Skip to content

Obţine rezultate durabile dorite în slăbit, remodelare corporală și sănătate, cu ajutorul echipei de specialişti din Şcoala de Slăbit

Ştiai că, statistic, peste 90% dintre cei care reuşesc să slăbească, se întorc de unde au plecat? Ce fac diferit cei care reuşesc să îşi atingă obiectivul dorit şi să îl menţină pe termen lung? Monitorizează constant fiecare pas şi adaptează strategia şi planul lor de lucru la realitatea din vieţile lor. Având alături un specialist în nutriţie, parcurgi drumul tău către obiectivul dorit mult mai uşor şi mai eficient.

 Menține progresul tău în slăbit și asigură-ți rezultate durabile

 Urmează un plan personalizat pentru obiectivul tău, ghidat de experți

Rafinează stilul tău de viață și elimină probleme de sănătate prin alimentație, mișcare și protocoale dedicate

Lucreză cu nutriționistul tău dedicat →

Cum te poate ajuta nutriționistul tău dedicat să îți atingi obiectivele?

Descoperă cum te poate ajuta nutriționistul tău dedicat, în funcție de contextul în care te afli acum

Ai trecut printr-un proces de slăbit, dar mai ai kilograme de dat jos

Felicitări pentru munca depusă şi pentru rezultatele pe care le-ai obţinut deja. Ştim cât este de solicitant să fii constant implicat în procesul acesta de transformare personală. Hotărârea ta te-a adus până aici şi cu siguranţă îţi doreşti să mergi până la capăt. 

Experienţa ne-a arătat, însă, că unul din riscurile cele mai mari într-un proces lung de slăbit este să laşi garda jos când ai început deja să obţii rezultate. Atunci apar acele momente în care îţi spui “Îmi permit doar o dată”, “Reiau de mâine”, “Nu se vede la cântar doar o mică scăpare”.

De aceea este atât de important să nu parcurgi acest drum singur, tocmai când ai intrat în acea zonă “călduţă”, cum îi spunem noi în Şcoala de Slăbit. Aici se opresc cei mai mulţi şi încep, de multe ori, să se întoarcă de unde au plecat. Pentru că “O zi nu contează” sau pentru că “Nu se vede”.

Organismul uman nu slăbeşte constant. Are perioade de progres uşor, are perioade în care pare încăpăţânat, în care faci totul bine dar progresul se lasă aşteptat sau se produce foarte greu. Nu este un platou, ci o perioadă de reaşezare a corpului, înainte de a intra în următoarea etapă de schimbare.

Prin continuarea monitorizării, te ajutăm să rămâi implicat zi după zi în acest proces de transformare a ta. Te ajutăm să înţelegi şi să depăşeşti perioadele fireşti în care corpul pare că se blochează şi în care e foarte tentant să laşi garda jos, să îţi iei un respiro. Acela este doar creierul care respinge noul şi vrea să se întoarcă la ce cunoaşte el mai bine. Chit că acel teren vechi, cunoscut este locul unde nu mai vrei să te afli.

Continuând monitorizarea prin coaching 1-1 cu nutriționistul tău dedicat, te asiguri că vei depăși fiecare etapă, uşoară sau dificilă, prin care ai de trecut pentru a ajunge la silueta mult dorită de tine. Oricât de lung pare acum drumul. Mergem alături de tine, până la capăt!

Tocmai ai ajuns la greutatea ideală și vrei să te asiguri că nu te îngrași la loc

Felicitări pentru reuşita ta! Felicitări pentru răbdare, pentru munca depusă, pentru fiecare moment în care te-ai autodepăşit.

Ai învăţat că slăbitul înseamnă nu doar să fii disciplinat şi răbdător, ci inclusiv să fii realist şi să adaptezi programul de slăbit la situaţia ta de zi cu zi.

Experienţa lucrului cu oamenii ne-a învăţat că, în mod paradoxal, slăbitul este partea mai uşoară, nu menţinerea. Mai ales când rezultatele au fost obţinute într-un termen relativ scurt, de numai câteva luni. 

Adevărata provocare şi testul unde se împiedică, din păcate, cei mai mulţi, este menţinerea!

