skip to Main Content

Slăbește natural și corect

Învață cum să elimini kilogramele în plus și cum să te menții în formă toată viața.

 • Descoperi adevărul despre alimentație. Înveți cum să te alimentezi corect, în funcție de nevoile reale ale corpului tău.
 • Afli cum aplici informațiile. Înveți ce ai de făcut pe parcursul unei zile pentru a obține rezultatele dorite. 
 • Devii propriul tău nutriționist. Înveți ce decizii să iei pentru a rămâne în formă toată viața.

Prețuri promoționale de Mărțișor (-30%)

A venit momentul să înveți cum să te hrănești

Nevoia de educație alimentară este în creștere. Din ce în ce mai multe persoane se confruntă cu probleme de greutate și caută soluții pentru a scăpa de kilogramele în plus. Există tot mai multă informație despre alimentație și de multe ori, ea este incorectă sau nu corespunde cu nevoile actuale ale corpului tău.

Faptul că ai ajuns aici nu este o surpriză! Probabil ai mai încercat deja cel puțin o dietă sau ți-ai contorizat numărul de calorii pe care le consumi zilnic.

Pe măsură ce lumea se automatizează și deciziile pe care trebuie să le luăm sunt din ce în ce mai rapide, modul în care ne hrănim are de suferit, iar asta se răsfrânge asupra corpului nostru:

 • luăm decizii alimentare la întâmplare sau bazate pe poftele de moment
 • mare parte din hrana pe care o introducem în corp nu este aliniată cu nevoile reale ale corpului nostru
 • corpul intră în modul de apărare și caută soluții pentru a gestiona acest flux de alimente necunoscute
 • rezultatul este că luăm în greutate și ne creăm probleme de sănătate.

Timea”Ceea ce mi-am propus pentru programul de slăbit, am îndeplinit, ba chiar am depășit (am slăbit 17 kilograme). Programul Slăbește în 90 de zile nu este numai un program prin care pierzi câteva kilograme și gata. Este o ideologie care te ajută să-ți schimbi mentalitatea în ceea ce privește mâncatul, sportul și sufletul. Programul te învață să găsești un echilibru între aceste trei componente. 

Spre deosebire de restul curelor de slăbit pe care eu le-am făcut, Programul Slăbește în 90 de zile, implicit Ramona, te susține și este mereu lângă tine. E ca un profesor la care poți să fugi oricând pentru că știi că e lângă tine și îți vrea doar binele. După părerea mea, este programul cel mai complex  de a ajuta să-și schimbe viața.

Timea Rusz – 28 ani, Anglia

Sute de oameni sunt recunoscători pentru rezultatele lor!

Din 2014, sute de oameni au urmat Programul Slăbește în 90 de zile și nu se așteptau sa primească mult mai mult decât slăbit. Oamenii vin în program cu gândul de a da jos 10,20 sau 40 de kilograme și sunt uimiți și fericiți să descopere că, o dată cu kilogramele, se rezolvă și alte probleme: constipația sau oboseala cronică dispar, mintea este mai clară. Li se formează discernământul alimentar și simt că se face lumină în viața lor. Dintr-o dată, ei înțeleg cum funcționeaza lucrurile și învață cum să aibă grijă de ei și de familiile lor.

Primesc zilnic emailuri de mulțumire, de la oameni care simt că au reînflorit, de la femei care poartă din nou mărimea S la haine, de la bărbați multumiti că tricoul lor nu mai are burtă, de la doctori care nu credeau că lucrurile pot fi atât de simple și eficiente, de la persoane dependente de dulciuri, care sunt uimite că au scapat de aceasta problema.

Speranța mea este că vei avea încredere să descoperi și tu câte lucruri minunate poate face corpul tau, atunci când îi dai ce-i trebuie.

Prețuri promoționale de Mărțișor (-30%)

”Mi-am dorit o schimbare de foarte mulți ani, în privința kilogramelor cu care m-am luptat de tânără. Am ținut cam toate de slăbire de care am auzit de-a lungul anilor, cumulate cu alte pastile de slăbit. Slăbeam la început câteva kilograme și după stagnam sau mă îngrașam dublu. 

Am intrat în Programul Slăbește în 90 de zile cu încredere, hotărâtă să obțin rezultatele dorite. Mi s-au schimbat obiceiurile și am învățat efectiv să mănânc. Mie mi s-a potrivit foarte bine acest program, fiind foarte fericită că pot mânca fără număr caloriile. M-am bucurat de susținere și din partea Școlii de Slăbit, cât și din partea participanților din grupul privat.

