Skip to content

Slăbește natural și corect

Învață cum să elimini kilogramele în plus și să te menții sănătos

[ultimate_icon_list icon_size=”50″ icon_margin=”20″][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-key”]Afli ce presupune alimentația corectă. Regulile de bază ale nutriției și cum funcționează organismul.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-flask”]Aplici informațiile în viața de zi cu zi. Înveți să te hrănești în funcție de ritmul și nevoile reale ale corpului tău.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-group users”]Te alături unei comunități unite și active. Beneficiezi de suport în permanență, oriunde și oricând.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-heart”]Devii propriul tău nutriționist. Înveți ce decizii să iei pentru a te menține în formă și sănătos.[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list]

[ult_buttons btn_title=”Accesează Programul” btn_link=”url:%23home_section||” btn_align=”ubtn-center” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#f75b18″ btn_bg_color_hover=”#f77a45″ btn_title_color_hover=”#ffffff” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_font_size=”22″ btn_font_style=”font-weight:bold;”]

A venit momentul să înveți cum să te hrănești

Dincolo de vânatul haotic al kilogramelor în minus, există aspecte esențiale ce țin de slăbitul sănătos și corect. Ce se omite de cele mai multe ori în curele de slăbire este faptul că

Numai atunci când deții atât educația tehnică necesară, cât și atitudinea corespunzătoare vei reuși să obții ce-ți dorești.

Există nenumărate metode de ”păcălit” organismul, cele care promit rezultate rapide, însă tot acestea te vor înscrie, în cele din urmă, în cercul vicios al slăbitului – îngrășatului și de la capăt.

Orice forțare a organismului îți împinge corpul, pas cu pas, spre o stare de dezechilibru intern.

Slăbitul corect și natural nu trebuie să fie o încercare grea de care abia aștepți să scapi, ci doar o etapă prin care îți construiești un STIL DE VIAȚĂ de care să te bucuri.

Învață să fii mai atent la tine, la cum te simți, la MECANISMELE COMPORTAMENTALE obișnuite care au format acest blocaj emoțional al kilogramelor în plus și al respectului de sine scăzut.

La Școala de Slăbit urmărim relația esențială dintre psihologia slăbitului, alimentația sănătoasă și starea ta generală de bine, cu accent pe cea din urmă, întrucât celelalte depind fundamental de aceasta.

Rezolvă o dată pentru totdeauna conflictul intern pe care îl ai cu tine și rezolvă problema kilogramelor în plus.

Forma ta fizică şi modul în care te îngrijeşti reflectă relaţia pe care o ai cu tine.

Nimic nu se reconstruieşte peste noapte, iar corpul tău are regulile lui şi ritmul său de regenerare.
Transformarea ta frumoasă poate începe numai din momentul în care și tu începi să înveţi despre tine, despre cum funcţionează organismul uman, despre ce se potriveşte şi ce nu este adecvat nevoilor tale reale.

Un alt lucru esențial cu care trebuie să te echipezi este RĂBDAREA.

Răbdarea de a slăbi înseamnă să înțelegi că organismul tău are ritm propriu, iar tu trebuie să te asiguri că faci zilnic alegerile cele mai bune pentru tine și corpul tău.

Corpul nu are blocaje reale. Fizicul este ascultător şi capabil, slăbitul însă este o provocare psihică.

Elementul de legătură dintre slăbit și suflet

 • Fără “nu mă mai suport aşa”
 • Fără “eu nu am voință”
 • Fără “nimic nu îmi vine bine”
 • Fără “iar am mâncat azi mult, de mâine…”
 • Fără ”nu mă pot abține”
 • Fără ”nu am timp, sunt prea obosit, nu mai pot să fac și asta”

Totul la tine poate fi îmbunătăţit, dacă înveţi să te vezi, să te eficientizezi şi să laşi în urmă gândurile şi comportamentele care te ţin în loc. Totul este doar în mintea ta, iar tu poți urca la următorul nivel cu înțelegerea și cu modul de a gândi.

Corpul tău poate să slăbească oricât, indiferent de vârstă, de situaţie sau de programul tău încărcat.

Există, desigur, un set de reguli care te ajută să slăbești sănătos, iar când ai ajuns acolo unde îți dorești, e nevoie doar să te menții. Este simplu, dar nu este ușor.

