Skip to content

Școala de Slăbit prezintă…

Care este adevărul despre lactate și ce influență au asupra siluetei și a sănătății?

Un eveniment online LIVE susținut de Ramona Țintea, terapeutul fondator al Școlii de Slăbit

Ramona Țintea

Eveniment Online LIVE

Marți, 12 Septembrie 2017, ora 20:00 (UTC/GMT +2, București, România)

[ult_buttons btn_title=”REZERVĂ-MI LOCUL ACUM” btn_link=”url:%23register|||” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-large” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#7fd502″ btn_bg_color_hover=”#95d635″ btn_title_color_hover=”#ffffff” icon_size=”” btn_font_style=”strong” btn_font_size=”18″]

Întinerește și Energizează-te prin Detoxifiere

Înregistrează-te și află care este adevărul despre lactate și ce influență au asupra siluetei și a sănătății? 🙂

Marți, 12 Septembrie 2017, ora 20:00 (UTC/GMT +2, București, România)

Evenimentul este complet gratuit și se desfășoară online. Îl poți urmări de oriunde din lume. O înregistrare a evenimentului va fi trimisă celor înscriși.

sau, te poți înscrie prin metoda clasică, prin EMAIL:

Lactatele sunt în topul subiectelor controversate din nutriție. Unii nutriționisti spun că sunt rupte din Rai, alții spun că sunt sabotoarele sănătății.

Bunicii nostrii creșteau vaci și oi, consumau lactate zilnic și erau sănătosi până la adânci bătrâneți. Cum se explică acest lucru și altele similare?

Astăzi auzim despre intoleranța la lactoză, despre cât de bogate în calciu și proteine sunt lactatele, dar și cât de ineficiente sunt ele pentru consum. Este normal să nu știi pe cine să mai crezi.

Pentru a înțelege adevărul, trebuie să îți înțelegi corpul, abia apoi modul în care acesta interacționează cu lactatele.

În cadrul evenimentului abordăm următoarele puncte de discuție…

  • Ce se întâmplă în corpul tău, bun sau nu, când consumi lactate?
  • În ce mod influențează ele sănătatea, silueta și energia?
  • De ce bunicii erau sănătoși consumând zilnic lactate?
  • Sunt toate tipurile de lactate egale? Care sunt bune și care mai puțin bune?
  • Este adevărat că lactatele sunt o sursă majoră de proteine și calciu?
  • Ce este intoleranța la lactoză și cum corectezi lucrurile?
  • Care este, obiectiv spus, rolul și locul lactatelor în alimentația ta?

Și, ca de obicei, multe altele 🙂

Pe parcursul evenimentului, vei putea pune întrebări și vei primi răspunsuri live, de la Ramona. Deja s-a format obiceiul de a răspunde la absolut toate întrebările din timpul transmisiunii LIVE.

Ramona Țintea

Despre Trainer

Ramona Țintea este terapeutul fondator al Școlii de Slăbit. De-a lungul anilor, a lucrat cu sute de oameni pentru a-i ajuta să obțină silueta pe care și-o doreau, într-un mod sănătos. Oamenii vin în programele desfășurate de Ramona ca să slăbească, dar obțin mult mai mult de-atât! Pe lângă kilogramele date jos, scapă de probleme de sănătate la care ei nu se uitau pentru ca vedeau doar atât: slăbitul. Partea cea mai interesantă este că fiecare om își schimbă viața și întinerește. La trup, dar mai ales la suflet!

Ramona este terapeut în terapii complementare, specializat în nutriție și stil de viață sănătos.

Ce Spun Oamenii Despre Ramona Țintea și Școala de Slăbit

”Școala de Slăbit rămâne de departe una din cele mai valoroase școli absolvite vreodată. Ar trebui să se numească Școala de Sănătate, Înținerire și Regenerare, pentru că ce presupune ea, e mult mai mult decât o școală de slăbit. Pe Ramona nu ai cum să nu ajungi să o iubești și să vrei să facă parte din viața ta mereu, nu doar pe durata programului.” 

Anca, 37 ani

”Școala de Slăbit are o calitate a cursurilor la care nu te gândești de la început, de la înscriere,  pentru că nu ai cum. Nu ai cum să prevezi volumul de informații, acuratetea explicațiilor, frumusețea discursurilor, simplitatea și profunzimea lor. Și în nici un caz nu vei bănui susținerea pe toate planurile a Ramonei, dar o vei simți din plin pe parcurs.”

Catrinel, 45 ani

”Lucrurile se așează FOARTE frumos la mine, iar eu nu pot să iți mulțumesc suficient pentru asta! A fost o călătorie pe cinste și mă bucur nespus că am avut lângă mine așa însoțitor minunat. 

Îți mulțumesc pentru tot ce faci, pentru toată implicarea, dedicarea, bunătatea și sufletul pe care îl depui în această școală!”

Larisa, 32 ani

”Ce m-a cucerit pe mine este abordarea slăbitului și ca o provocare psihică, nu numai fizică. Adică să ai curaj să pui degetul pe rană și să privești în sufletul tău. Nu puteam să fac o alegere mai bună pentru sănătate, energie, echilibru, slăbit.

O mențiune specială este pentru omul minunat care este Ramona Țintea: inteligentă, echilibrată, minunată la interior și la exterior, onestă și cu mare dragoste de oameni care luptă pentru visele lor!”

Manuela, 42 ani

”Am descoperit Școala de Slăbit într-o perioadă de transformare interioară. Iar prima reacție a fost, ghiciți… una de fuga. Doar delicatețea și suportul necondiționat al Ramonei m-au facut să nu renunț. 

Iți multumesc încă o dată, Ramona, pentru prezența ta, pentru cuvintele potrivite, pentru răbdare și pentru mintea și inima deschise.”

Cecilia, 48 ani

”Ce am descoperit în Școala de Slăbit e mult mai mult decât slăbit, vine la pachet cu energizare, regenerare, vindecare. Totul devine mult mai ușor în marea familie a spiridușilor de pe grup și sub îndrumarea delicată, dar fermă, a Ramonei. 

Mă consider extrem de norocoasă că am descoperit Școala de Slăbit, mă simt alt om!”

Anca, 37 ani

Întinerește și Energizează-te prin Detoxifiere

Înregistrează-te și află care este adevărul despre lactate și ce influență au asupra siluetei și a sănătății? 🙂

Marți, 12 Septembrie 2017, ora 20:00 (UTC/GMT +2, București, România)

Evenimentul este complet gratuit și se desfășoară online. Îl poți urmări de oriunde din lume. O înregistrare a evenimentului va fi trimisă celor înscriși.

sau, te poți înscrie prin metoda clasică, prin EMAIL:

Back To Top