Am dat jos 12 kilograme și vreau să mai dau jos încă 4, iar de acum știu să mă descurc singură. Acest program este total diferit față de regimurile cu care m-am confruntat.

Cristina Petcu – 48 ani, București

Încetează să faci experimente cu corpul tău

Poți să găsești soluții pentru slăbit foarte ușor. Probabil ai încercat deja diete promovate pe Internet și în alte medii – Dukan, low carb, diete cu grăsimi sau alte variante. Ai încercat să mergi la un nutriționist și ai primit instrucțiuni legate de cum să-ți restricționezi alimentația, câte grame să mănânci în fiecare zi și ai primit promisiuni că totul se va întâmpla rapid.

Toate acestea pot funcționa, însă tot ce faci sunt experimente pe corpul tău. Ajungi într-un punct în care ai eșuat în încercările de a slăbi, iar încrederea ta este la pământ.

Nu-mi doresc asta pentru tine.

De aceea am creat Programul Slăbește în 90 de zile, pentru a te ajuta să inveți lucrurile de care corpul tău are nevoie cu adevărat și pentru a-ți reda încrederea că victoria în lupta cu kilogramele poate fi atinsă.  

Mai mult decât slăbit

Te echipezi cu educația și discernământul alimentar și știi ce decizii să iei pentru a rămâne sănătos.

Învață și aplică

Da, există multe informații care țin de nutriție pe care le acoperă programul, inclusiv materiale despre fiziologia corpului și sugestii de rețete pentru fiecare masă.

Dar iată de ce Programul Slăbește în 90 de zile este unic: nu doar înveți ce să mănânci. Te echipezi cu un raționament care te ajută să înțelegi de ce să iei fiecare decizie, la fiecare masă.

Practic, devii propriul tău nutriționist. Vei învăța cum să te hrănești corect, pentru a rămâne în formă pentru toată viața.

Alex_kelerman_avatar ”Am avut o călătorie fantastică cu kilogramele, în viața mea de până acum. Am ținut multe diete, am vizitat nutriționiști, am citit mult și am încercat să înțeleg cum pot să scap o dată pentru totdeauna de kilogramele în plus. Am trecut printr-un yo-yo continuu. Am slăbit câte 15-20 de kilograme, apoi le-am pus la loc. Ajunsesem la capătul soluțiilor…

Un prieten drag mi-a recomandat Școala de Slăbit, după ce mă apucasem din nou să dau jos cele 20 de kilograme pe care le aveam în plus. Nu am ezitat nicio secundă și m-am înscris în Programul Slăbește în 90 de zile.

Pe parcursul programului, am slăbit 20 de kilograme, am învățat în sfârșit cum funcționează corpul meu și am calibrat toată alimentația mea, astfel încât să mă bucur de Energie maximă, pe tot parcursul zilei. Ca alergător amator, performanțele mele s-au îmbunătățit considerabil și am învățat cum să mă hrănesc special pentru perioadele de antrenamente și concursuri.

Recomand Programul Slăbește în 90 de zile celor care își doresc trei lucruri: să piardă kilogramele în plus sau să le câștige pe cele pe care și le doresc, să învețe cum funcționează corpul lor cu adevărat și să își ducă Energia pe cele mai înalte culmi”

Alexandru K. Kelerman – 21 ani, București

Elementul de legătură dintre slăbit și suflet

Un stil alimentar corect este o provocare. Te simți copleșit de schimbările pe care le ai de făcut și de gestionarea acestora.

 • Știi ce schimbări ai de făcut, dar nu știi cum să te organizezi pentru a le implementa.
 • Ai momente în care te simți lipsit de energie și nu găsești resurse pentru a respecta noile schimbări.

Programul Slăbește în 90 de zile este elementul de legătură dintre slăbit, alimentație corectă, sănătate și suflet. Vei găsi informații practice și vei primi suportul necesar pentru a te organiza și a aplica informațiile.

Pierderea kilogramelor în plus ține și de suflet. Instructorii Școlii de Slăbit sunt antrenați să te susțină, să-ți ofere suport și să te ajute să-ți recapeți încrederea că poți să reușești.

”Pot să declar că sunt absolut îndrăgosită de tot ce înseamnă Școala de Slăbit! 

Știți senzația aia, atunci când ai marea întâlnire, vezi că totul merge bine, din ce în ce mai bine și simți că așa vrei să trăiești toată viața?

Am reușit să mă disciplinez alimentar, am învățat și am înțeles legătura magică între alimentație, sport și spirit. Mi-am demonstrat că pot trece peste anumite bariere, că pot ajunge acolo unde mi-am propus și depinde doar de mine cât de tare vreau să apăs pedala de accelerație. Am slăbit, m-am tonifiat, am scăpat de câteva probleme de sănătate și am câștigat muuultă energie, fără a mai consuma cafea! 