Tocmai de aceea ai nevoie de suport și încurajare pe tot parcursul ce urmează, cât și după ce obții rezultatele dorite.

Câștigul tău principal nu va fi doar slăbitul, ci vei face parte dintr-o comunitate unită și activă.

Un program de trei luni, o familie pe viață.

În Şcoala de Slăbit insistăm pe educaţie, suport și interacțiune zilnică, tocmai pentru a cimenta o nouă relaţie cu tine.

Restul sunt tehnici. Restul sunt lucruri frumoase și logice din categoria “aşa funcţionează corpul tău şi aşa îl regenerezi în întregime”.

[ult_buttons btn_title=”Accesează Programul” btn_link=”url:%23home_section||” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”400″ btn_height=”60″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#f75b18″ btn_bg_color_hover=”#f77a45″ btn_title_color_hover=”#ffffff” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_font_size=”22″ btn_font_style=”font-weight:bold;”]

Am intrat în școală cu gândul să slăbesc niște kilograme și să-mi îmbunătățesc cunoștințele în ceea ce privește alimentația,  sperând astfel să primesc informații gen combinații între alimente, reguli alimentare, alimente permise vs alimente interzise, etc.

Am constatat însă, cu surprindere și bucurie, că aici chiar se face școală pe bune! În sesiunile video și emailurile din program, înveți practic tot ce trebuie să știi despre corpul uman, cum funcționează el, cum să te alimentezi, cum să te încarci de energie, să te regenerezi, să te vindeci, cum să te schimbi la nivel profund și, da, lucrul cel mai așteptat de toți, cum să slăbești!

Anca Verestiuc – 37 ani

În Programul de 90 de Zile am descoperit că este ușor și gustos să mănânci sănătos, având o stare de bine permanentă și că după o perioadă de alimentație curată, corpul chiar începe să se „revolte” când îi dai ceva mai greu sau nesănătos. Un pas important a fost și faptul că am învățat să nu mă mai critic atât de aspru, ci să îmi asum toate alegerile și să merg mai departe.

Cel mai mult în program mi-a plăcut însă motivația continuă primită din partea Ramonei prin mail-urile zilnice și prin cuvintele lăsate în jurnalul alimentar. Este foarte important să ai pe cineva aproape care să te ridice și să insiste până vei reuși. Cineva care să creadă în tine mai mult decât crezi tu în multe momente.

Alexandra Moldovan – 24 ani

”Am intrat în acest program reticent. Am descoperit însă o altfel de abordare a problemei, din unghiuri nebănuite, noutatea fiind mai ales comunitatea de sprijin pe Facebook. Parcă altfel te mobilizezi în misiunea ta atunci când observi și celelalte persoane din grup, cu problemele și reușitele lor, altfel îți găsești calea când simți că ai alături de tine o persoană care te monitorizează și te corectează sau felicită în funcție de parcursul tău.

Școala de Slăbit m-a ajutat să nu mai am nevoie de ochelari de vedere cam din luna a 3-a, nu am răcit nici măcar o dată în 4 luni cât am fost în program, am scăpat de o eczemă rebelă pe fond imunitar, care mă sâcâia de 2 ani, sunt plin de energie și de vitalitate.

Lucrurile învățate aici sunt atât de valoroase încât la final, dacă le aplici cu seriozitate, nu vei mai avea nevoie de ajutor pe parte de nutriție vreodată. Îți recomand cu drag să te înscrii și să începi imediat să beneficiezi de cursurile Școlii de Slăbit!”

Daniel Fercau – 38 ani

Beneficiile alternative ale programului:

[ultimate_icon_list icon_size=”30″ icon_margin=”20″][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check”]Devii mai sănătos, te regenerezi și întinerești biologic.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check”]Faci alegeri mai bune și pentru alimentația celor dragi.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check”]Ai energie mai multă și funcționezi mai eficient pe perioade mai lungi de timp.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check”]Devii o sursă de inspirație pentru cei din jur.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check”]Va fi la fel de relevant pentru tine și dacă nu ai nevoie să slăbești, ci cauți să-ți rafinezi alimentația.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check”]Grupul privat este o familie în care găsești suport, informații și inspirație.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check”]Câștigi mulțumire de sine și o relație mai armonioasă cu tine.[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list]

Învață și aplică

Programul Școlii de Slăbit nu te învață numai ce să mănânci.