Ştiai că, statistic, 90% din oamenii care reuşesc să slăbească, revin în timp la greutatea iniţială?

Este un procent covârşitor, cu o explicaţie neaşteptată: oamenii nu se mai recunosc în noua lor postură. Au multă energie, dar nu mai au o direcţie clară, un scop clar definit pentru această energie fizică şi psihică crescută.

În timpul słăbitului, toată energia s-a dus spre transformare. Acum, ajuns la destinaţie, creierul îţi va scoate la iveală stări şi întrebări la care nu te aşteptai. Paradoxul omului care se luptă cu slăbitul este că această luptă îi ascundea alte întrebări mai mari, personale. 

Euforia iniţială a rezultatelor se disipă progresiv, iar energia mult mai mare pe care o ai se va cere direcţionată sau…redusă. Iar 90% dintre oameni aleg să reducă acea energie, prin revenirea la vechile obiceiuri.

Este o realitate pe care ţi-o expunem cu dragoste şi cu înţelegerea a ceea ce se întâmplă.

De aceea monitorizarea este atât de importantă după ce ţi-ai atins silueta dorită. 

Noi suntem elementul care îţi oferă stabilitate, în timp ce tu integrezi şi te obişnuieşti cu noua ta identitate şi cu noua energie!

Monitorizarea prin coaching 1-1 pentru 3 sau 6 luni de zile după ce ţi-ai atins obiectivul de greutate reprezintă terenul sigur pe care păşeşti, în timp ce te desprinzi total de vechea ta identitate şi devii cu adevărat cel de acum, fără să te mai tragă ceva înapoi.

Ai urmat un proces de slăbit în trecut, dar ai revenit la obiceiuri vechi și vrei să reiei procesul

Cunoaştem şi înţelegem bine frustrarea pe care un astfel de parcurs îl are asupra unui om. Nu eşti singurul care trece prin asta. 

Peste 90% dintre oamenii care au reuşit să slăbească, se întorc la greutatea de dinainte. Este un procent covârşitor, care spune o poveste clară: slăbitul este partea mai uşoară, menţinerea este testul cel mare, pe care doar puţini îl trec. 

Rutinele alimentare din familie, tentaţiile la orice pas, obişnuinţa de a lăsa garda jos când ai un moment mai dificil, toate contribuie la acest cerc vicios de slăbit-îngrăşat, în care sunt prinşi atât de mulţi oameni. 

Să ajungi la greutatea visată fără să te mai îngraşi la loc nu înseamnă să încerci un alt regim sau vreun produs nou de slăbit. Pentru că nimic nu îţi va modifica metabolismul pentru totdeauna, nu contează ce spun reclamele şi ce explicaţii sofisticate folosesc. 

Schimbarea permanentă în bine înseamnă să reiei procesul cu acel program sănătos de slăbit, pe care l-ai verificat că funcţionează, dar să înţelegi că vei avea de trecut nenumărate etape în care vei dori să laşi garda jos, în care vei simţi că îţi permiţi, că “nu se vede”, că e doar “o perioadă de respiro”. Şi că aceste teste apar atât în slăbit, cât şi la menţinere.

Monitorizarea ghidată de nutriționistul tău dedicat este procesul care nu doar te duce la greutatea dorită, dar te ajută să nu te mai întorci de unde ai plecat.

Monitorizarea te ajută să te stabilizezi, fizic şi comportamental, în procesul de slăbit şi la menţinere. Întâlnirile săptămânale de status, în care evaluezi starea ta, motivaţia ta, provocările tale şi în care primeşti ajutor şi recomandări adaptate la realitatea ta, te vor ajuta să ajungi cu succes la greutatea dorită şi să îţi formezi obişnuinţa de a arăta altfel şi de a te simţi altfel, fără să mai te întorci de unde ai plecat. 

Suntem alături de tine pentru a relua acest drum şi a stabiliza rezultatele obţinute.