Școala de Slăbit a fost o investiție în fericirea mea.

Ingrid Botezatu – 27 ani, București

Programul Slăbește în 90 de zile

Programul este încărcat cu valoare. Nu vei găsi un alt program care să cuprindă atâtea informații, combinate cu ghidarea în aplicarea lor. Educația este coloana vertebrală a acestui program. Iată ce vei găsi în cele peste 27 de ore de materiale video:

Prețuri promoționale de Mărțișor (-30%)

Sesiunea 1 –  Deschidere

Sesiunea 2 –  Echilibrul acido-bazic

Sesiunea 3 –  Bună, eu sunt Metabolismul tău

Sesiunea 4 –  Glicogenul sau energia ta cash

Sesiunea 5 –  Enzimele, forța Vieții

Sesiunea 6 –  Proteinele, o monedă cu două fețe

Sesiunea 7 –  Grăsimea, un prieten deghizat

Sesiunea 8 –  Respiro pentru suflet

Sesiunea 9 –  Mișcarea mișcă Limfa

Sesiunea 10 –  Sistemul limfatic, cheia sănătății tale

Sesiunea 11 –  Antioxidanții, protectorii sănătății tale

Sesiunea 12 –  Energizantele, calul troian al vitalității

Sesiunea 13 –  Lactatele, carnea și miturile lor

Sesiunea 14 –  Dulciurile sau iluzia stării de bine

Sesiunea 15 –  Alcoolul și prețul plătit de sănătate

Sesiunea 16 –  Glutenul sau de ce se învârte pizza în aer

Sesiunea 17 –  Vitaminele și mineralele, aliații sănătății

Sesiunea 18 –  Concluzii

”Îmi aduc aminte când am auzit prima oară de Școala de Slăbit. Prima reacție a fost că nu am ce să învăț aici și că știu deja foarte bine lucrurile predate în program. Apoi m-a apucat o curiozitate, mânată de dorința de a slăbi și de a învăța, mai ales că mă săturasem de rețete și produse pentru slăbit. 

Când am auzit ce am de făcut, mi s-a părut greu și mă gândeam cum voi reuși să urmez instrucțiunile, când alimentația mea era bazată 80% pe brânzeturi. Am continuat cu ideea că voi învăța ceva despre corpul meu și despre ce trebuie să faci pentru a mânca sănătos. 

Cele 90 de zile s-au transformat într-o călătorie, înconjurată de oameni noi. Acum, Școala de Slăbit înseamnă pentru mine: sănătate, cunoaștere de sine, fericire, energie, optimism și bineînțeles oameni minunați. Am scăpat de probleme de sănătate și analizele mele au revenit la normal. 

Tot ce pot spune este: Mulțumesc, Școala de Slăbit și Ramona pentru toate cele oferite.”

Laura Cristea – 44 ani, București

Promoție de Mărțișor (-30%)

În perioada 1 – 8 Martie, toate pachetele beneficiază de prețuri promoționale

Full
1950 RON1350 RON
(3 LUNI)
 • 18 Sesiuni Video, peste 27 ore de informații valoroase
 • Emailuri zilnice și săptămânale
 • Jurnal alimentar propriu, monitorizat săptămânal
 • Grup pe Facebook
 • 1 oră de coaching 1-la-1, stabilită de comun acord (în valoare de 350 RON)
Master
3000 RON2400 RON
(3 LUNI)
 • 18 Sesiuni Video, peste 27 ore de informații valoroase
 • Emailuri zilnice și săptămânale
 • Jurnal alimentar propriu, monitorizat săptămânal
 • Grup pe Facebook
 • ore de coaching 1-la-1 nelimitate, stabilite de comun acord

Garanția banilor înapoi

Cred cu tărie în calitatea și eficiența Programului Slăbește în 90 de zile. Nu numai că te va ajuta să slăbești, ci îți va oferi cunoștințe care îți vor folosi toată viața și te va ajuta să-ți formezi discernământul aliementar. Nu vei mai avea nevoie de alți nutriționiști.

Îl susțin cu încredere cu o garanție a banilor înapoi în 30 de zile. Vreau să trăiești din plin experiența acestui program, fără inhibiții.

Dacă nu ești mulțumit, doar contactează-mă în decurs de 30 de zile de la înscriere și îți returnez banii. Fără întrebări.

FAQ

1. Programul începe imediat după ce mă înscriu?

Da. Imediat ce comanda ta este validată, începi programul.

2. Înscrierile au termen limită?