Te echipezi cu un raționament care te ajută să înțelegi de ce să iei fiecare decizie, la fiecare masă. Devii propriul tău nutriționist.

Vei învăța cum să te hrănești corect, cum să te organizezi mai bine și cum să fii mai sănătos.

La Școala de Slăbit îți formezi o educație solidă și setări mentale care-ți vor folosi toată viața.

Restul va fi un parcurs firesc, plin de reușite, zi cu zi.

Gândește sănătos. Slăbește sănătos. Trăiește sănătos.

Programul de 90 de zile – Școala de Slăbit

Programul este încărcat cu valoare. Nu vei găsi un alt program care să cuprindă atâtea informații, combinate cu ghidarea în aplicarea lor. Educația și suportul nelimitat sunt coloana vertebrală a acestui program. Iată ce vei găsi în cele peste 48 de ore de materiale video:

[ult_buttons btn_title=”Accesează Programul” btn_link=”url:%23home_section||” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”400″ btn_height=”60″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#f75b18″ btn_bg_color_hover=”#f77a45″ btn_title_color_hover=”#ffffff” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_font_size=”22″ btn_font_style=”font-weight:bold;”]

EXTRAS DIN PROGRAMUL DE 90 DE ZILE

Modulul 4 – Lecția 2 – Carbohidrații, cel mai controversat subiect din nutriție

Vrei să-ți fortifici sănătatea, să pierzi kilogramele în plus și să ai o imunitate imbatabilă?

Înscrie-te în Programul de 90 de Zile și vino în cel mai puternic grup de slăbit din România!

Ramona Țintea, alături de o echipă de experți dieteticieni și un grup de susținere de peste 2000 de oameni te așteaptă să te ghideze și să te susțină pe drumul tău spre mai puține toxine și grăsimi, mai multă sănătate, mai multe obiceiuri sănătoase și mai multă împlinire de sine!

BASIC
550 RON/ LUNĂ
(timp de 3 luni)
(TOTAL: 1650 RON)
 • 24 Sesiuni Video, peste 48 ore de informații valoroase
 • Emailuri zilnice și săptămânale
 • Grup de suport nelimitat pe Facebook
 • BONUS: Înregistrările audio ale sesiunilor
MASTER
1090 RON/ LUNĂ
(timp de 3 luni)
(TOTAL: 3270 RON)
 • 24 de sesiuni video, peste 48h de informații valoroase
 • Emailuri zilnice
 • Grup de suport nelimitat pe Facebook
 • Monitorizare săptămânală din partea unui nutriționist-dietetician din echipa Școala de Slăbit, prin jurnal alimentar propriu
 • 3 x 1 sesiune de coaching 1:1/ lună cu nutriționistul tău dietetician (câte 1 sesiune / lună)
 • BONUS: Înregistrările audio ale sesiunilor

Garanția banilor înapoi

Cred cu tărie în calitatea și eficiența Programului de 90 de zile – versiunea 2.0. Nu numai că te va ajuta să slăbești, ci îți va oferi cunoștințe care îți vor folosi toată viața și te va ajuta să-ți formezi discernământul aliementar. Nu vei mai avea nevoie de alți nutriționiști.

Îl susțin cu încredere cu o garanție a banilor înapoi în 30 de zile. Vreau să trăiești din plin experiența acestui program, fără inhibiții.

Dacă nu ești mulțumit, doar contactează-mă în decurs de 30 de zile de la înscriere și îți returnez banii. Fără întrebări.

FAQ

1. Programul începe imediat după ce mă înscriu?

Da. Imediat ce comanda ta este validată, începi programul.

2. Înscrierile au termen limită?

Nu, programul va rămâne deschis pentru înscrieri pentru totdeauna. Programul este gândit astfel încât să poată fi urmat de oricine, oricând, de oriunde.

3. În ce constă jurnalul alimentar?

Jurnalul alimentar online este oglinda ta şi a evoluţiei tale. Acolo notezi tot ce mănânci, când, cât, ce mişcare faci, ce măsurători săptămânale ai și ai şi un grafic vizual pentru a vedea cum evoluezi. Acolo trebuie sa îţi faci autoanaliza în funcţie de lucrurile pe care le înveţi în program, acolo îţi fac şi eu analiza, te corectez, te ajut, te sfătuiesc.