Vrei să optimizezi și să rafinezi anumite aspecte ale stilului tău de viață

Dacă eşti în fericita situaţie în care nu mai ai nevoie să slăbeşti, ci doar îţi doreşti să aprofundezi îngrijirea personală, să rafinezi alegerile făcute, să înţelegi mai bine organismul tău, sănătatea ta, nutriţia ca ştiinţă, felicitări! Este un loc minunat în care te afli şi ai tot meritul pentru acest lucru. 

Rafinarea şi perfecţionarea continuă înseamnă atenţie la detalii şi să ştii să vezi unde este loc de îmbunătăţit. 

Acele schimbări care scapă atenţiei tale şi care pot aduce o frumoasă diferenţă în viaţa ta. Mai multă energie, mai multă performanţă, mai multă mulţumire de sine. Totul este să ştii unde să te uiţi şi să vezi acele detalii. 

Aici te ajută procesul de coaching 1-1 cu nutriționistul tău dedicat. Păstrând atenţia îndreptată asupra a tot ce te interesează să îmbunătăţeşti la tine şi având alături un profesionist care ştie să vadă detaliile care îţi scapă, vei putea să adresezi orice aspect al tău pe care doreşti să îl rafinezi şi mai mult, fie că este vorba de alimentație, sport, energie sau alte contexte specifice pe care vrei să le optimizezi.  

Întâlnirile săptămânale din cadrul procesului de coaching sunt metoda prin care tu “furi meserie”. Înveţi să vezi acele detalii care nu sunt evidente şi eşti ajutat să îţi formezi mentalitatea care te duce la nivelul următor.

Doar tu decizi cât de departe doreşti să duci acest proces de rafinare personală. Tu ne spui ce obiectiv personal vrei să îndeplinești. Noi te ajutăm să fii conștient de tine, să fii constant şi să fii eficient în acest proces.

Ai o problemă de sănătate pe care vrei să o adresezi și prin alimentație sau protocoale specifice

Dintre toate motivele pentru a te lăsa ajutat, ghidat şi susţinut de către un profesionist în nutriţie, sănătatea este, de departe, cel mai important motiv. 

Sănătatea înseamnă libertate fizică şi psihică, deopotrivă. 

Să te eliberezi, treptat, de povara afecţiunilor fizice, să corectezi tot ce se poate în organismul tău şi să îţi recapeţi starea de bine sau măcar să controlezi în modul cel mai bun cu putinţă situaţia în care te afli, sunt deziderate de o valoare uriaşă. Ce este mai presus decât sănătatea?

Însănătoşirea nu se face după ureche și cu siguranţă nu se face cu jumătăţi de măsură. 

Am întâlnit, inclusiv în Şcoala de Slăbit, nenumăraţi oameni care se tem de acest proces, pentru că îl consideră greu sau strict. Dar să lucrezi pentru sănătatea ta, având un ghid de nădejde alături, înseamnă să adaptezi regimul şi acţiunile tale la ce poţi face tu acum, să creşti de acolo și să ai rezultate tangibile!

Suferinţa fizică şi limitările aduse de problemele de sănătate fac să pălească efortul de a munci pentru însănătoşire, prin comparaţie.

Da, sănătatea este domeniul în care nu trebuie să te joci. Mai mult ca în slăbit, aici este cu adevărat nevoie de intervenţia şi de ghidajul unui profesionist în nutriţie. Alege un pachet de coaching 1-1 pentru a avea rezultate notabile, susţinere la fiecare pas şi adaptarea acestui drum solicitant la realitatea şi la capacitatea ta de acţiune de acum.

Te ghidăm către cele mai bune soluții validate pentru problemele de sănătate cu care te confunți acum și îți oferim recomandări către experți colaboratori cu Școala de Slăbit, acolo unde este nevoie de competența specifică a unui medic sau specialist.

10 Motive să lucrezi la obiectivul tău alături de nutriționistul tău dedicat

Abordare personalizată

Nutriționistul tău dedicat îţi va crea un plan personalizat pentru obiectivul tău, resursele tale actuale de energie, timp şi preferinţe și îți arată calea cea mai eficientă de a ajunge unde îți dorești, ţinând cont de tot ce îţi doreşti.

Responsabilizare

Nutriționistul tău dedicat te responsabilizează și te ajută să rămâi motivat și să fii consecvent atunci când lucrurile par mai dificile.