Nu, programul va rămâne deschis pentru înscrieri pentru totdeauna. Programul este gândit astfel încât să poată fi urmat de oricine, oricând, de oriunde.

3. În ce constă jurnalul alimentar?

Jurnalul alimentar online este oglinda ta şi a evoluţiei tale. Acolo notezi tot ce mănânci, când, cât, ce mişcare faci, ce măsurători săptămânale ai și ai şi un grafic vizual pentru a vedea cum evoluezi. Acolo trebuie sa îţi faci autoanaliza în funcţie de lucrurile pe care le înveţi în program, acolo îţi fac şi eu analiza, te corectez, te ajut, te sfătuiesc.

Practic, jurnalul este modul prin care eu te monitorizez cu tot ceea ce faci în fiecare zi şi este şi modul în care tu îţi formezi discernământul propriu.

4. Va trebui să urmez nişte reţete fixe, am meniu fix?

Nu, scopul este să îţi uşurez viaţa, nu să o complic. Da, ai de urmat anumite reguli stricte de combinaţii, ore, pauzele dintre mese şi ordinea în care mănânci. Dar scopul nu este să te încorsetez în reţete stricte, pentru că vreau să te ajut să fii stăpân pe picioarele tale toată viaţa. Ai reţete pe care le poţi folosi, pentru toate mesele, dar vei avea libertate de mişcare să îţi alegi ce îţi place, după regulile stabilite în program. 

Acolo unde este nevoie de particularizare atentă, cum este cazul diverselor afecţiuni fizice, adaptăm după caz. 

5. Cum vom comunica?

Ţin aproape, foarte aproape, de toţi oamenii din program. Vom comunica zilnic prin Grupul de Facebook, prin email sau pe chat. De asemenea, în orice moment ai opţiunea de a achiziționa ore de coaching suplimentare Skype sau telefonice cu mine. Pachetele de acces Full și Master vin cu ore de coaching incluse, dar poți să optezi pentru ore de coaching suplimentare. 

6. Este un program doar cu fructe şi legume? Eu mănânc carne multă. Pot urma programul?

Am lucrat cu carnivori, vegani, raw-vegani. Nu contează ce preferinţe alimentare ai, pentru că îţi vei duce alimentaţia la un alt nivel. Dacă eşti carnivor, vei învăţa să combini, să separi alimentele, deci vei rafina foarte mult lucrurile și le vei înţelege. 

Dacă eşti vegetarian sau vegan/raw-vegan, se aplică acelaşi lucru. Vei înţelege cum să duci totul la un alt nivel în stilul tău de viaţă. 

7. Cum decurge, practic, programul?

În fiecare zi, eşti ghidat prin email şi Grupul de Facebook cu tot ce ai de făcut, de învăţat şi de aplicat imediat. Primeşti zilnic emailuri cu informaţii utile, care acoperă atât partea de educaţie, nutriţie, motivaţie, cât şi remidere şi alte lucruri organizatorice.

Zilnic, îţi vei completa jurnalul alimentar și îl vei analiza. În felul acesta îți formezi discernământul. Săptămânal, intru pe jurnalul tău, văd cum te-ai descurcat, văd ce ai de corectat,  văd noile tale măsurători şi te ghidez cu partea tehnică şi cu partea de suflet.  În fond, nu eşti robot, vei mai greşi, până te obişnuieşti cu noul tău stil alimentar.

Săptămânal primeşti şi o sesiune video de educaţie, care să facă lumină în lucruri.

Iar eu sunt zilnic pe grupul privat de suport, în care eşti alături de ceilalţi oameni din program, pui întrebări, primeşti răspunsuri, afli ce mai fac alţii sau ce nelămuriri au. Suntem ca într-o familie! 

8. Voi avea de cumpărat suplimente?

Scopul programului este să te învăţ să lucrezi cu farfuria ta. Orice suplimentare va fi opţională, cu produse uzuale precum pudră de orz, polen sau altele asemănătoare. Doar în cazul unor afecţiuni este probabil să ai de luat diverse suplimente precum argilă sau altele disponibile în orice plafar.

9. Sunt din altă ţară. Pot urma programul?

Da, indiferent de locaţia ta, poţi urma liniştit acest program. Există deja persoane din Canada, Elveţia, SUA, Anglia, Germania, etc, care urmează programul din confortul casei lor. Ai Internet? Atunci ai program de slăbit.

10. Cât timp voi avea acces la toate resursele din program?

Pentru totdeauna. Nu există nicio dată de expirare, materialele video vor fi mereu acolo, jurnalul va fi acolo, iar tu rămâi conectat la Grupul de Facebook oricât îți dorești. 

