″]

Partea cea mai bună?

Provocarea Dincolo de Farfurie este complet GRATUITĂ!

Singurul cost este efortul tău și timpul pe care trebuie să-l dedici pentru tine.

Practic, vezi cum este în Școala de Slăbit, lucrezi la silueta și sănătatea ta și tot ce-ți trebuie este ambiția de a îndeplini fiecare provocare.

Totul începe pe 10 Octombrie 2019 și durează 21 de zile.

Și este complet GRATUIT.

Ești pregătit?

Back To Top