Skip to content

30 de articole în 30 de zile despre slăbit și alimentație corectă

Am creat acest site şi proiectul „Școala de Slăbit” pentru că iubesc tot ce înseamnă sănătate şi nutriţie şi iubesc să lucrez cu oamenii. Este ceea ce mă împlinește ca om şi excelez în asta.

Iar în perioada 26 octombrie – 24 noiembrie am un cadou frumos pentru tine. Citește până la capat şi vei afla.

Am lucrat deja cu sute de oameni, care mi-au acordat încrederea lor şi care au venit cu mintea şi cu sufletul deschise, dispuși să înveţe, să înţeleaga şi, bineînţeles, să se schimbe în bine.
Fiecare om e o poveste în sine şi sunt recunoscătoare că am fost martora atâtor transformări.
Povestea fiecăruia începe aproape mereu la fel: un om, care are o problemă, de obicei cu greutatea, ajunge la mine pentru că vrea sa slăbească. Iar omul acesta vine cu un bagaj de cunostinţe, de obicei haotice şi nefiltrate şi cu impresia că va primi un regim de slăbit. Totul simplu, primește reţeta, aplică, slăbește şi a scăpat. Cel puţin așa crede.

Surpriza mare este când primește mult mai mult, începând cu educaţia, continuând cu schimbarea mentalităţii şi terminând cu imbunătăţirea masiva a sănătăţii. Nimeni nu se asteaptă ca slăbitul să fi fost doar o consecinţă secundară, indiferent că au dat jos între 10 și 40 de kilograme. Pentru că ei veniseră din start cu o singură intenţie: să slăbească.

Am lucrat cu toate tipurile de oameni: de la carnivori înrăiţi, la vegani şi raw-vegani, la atleţi care vor să-si imbunătăţească rezistenţa, la doctori cărora nu le e ruşine să afle şi alte lucruri, la mămici care cred că s-au blocat definitiv cu silueta, la femei în menopauză care „ştiu” că e greu să mai slăbești la acea vârstă, la bărbaţi care nu mai scapă de burtă, la oameni cu oboseală cronică şi tot felul de alte provocări sociale sau fizice.

Marea provocare, cu fiecare om în parte, şi pe care eu mi-am asumat să o rezolv, este să îi şi educ, nu doar să îi ajut cu slăbitul. Pentru că din lipsă de înţelegere şi organizare au ajuns să aibă problemele pe care le aveau. Pentru că nici nu ştiau ce nu ştiau.
Pentru că piaţa şi internetul abundă de informaţii despre nutriţie, slăbit şi menţinere. Si sunt majoritatea atât de contradictorii, atât de greșite sau incomplete, atât de superficial documentate, încât nu e de mirare că oamenii ajung la mine cu acel bagaj haotic de cunostinţe, de care vorbeam mai sus.

Așa că m-am decis ca în perioada 26 Octombrie – 24 Noiembrie, să iţi ofer necondiţionat, o serie de 30 de articole, în care să-ţi ofer foarte multă valoare şi informaţie 100% corectă, care vor conduce către lansarea programului de succes al Școlii de Slăbit din data de 25 Noiembrie 2015. Totul pentru a face lumină în lucruri.
Pentru că dacă eşti informat, eşti un om puternic. Eşti un om care poate să-şi schime viaţa.

Iar eu cred cu tărie că fiecare om poate şi merită să trăiască mai frumos şi mai fericit. Și da, sănătatea şi silueta sunt o parte importantă a acestei ecuaţii.
Așadar, te invit să te abonezi şi să primești zilnic, între 26 Octombrie – 24 Noiembrie, articole extrem de valoroase, pe care să le aplici imediat şi care să facă diferenţa pentru tine!

Slăbește Simplu și Autentic

Primești GRATUIT pe e-mail, cursul de 10 zile ”Slăbește Simplu și Autentic”, imediat ce te abonezi.

Powered by ConvertKit
Back To Top