Practic, jurnalul este modul prin care eu te monitorizez cu tot ceea ce faci în fiecare zi şi este şi modul în care tu îţi formezi discernământul propriu.

4. Va trebui să urmez nişte reţete fixe, am meniu fix?

Nu, scopul este să îţi uşurez viaţa, nu să o complic. Da, ai de urmat anumite reguli stricte de combinaţii, ore, pauzele dintre mese şi ordinea în care mănânci. Dar scopul nu este să te încorsetez în reţete stricte, pentru că vreau să te ajut să fii stăpân pe picioarele tale toată viaţa. Ai reţete pe care le poţi folosi, pentru toate mesele, dar vei avea libertate de mişcare să îţi alegi ce îţi place, după regulile stabilite în program. 

Acolo unde este nevoie de particularizare atentă, cum este cazul diverselor afecţiuni fizice, adaptăm după caz. 

5. Cum vom comunica?

Ţin aproape, foarte aproape, de toţi oamenii din program. Vom comunica zilnic prin Grupul de Facebook, prin email sau pe chat. De asemenea, în orice moment ai opţiunea de a achiziționa ore de coaching suplimentare Skype sau telefonice cu mine. Pachetele de acces Full și Master vin cu ore de coaching incluse, dar poți să optezi pentru ore de coaching suplimentare. 

6. Este un program doar cu fructe şi legume? Eu mănânc carne multă. Pot urma programul?

Am lucrat cu carnivori, vegani, raw-vegani. Nu contează ce preferinţe alimentare ai, pentru că îţi vei duce alimentaţia la un alt nivel. Dacă eşti carnivor, vei învăţa să combini, să separi alimentele, deci vei rafina foarte mult lucrurile și le vei înţelege. 

Dacă eşti vegetarian sau vegan/raw-vegan, se aplică acelaşi lucru. Vei înţelege cum să duci totul la un alt nivel în stilul tău de viaţă. 

7. Cum decurge, practic, programul?

În fiecare zi, eşti ghidat prin email şi Grupul de Facebook cu tot ce ai de făcut, de învăţat şi de aplicat imediat. Primeşti zilnic emailuri cu informaţii utile, care acoperă atât partea de educaţie, nutriţie, motivaţie, cât şi remidere şi alte lucruri organizatorice.

Zilnic, îţi vei completa jurnalul alimentar și îl vei analiza. În felul acesta îți formezi discernământul. Săptămânal, intru pe jurnalul tău, văd cum te-ai descurcat, văd ce ai de corectat,  văd noile tale măsurători şi te ghidez cu partea tehnică şi cu partea de suflet.  În fond, nu eşti robot, vei mai greşi, până te obişnuieşti cu noul tău stil alimentar.

Săptămânal primeşti şi o sesiune video de educaţie, care să facă lumină în lucruri.

Iar eu sunt zilnic pe grupul privat de suport, în care eşti alături de ceilalţi oameni din program, pui întrebări, primeşti răspunsuri, afli ce mai fac alţii sau ce nelămuriri au. Suntem ca într-o familie! 

8. Voi avea de cumpărat suplimente?

Scopul programului este să te învăţ să lucrezi cu farfuria ta. Orice suplimentare va fi opţională, cu produse uzuale precum pudră de orz, polen sau altele asemănătoare. Doar în cazul unor afecţiuni este probabil să ai de luat diverse suplimente precum argilă sau altele disponibile în orice plafar.

9. Sunt din altă ţară. Pot urma programul?

Da, indiferent de locaţia ta, poţi urma liniştit acest program. Există deja persoane din Canada, Elveţia, SUA, Anglia, Germania, etc, care urmează programul din confortul casei lor. Ai Internet? Atunci ai program de slăbit.

10. Cât timp după ce voi termina voi avea acces la toate resursele din program?

Pentru totdeauna. Nu există nicio dată de expirare, materialele video vor fi mereu acolo, jurnalul va fi acolo, iar tu rămâi conectat la Grupul de Facebook oricât îți dorești. 