Ghidaj expert

Un nutriționist are cunoștințele și experiența să te ghideze prin procesul tău de transformare personală, oferindu-ți strategii și informații relevante care îți ușurează călătoria și te ajută să ajungi mai uşor la obiectivul dorit.

Suport emoțional

Slăbitul, menținerea sau rezolvarea problemelor de sănătate pot fi procese solicitante emoţional, iar un specialist care cunoaşte deja acest drum, te va ajuta să depășești acele momente dificile atunci când apar.

Salvezi timp

Nutriționistul tău îți poate arăta calea cea mai scurtă și eficientă de a ajunge la obiectivul pe care ți-l dorești și te ajută să economisești timp și bani pe parcurs.

Rezultate sustenabile

Un nutriționist dedicat te va ajuta să-ți creezi obiceiuri sănătoase și să le încorporezi în stilul tău de viață, ceea ce te va duce către succes pe termen lung.

Varietate și creativitate

Nutriționistul tău îți va oferi sugestii pentru alimentație și sport adaptate la stilul tău de viață și le poate ajusta constant, ca să păstreze lucrurile interesante și provocatoare pentru tine, ceea ce te va ajuta să rămâi motivat și prezent în călătoria ta.

Rezultate (mai) rapide

Nutriționistul tău te va ajuta să-ți optimizezi alimentația și sportul, te va ghida prin diverse protocoale specifice dacă este cazul, pentru ca tu să-ți atingi obiectivul cât mai eficient.

Depășirea platourilor

Dacă ai atins un platou în transformarea ta, un nutriționist dedicat îți poate oferi ghidajul și responsabilizarea de care ai nevoie să depășești aceste platouri și să continui să obţii progres.

Te cunoști pe tine mai bine

Prin interacțiunea 1-1 cu nutriționistul tău pe parcursul călătoriei tale, vei căpăta o înțelegere mai profundă a modului în care funcționează corpul tău, ce impact au obiceiurile tale actuale și ce relație ai cu mâncarea și sportul, astfel încât să poți lua decizii mai informate și mai benefice pentru tine în viitor.

Echipa ta de experți, gata să te ghideze

Alina Corpaș – Nutriționist-dietetician

Alina este, dincolo de multiplele specializări profesionale, acel dietetician blând, dar ferm, care te înţelege şi care îţi dă aripi prin căldura pe care ţi-o transmite.

Alina este nu doar nutriţionist-dietetician, ci are specializări în fitoterapie și naturopatie, în medicina tradițională indiană – ayurveda – cu tot ce implică aceasta: identificarea cauzei dezechilibrului nutrițional, importanța gusturilor în redobândirea echilibrului global al ființei, yoga, meditații de relaxare.

În plus, experiența de a fi mama unei fetiţe de 2 anişori, adaugă bagajului personal informațional și un interes aparte pentru nutriția în sarcină și în lactație/lăuzie.

Anca Derban – Nutriționist-dietetician

Mamă de 2 băieţi sportivi, Anca este acea mână forte care te ridică şi te ghidează cu hotărâre. Ai tendinţa să o laşi moale după o perioadă de mobilizare şi te-ar ajuta să ai alături pe cineva hotărât, care este omul acţiunii? Atunci Anca este dieteticianul care te va ajuta să rămâi în joc până la capăt, să te ridici când te împiedici şi să nu mai crezi în propriile scuze.

Fermitatea unui ghid nu înseamnă duritate. Fermitatea înseamnă experienţă vastă în lucrul cu oamenii, adaptată la stilul fiecărui om, fără prea multe ocolişuri.

Suplimentar, Anca este pasionată de nutriţia în sport şi de tot ce înseamnă partea de remodelare corporală prin sport.

Ioana Pascu – Nutriționist-dietetician și farmacist

Ioana este acel om cu experienţă în lucrul cu oamenii în multiple domenii. Fiind nu doar dietetician şi farmacist, ci şi profesor, de-a lungul carierei sale, Ioana vede omul şi simte cu uşurinţă care este abordarea cea mai eficientă pentru a ajunge la el.