11. De unde ştiu că nu mă îngraş după? Am mai păţit asta în trecut.

Aici cred că este o mică confuzie. Nu intri într-un program de slăbit şi atât. Intri într-un program care te educă şi te schimbă pentru toată viaţa. O dată ce ai învăţat să mergi pe bicicletă, nu mai ai cum să uiţi. Da, poţi să mai mergi strâmb, dar doar intenţionat. Imediat ce îţi doreşti să mergi drept, îţi vine uşor. Aşa este şi aici. Programul te ajută să te schimbi la nivel profund şi să devii stăpân pe tine. Dacă te implici, înveţi şi aplici, va fi ultimul program de slăbit și reenergizare în care vei mai investi vreodată. Vei fi propriul tău nutriționist. 

12. Eu nu am nevoie să slăbesc, mă interesează doar să trăiesc mai sănătos. Pot urma programul?

Absolut. Am lucrat cu multe persoane care doreau doar să îşi rafineze alimentaţia şi să înveţe ce însemnă un stil de viaţă sănătos și corect, sau chiar atleţi care doreau să îşi mărească performanţele fizice.

Dacă ești într-unul din aceste cazuri, programul va fi o călătorie uşoară şi plăcută pentru tine. 

13. Ce se întâmplă dacă eu mai am de slăbit după cele 3 luni de program ?

Îmi doresc să rămân alături de tine până la ultimul gram pe care îl ai de dat jos. Scopul celor 3 luni de program este să te învăţ să nu mai ai nevoie de mine. Sună contra-productiv, dar scopul meu este să te ajut să te descurci toată viaţa, nu doar cât eşti în program.  Însă, dacă îţi place că stau cu ochii pe tine încontinuu şi nu vrei să te las singur când mai ai încă 20 de kilograme de dat jos, atunci poţi opta pentru prelungirea programului oricât timp ai tu nevoie, cu toate elementele incluse. 

14. Am un program foarte încărcat. Nu ştiu dacă reuşesc să ţin pasul. Pot urma programul în ritmul meu?

Da. Accesul la resurse, ritmul în care introduci modificările în alimentaţie, programul tău de sport, le poţi adapta pe toate la ritmul tău. Eu am răbdare cu tine, indiferent ce ritm îţi alegi. Dar va trebui să ai și tu răbdare cu tine. 

15. Cum plătesc?

Ai două opțiuni de plată: online cu cardul, prin procesatorul securizat MobilPay (recomandat) sau prin Transfer Bancar. În cazul plății online cu cardul, validarea comenzii se face imediat. În cazul plății prin Transfer Bancar, validarea comenzii se face după ce avem confirmarea transferului în contul nostru, ceea ce poate dura 48 – 72h.

Pentru fiecare din variantele de plată, vei primi instrucțiuni clare în momentul comenzii sau după finalizarea acesteia.

16. Dacă am cumpărat un pachet şi vreau să cumpăr ore de coaching în plus, se poate?

Bineînţeles, indiferent ce nevoie ai, poţi să achiziționezi următorul nivel (plătind doar diferența) sau poți cumpăra şedinţe de coaching 1-la-1. 

17. Dacă sunt nevoit sa întrerup programul, îl pot relua?

Da, în orice moment ai nevoie sa întrerupi, îl poţi relua de unde l-ai lăsat.  

18. Dacă apare vreo situație neprevăzută la care am nevoie de răspuns, cum procedez?

La orice situaţie neprevăzută apărută, ai posibilitatea de a lua legătura cu mine. În funcţie de cât de serioasă este problema, poţi adresa întrebarea pe grup, îmi poţi scrie un email sau mă poţi suna la telefon. Se aplică doar pentru situații punctuale și urgente.

Promoție de Mărțișor (-30%)

În perioada 1 – 8 Martie, toate pachetele beneficiază de prețuri promoționale

Full
1950 RON1350 RON
(3 LUNI)
 • 18 Sesiuni Video, peste 27 ore de informații valoroase
 • Emailuri zilnice și săptămânale
 • Jurnal alimentar propriu, monitorizat săptămânal
 • Grup pe Facebook
 • 1 oră de coaching 1-la-1, stabilită de comun acord (în valoare de 350 RON)
Master
3000 RON2400 RON
(3 LUNI)
 • 18 Sesiuni Video, peste 27 ore de informații valoroase
 • Emailuri zilnice și săptămânale
 • Jurnal alimentar propriu, monitorizat săptămânal
 • Grup pe Facebook
 • ore de coaching 1-la-1 nelimitate, stabilite de comun acord
Back To Top