11. De unde ştiu că nu mă îngraş după? Am mai păţit asta în trecut.

Aici cred că este o mică confuzie. Nu intri într-un program de slăbit şi atât. Intri într-un program care te educă şi te schimbă pentru toată viaţa. O dată ce ai învăţat să mergi pe bicicletă, nu mai ai cum să uiţi. Da, poţi să mai mergi strâmb, dar doar intenţionat. Imediat ce îţi doreşti să mergi drept, îţi vine uşor. Aşa este şi aici. Programul te ajută să te schimbi la nivel profund şi să devii stăpân pe tine. Dacă te implici, înveţi şi aplici, va fi ultimul program de slăbit și reenergizare în care vei mai investi vreodată. Vei fi propriul tău nutriționist. 

12. Eu nu am nevoie să slăbesc, mă interesează doar să trăiesc mai sănătos. Pot urma programul?

Absolut. Am lucrat cu multe persoane care doreau doar să îşi rafineze alimentaţia şi să înveţe ce însemnă un stil de viaţă sănătos și corect, sau chiar atleţi care doreau să îşi mărească performanţele fizice.

Dacă ești într-unul din aceste cazuri, programul va fi o călătorie uşoară şi plăcută pentru tine. 

13. Ce se întâmplă dacă eu mai am de slăbit după cele 3 luni de program ?

Îmi doresc să rămân alături de tine până la ultimul gram pe care îl ai de dat jos. Scopul celor 3 luni de program este să te învăţ să nu mai ai nevoie de mine. Sună contra-productiv, dar scopul meu este să te ajut să te descurci toată viaţa, nu doar cât eşti în program.  Însă, dacă îţi place că stau cu ochii pe tine încontinuu şi nu vrei să te las singur când mai ai încă 20 de kilograme de dat jos, atunci poţi opta pentru prelungirea programului oricât timp ai tu nevoie, cu toate elementele incluse. 

14. Am un program foarte încărcat. Nu ştiu dacă reuşesc să ţin pasul. Pot urma programul în ritmul meu?

Da. Accesul la resurse, ritmul în care introduci modificările în alimentaţie, programul tău de sport, le poţi adapta pe toate la ritmul tău. Eu am răbdare cu tine, indiferent ce ritm îţi alegi. Dar va trebui să ai și tu răbdare cu tine. 

15. Cum plătesc?

Ai două opțiuni de plată: online cu cardul, prin procesatorul securizat MobilPay (recomandat) sau prin Transfer Bancar. În cazul plății online cu cardul, validarea comenzii se face imediat. În cazul plății prin Transfer Bancar, validarea comenzii se face după ce avem confirmarea transferului în contul nostru, ceea ce poate dura 48 – 72h.

Pentru fiecare din variantele de plată, vei primi instrucțiuni clare în momentul comenzii sau după finalizarea acesteia.

16. Dacă am cumpărat un pachet şi vreau să cumpăr ore de coaching în plus, se poate?

Bineînţeles, indiferent ce nevoie ai, poţi să achiziționezi următorul nivel (plătind doar diferența) sau poți cumpăra şedinţe de coaching 1-la-1. 

17. Dacă sunt nevoit sa întrerup programul, îl pot relua?

Da, în orice moment ai nevoie sa întrerupi, îl poţi relua de unde l-ai lăsat.  

18. Dacă apare vreo situație neprevăzută la care am nevoie de răspuns, cum procedez?

La orice situaţie neprevăzută apărută, ai posibilitatea de a lua legătura cu mine. În funcţie de cât de serioasă este problema, poţi adresa întrebarea pe grup, îmi poţi scrie un email sau mă poţi suna la telefon. Se aplică doar pentru situații punctuale și urgente.

BASIC
550 RON/ LUNĂ
(timp de 3 luni)
(TOTAL: 1650 RON)
 • 24 Sesiuni Video, peste 48 ore de informații valoroase
 • Emailuri zilnice și săptămânale
 • Grup de suport nelimitat pe Facebook
 • BONUS: Înregistrările audio ale sesiunilor
MASTER
1090 RON/ LUNĂ
(timp de 3 luni)
(TOTAL: 3270 RON)
 • 24 de sesiuni video, peste 48h de informații valoroase
 • Emailuri zilnice
 • Grup de suport nelimitat pe Facebook
 • Monitorizare săptămânală din partea unui nutriționist-dietetician din echipa Școala de Slăbit, prin jurnal alimentar propriu
 • 3 x 1 sesiune de coaching 1:1/ lună cu nutriționistul tău dietetician (câte 1 sesiune / lună)
 • BONUS: Înregistrările audio ale sesiunilor
Back To Top