Eşti hotărât şi dornic de treabă? Ioana te va ajuta să rafinezi şi să menţii drumul. Te împiedici şi te îndoieşti de tine? Ioana te va ajuta să te stabilizezi şi să prinzi forţă. Cauţi scurtături şi nu ai răbdare? Ioana te va împiedica să îţi furi singur căciula şi te va responsabiliza până la capăt. Cu Ioana nu o poţi da la întors, ştie când să intervină şi când să te lase să te desfăşori.

La rândul ei, Ioana este mămica a doi copii, un băiat şi o fată şi este pasionată de alimentaţia copiilor şi de metodele prin care poţi împăca alimentaţia sănătoasă cu gusturile imprevizibile ale copiilor.

Nicoleta Poștaru – Nutriționist-dietetician

Mămica unui băiat argint viu, Nicoleta este acel om care îţi câştigă imediat respectul pentru că îşi ia foarte în serios profesia şi pentru că se vede că îi pasă! Este mereu la fel de implicată şi de atentă la fiecare detaliu. Este natura ei perfecţionistă şi o admirăm pentru profunzimea ei şi perseverenţa ei către cunoaştere şi perfecţionare continuă.

Îi place să lucreze cu oamenii şi aduce foarte multă stabilitate şi echilibru în relaţia cu oamenii. Este omul pe care simţi că te poţi baza că îţi va da mereu cele mai bune şi atente recomandări şi care te duce cu tenacitate până la obiectivul tău. Nicoleta întruchipează cu adevărat sintagma “Câştigă cine este constant”.

Ce spun cei care au lucrat alături de nutriționistul lor dedicat

Citește o parte din rezultatele excelente și beneficiile pe care le-au obținut lucrând cu propriul lor nutriționist

⭐⭐⭐⭐⭐

”Monitorizarea m-a ajutat pentru că am fost mai conștiincioasă, știind că la finalul săptămânii cineva îmi spune dacă am procedat corect sau nu cu alimentația. Întâlnirile săptămânale au reușit să mă ajute să îmi lămuresc anumite dubii pe care le aveam și îmi dădeau energia și puterea de a continua pentru a obține rezultatele dorite.”

– Lidia

⭐⭐⭐⭐⭐

”De-a lungul lunilor de monitorizare, Alina nu doar m-a sfătuit alimentar, ci mi-a fost și prietenă și psiholog, mereu m-a încurajat și m-a ridicat când eram în momente de anxietate. Apreciez, de asemenea, la Alina, că îmi răspunde întotdeauna în privat la orice probleme am și mereu are soluții. De când sunt în programul de monitorizare am renunțat la cafea și problemele mele de sănătate s-au diminuat considerabil. Este nevoie de muncă și perseverență, iar pentru cei ca mine, care nu fac față singuri, recomand din suflet acest program de monitorizare pentru că primești susținere și ajutor să ajungi acolo unde îți dorești. Unde-s doi puterea crește și țelurile devin realitate!”

– Mădălina

⭐⭐⭐⭐⭐

”Întâlnirile cu Anca m-au ajutat foarte mult pentru că mi-am fixat niște noțiuni de bază în legătură cu stilul de viață sănătos pe care vreau să-l urmez. Am pus întrebări la care aveam nelămuriri și mi-a răspuns cum este corect să procedez și de ce. Problemele care au apărut pe parcurs au fost rezolvate. Tot ce am învățat în acest timp rămâne regulă de bază de care o să țin cont permanent. Tot ce știam acum a devenit mai clar datorită explicațiilor pe care le-am primit și am învățat și multe lucruri pe care nu le știam.”

– Daniela

⭐⭐⭐⭐⭐

”Pe mine monitorizarea m-a ajutat foarte mult din mai multe puncte de vedere. În fiecare săptămână mi se “controla” jurnalul, fapt pentru care înainte să mănânc prostii mă gândeam de 2 ori înainte pentru că îmi era rușine că o să vadă nutriționista mea. Puteam să întreb orice lucru îmi trecea prin cap, de la “apucături” de mâncat haotic până la orice durere fizică îmi apărea, eram mereu ajutată să înțeleg de ce se întâmpla anumite lucruri.

Am aflat mult mai multe lucruri în privat, remedii naturiste, produse naturiste, pentru că întrebam strict ce mă interesa pe mine. Am primit înțelegere, mi se transmiteau mereu gânduri pozitive și eram mereu “conectată acolo” pentru că știam că de partea cealaltă era cineva care îmi era alături.”

– Olimpia

⭐⭐⭐⭐⭐

”Monitorizarea pentru mine a fost exact ce am avut nevoie la momentul respectiv. Dacă nu eram la monitorizare și nu știam că am pe cineva care să mă susțină și să mă îndrume, sigur mă împiedicam pe parcursul programului. Am aflat foarte multe informații pe care nu le știam, de fiecare dată când am avut întrebări, am primit răspuns sigur și verificat. A contat foarte mult faptul că am avut cu cine vorbi și cine să mă asculte pe tot parcursul programului, cu bune și rele, cum a fost. Dacă ar fi să mai fac încă o dată programul, clar nu l-aș face fără monitorizare.

– Ani

⭐⭐⭐⭐⭐

”Partea de monitorizare cu Anca a fost de foarte mare ajutor pentru mine. M-a ajutat să înțeleg unele procese mai bine, am avut parte de încurajare și susținere, am primit informații la obiect și de calitate, am simțit căldură și empatie. Întâlnirile au fost respectate cu punctualitate, datele programărilor au fost stabilite de comun acord, beneficiind de flexibilitate. Am găsit un om de o calitate înaltă!”

– Nicoleta

⭐⭐⭐⭐⭐

”Pe mine monitorizarea m-a ajutat să mă organizez mai bine cu hidratarea și diversificarea alimentației vegane. Mi-a plăcut monitorizarea pe analizele medicale și sfaturile pe care le-am primit au fost foarte utile. De pildă, fructele de pădure nu lipsesc din alimentația mea zilnică, am grijă să beau apă multă zilnic și să fac mișcare cel puțin 30 de minute în fiecare zi. Pentru mine e o plăcere să interacționez cu nutriționista mea, de fiecare dată am apreciat că și-a făcut timp pentru mine când am avut nevoie. Mulțumesc mult pentru tot!”

– Lucica

⭐⭐⭐⭐⭐

”Am urmat Programul de 90 de zile sub îndrumarea și monitorizarea nutriționistei din echipa SDS. Mi-a plăcut maxim, a fost blândă și fermă în același timp. Când am mai greșit, mi-a explicat ce nu a fost bine și cum pot corecta, mi-a răspuns la întrebări, m-a îndrumat pe partea de sport, am făcut schimb de rețete. M-am simțit confortabil în toate discuțiile purtate.”

– Ioana

⭐⭐⭐⭐⭐

”Recomand foarte tare monitorizarea persoanelor care își doresc să piardă în greutate, pentru că pe tot parcursul procesului, dieteticianul este acolo alături de tine, cu informații live, personalizate 100% în funcție de stilul de viață. Dar cel mai important aspect este motivația pe care dieteticianul ți-o oferă săptămânal, lauda pe care o primești pentru fiecare schimbare făcută și lipsa de judecată când calci strâmb. Acestea sunt cele mai motivante lucruri care ne ajută să nu ne abatem de la drumul spre rezultatele dorite.”

– Diana

⭐⭐⭐⭐⭐

”Am început monitorizarea imediat după Programul de 90 de zile, fiindcă încă mai aveam de lucru, și este un mecanism care mă ajută foarte mult în drumul meu spre a obține greutatea dorită și a mă educa în ceea ce privește alimentația.

Am primit informațiile tehnice, practice, legate de alimente, alimentație, organism și aplicate individual pe nevoile mele, statusul meu. Am avut posibilitatea de a clarifica și relua informațiile din program cu dieteticianul alocat. Alături de analiza săptămânală a jurnalului meu alimentar și sfaturilor, indicatiilor primite pentru organizarea următoarelor săptămâni, aș adăuga în mod special importanța interacțiunii săptămânale prin ședințele video cu dieteticianul alocat, în cazul meu Nicoleta (căreia îi mulțumesc din suflet pentru implicare și răbdare), interacțiune care, pentru mine, simt că face diferența în progresul obținut, atât prin suportul tehnic, cât și prin suportul uman, emoțional, motivational.

Prin prisma experienței mele, recomand programul cu mare drag!”

– Mirela

Ce primești în serviciul de coaching 1-1


Îți este alocat nutriționistul cu care vei colaborara în procesul de coaching. Dacă ai lucrat deja cu una din colegele din echipa noastră, poți continua să fii monitorizat de aceeași persoană. Dacă vrei să lucrezi cu un nutriționist anume, te vom aloca la monitorizare la persoana pe care ai ales-o. Dacă vrei să alegem noi pentru tine, așa vom face.


Primeşti chestionarul de evaluare a statusul tău curent şi starea sănătăţii. Pe baza lui, vei stabili împreună cu nutriționistul tău dedicat care sunt obiectivele tale şi parametrii de sănătate pe care îi veţi monitoriza de-a lungul întregului parcurs.


Primeşti jurnalul alimentar online, care te ajută să fii zilnic implicat în acest proces de transformare şi pe baza căruia se vor ţine întâlnirile cu nutriționistul care te monitorizează.


Ai acces la nutriționistul tău dedicat, care te va ghida şi ajuta la fiecare pas, pentru a obţine ceea ce îţi doreşti. Vă întâlniți 1:1 periodic, online (video call), pentru a discuta despre progresul obţinut şi pentru a actualiza permanent strategia de lucru, totul adaptat la situaţia ta curentă.


Primeşti tratament fitoterapeutic, acolo unde este necesar, care să susţină obiectivul stabilit în domeniul remodelării corporale şi sănătăţii.


În funcţie de progresul tău, de evoluţia parametrilor monitorizaţi şi de modul în care răspunde organismul tău, strategia şi recomandările primite se vor particulariza, pentru a asigura eficienţa întregului proces.

Alege pachetul potrivit pentru tine

Poți alege să te vezi cu dieteticianul tău dedicat săptămânal sau o dată la 2 săptămâni.

Poţi plăti lună de lună sau poți alege plata integrală pe câte 3 luni, pentru angajament maxim și un preț mai avantajos!

Coaching 1:1 → 1 dată la 2 săptămâni

1 Lună → 450 RON  Preţ integral

 

3 Luni → 1.215 RON   Promo 10%

 Nutriționistul tău dedicat.

Evaluare inițială de 60 minute (video call) și plan complet de recomandări, adaptate la situația ta, de la nutriționistul tău.

 Monitorizare prin jurnal alimentar şi stabilirea parametrilor de slăbit şi sănătate urmăriţi.

 Întâlniri 1:1 cu nutriționistul tău, 1 dată la 2 săptămâni, pentru monitorizarea progresului şi ajustarea strategiei de lucru la obiectivul tău.

Protocoale specifice și tratament fitoterapeutic, acolo unde este cazul.

Lucrează cu nutriționistul tău 1 Lună →

Lucrează cu nutriţionistul tău 3 luni – 10% discount (1.215 RON)

Coaching 1:1 → săptămânal

1 Lună → 720 RON  Preţ integral

 

3 Luni → 1.944 RON   Promo 10%

 Nutriționistul tău dedicat.

Evaluare inițială de 60 minute (video call) și plan complet de recomandări, adaptate la situația ta, de la nutriționistul tău.

 Monitorizare săptămânală prin jurnal alimentar și stabilirea parametrilor de slăbit şi sănătate urmăriţi..

 Întâlniri 1:1 săptămânale cu nutriționistul tău, pentru ajustarea strategiei de lucru la obiectivul tău.

Protocoale specifice și tratament fitoterapeutic, acolo unde este cazul.

Lucrează cu nutriționistul tău 1 Lună→

Lucrează cu nutriţionistul tău 3 luni – 10% discount (1.944 RON)

💌 Ai nevoie de ajutor? Scrie-ne un email

Dacă ai orice întrebări despre program sau ai nevoie de ajutor cu orice altceva, suntem la un email distanță. Scrie-ne pe [email protected] și îți răspundem în cel mai scurt timp.

Back To Top